Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Убави зборови од страна за Мурињо...впрочем и самиот Боби Робсон беше таков човек...
РИП Легендо,почивај во мир...:(:(

Ајде со Лацио сеа одцвај чекам да ги гледам Милито и Ето во тандем,ке има разарање осекам :):)
Не ми се верува да игра Ето, сепак не е пријателска оваа да се експериментира гарант Мурињо ја посакува титулата ептен. Ето сеуште не е спремен завчера почна да тренира човекот ко што кажа он немам доволно минути во нозете, али може Мурињо да го акне задњи 30 мин коа ќе водиме веќе 3-0 па да ја има честа да го постигне четвртиот гол :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не ми се верува да игра Ето, сепак не е пријателска оваа да се експериментира гарант Мурињо ја посакува титулата ептен. Ето сеуште не е спремен завчера почна да тренира човекот ко што кажа он немам доволно минути во нозете, али може Мурињо да го акне задњи 30 мин коа ќе водиме веќе 3-0 па да ја има честа да го постигне четвртиот гол :)
Да знам дека е така,но сакам да даде гол макар и 4 нека го даде...:):)

бтв знае некој кај се наога Шенкли,нешто како паб било или бар,не знам точно.Се собирале таму ББиланезите за дерби,имало одвоени простории гледање...да им се сипеме за дерби таму,биче жустро :):)

C

CheeEeZ!

Гостин
Шенкли'с е во парк кај фонтаната на самото ќоше кај раскрсницата се спушташ надоле :) Незнам дали ке сватиш:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Круз и официјално замина во Лацио, супер избор, се надевам дека ке успее да помогне овој тим да котира високо на табелата, максимум до второ место и онака првото одамна е резервирано .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ај со среќа со к'смет и многу голови да дава заедно со Пандев и Зарате. Таму пишува во статијата демек Пандев ќе си одел ама тоа нема да се случи така да, добра тајфа се во нападот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Тие што побараа да си одат од Лацио Пандев,Де Силвестри и Ледезма не се повикани за суперкупот.
Немат шанси мислам сега со Интер.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Добро и од него што се ослободивме, добар беше во Интер али секогаш бил како втора опција. Некаде читав дека Круз бил најпотценетиот напаѓач и најкорисната резерва. Му посакувам успешна кариера, а не се сомневам дека ќе дава голови заедно со Пандев и Зарате. Ciao Круз, фала што им лупаше голови на јубенташите :)

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
sega nam ke ni lupa
toa ke bidi harakiri

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Поминаа пријателските мечеви па да удриме еден осврт :)

Цезар - Секоја чест за човекот, звер.
Толдо - Добар ко и увек.
Белец - Позајмица под хитно или нека го шитнат.
Маикон - Имаше повреда но успешно се враќа, заличува на оној стариот.
Кордоба - Солиден, иако го мачат годините игра со срце.
Самуел - Не го видовме поради повреда.
Матераци - Кој е како Матераци? Легенда... :)
Киву - Човекот треба да игра централен бек, никако лев се надевам така ќе биде.
Занети - Нема потреба да трошам зборови.
Сантон - Има желба момакот али има време за него ќе бара шанса од клупа.
Лусио - Многу малце го видовме но солидно, одлично засилување, ќе блесне.
Мунтари - Животно ! Добар играч али ако дое плеј одма на клупа би го седнал :)
Станкович - Добар е Дејо игра со срце но го јадат и него годините, да се најде замена за него ќе биде одлично а и он е одличен за на клупа.
Мота - Добро засилување али од пријателскиве многу едноставно игра човекот ни пробив, ни дриблинг, ко да нема уште кондиција само подава од место да се надаваме дека ќе се поправи во иднина.
Камбијасо - Какво само играчиште е он! доволно кажано...
Кварезма - Се гледа дека се труди момакот има желба ама не му иде некако, нешто како да фали не е тоа тоа, треба уште да работи.
Мансини - Продажба под итно, човекот е изгледа помирен со таа ситуација па не се ни труди.
Балотели - Добро е котлето, има талент нека продужи така ќе биде од него нешто големо, солидно се покажа на пријателските.
Милито - Гранде Милито ! Играчиште, добивме одличен играч кој ке даде над 20 гола. Уште од одма се вклопи во тимот ко да играл 20 години.
Ето - Допрва од него се очекува да блесне. Знаеме сите кој е Ето.
Младите Оби, Крхин, Дестро не ги коментирам тие се иднината :)

Епа тоа е тоа иаме добар тим сите го знаеме тома али ај ја да си напишам што мислам да ми олесни...:)
Само уште еден плејмејкер ни треба кој ќе игра на местото на Станкович и све ќе биде совршено.

