Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Значи кај и да е,дојде крај на сагата мегу Интер и Барса.Време и беше за такво нешто,не можам веке да се нервирам со тој копачот Ето како барал повеке пари,курац-палац....
Ибра изгледа решен е да си оди веке подолго време,па затоа изјавите што ги изјавуваше му беа само за Барса да даде понуда за него.....не знам што му фалеше во Интер,но што е тука,со срека нека му е,Ето добредојде во Интер...
Во суштина не губиме ништо....ист состав со екстра расен стрелец и плеј-Хлеб....:smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Некоја шпански клуб нил заинтересиран за Бурдисо. Ривас, Суазо и Мансини се споменуваат како дел од трампата за Касано, од Виера треба да се ослободиме па макар да му ги дадат тие 6 милиони што треба да ги земи наредната сезона, Обиња на позајмица, Ибра - Ето + Хлеб е речиси готово па од прилика тоа ќе биде тимот за наредната сезона...

Второлигашите ќе играат со Клуб Америка за некоја минутапа кој нема попаментна ртабота можи да го гледа натпреварот ТУКА

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Некоја шпански клуб нил заинтересиран за Бурдисо. Ривас, Суазо и Мансини се споменуваат како дел од трампата за Касано, од Виера треба да се ослободиме па макар да му ги дадат тие 6 милиони што треба да ги земи наредната сезона, Обиња на позајмица, Ибра - Ето + Хлеб е речиси готово па од прилика тоа ќе биде тимот за наредната сезона...

Второлигашите ќе играат со Клуб Америка за некоја минутапа кој нема попаментна ртабота можи да го гледа натпреварот ТУКА
море меаца ..... сакаш црвенко :pos: кој ке троши нет на овие , навивачи нивни нејќат да ги гледаат

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Џабе е и Мансини и Кварезма и Мота и Хлеб ко Дејан е неприкосновен! Според мене пак ке греет клупа и следнава сезона:nesvest:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Ајде честито нов играч.Ето се договорил со Интер.Утре потпишуваат двајцата и Ето и Ибра:vozbud::vozbud::vozbud:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Стоногалката пак се повредил! Да ти е.бам стаклениот! Цица по 6 милиони по сезона а докторите не видоа бел ден од него...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде честито нов играч.Ето се договорил со Интер.Утре потпишуваат двајцата и Ето и Ибра:vozbud::vozbud::vozbud:
Уште официјално да е.....и тоа е тоа :smir:
Според многумина одлична зделка за Интер....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
подрек :)
изгубија луѓето 1-2.
Немој