-----------Цезар----------

Маикон--Киву--Лусио---Занети

--Мунтари--Камбијасо--Мота

---Плејот наш долгоочекуван--

--------Милито---Ето--------

Одличен прв тим, одлична клупа што е многу важно, само уште да се ослободиме од ѓубрето.
И ептен ми тргна со пишувањево време е да завршам:)
Заклучок од сето ова: Интер пак шампиони, Милан,Јуве zero titoli.
ЛШ be prepare доаѓаме по тебе !
Благодарам на вниманието и пријатно :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Да не пропуштам некој, ама во овој состав, Цезар, Маикон, Занети, Камбијасо, Лусио, Милито и Ето се фикс прва постава, се разбира кога сезоната ќе почне. Сите други помалку или повеќе ќе ротираат или не им е уште загарантирано местото во први 11. (ОК, модерниот фудбал не признава први 11, попрецизно е да се зборува за оние кои најмногу ќе стартуваат во Сериа А).

На Киву му тргна работата игра се подобро и подобро, но конкуренцијата во одбрана ни е жестока оваа година така да не му е сеуште ништо гарантирано. Кордоба е секогаш тука. Бурдисо е фикс за клупа ако не го продадат, нема шанси да биде стартер оваа година. Матриксот исто ќе упаѓа од втор план. Најмногу ми е мило што не направивме глупост и да го дадеме Сантон на некоја позајмица. Детето си е супер, му фали искуство, но успева да се наметне дури и во ваква конкуренција. Мора да имаме во предвид дека Занети не може повеќе да ја игра цела сезона во исто темпо, ќе има замени по таа лева страна. А и во Интер може да учи од вистински мајстори во одбраната и да стане ѕвер од играч. Очекувам да игра често иако не како стартер.

Од другите, Балотели ќе влегува на секој натпревар, што од клупа што од почеток. Станковиќ и Мунтари зависно од тоа дали и каков играч ќе се донесе во средниот ред. Мота треба да покаже малку повеќе но на новите играчи им треба време. Кварезма пак ќе ја покака. Мансини веќе ја покака. Немаат шанса овие двајца во Интер. Виера не морам ни да го спомнувам веќе, па и не го болдирам. Секогаш кога Мурињо ќе го уфрли во игра тоа ми доаѓа како лична навреда. Од младинците не видов некој кој може да се наметне, ни сега, ни потака. Сите ќе завршат по позајмици и размени еден ден.

Мислам дека ги опфатив сите во оваа утринска гимнастика на мозокот :)

Сакам плеј, у пм...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Ван Дер Варт наводно наша нова мета.
што мислите ќе го земеме ли и вреди ли играчов?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ван Дер Варт наводно наша нова мета.
што мислите ќе го земеме ли и вреди ли играчов?
Аман бре што ке правеме со толку левучари во среден ред Мота Камби Мунтари па и Ван дер варт што е многу многу е подобро Снајдер него Рафаел според мене или евентуално Антонио Касано:smir:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Мурињо побара трансфер на Пино во Интер откако малиот им приредил многу проблеми на одбраната на Интер и бил воодушевен од неговата игра.

http://www.football-italia.net/aug1m.html

Нешо повеќе за малиот...
Juan Pablo Pino (born on March 30, 1987 in Cartagena de Indias, Colombia). He plays winger for AS Monaco FC and for the Colombia national football team. He is seen as the most promising young Colombian player. After a failed move to Udinese, he joined AS Monaco FC on a 4 year contract

и видео...

edit: еве нешо повеќе околу плејот шо го бараме...истото мислење скоро сите го имаме :)

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]They have a set of fabulous forwards and some magnificent midfielders, but no-one to bring them together.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Obviously there is not too much wrong either, but the addition of a top-notch playmaker could be the answer to their problems away from Serie A. - ова е само дел.

повеќе на: http://www.football-italia.net/blogs/dt38.html
[/FONT]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom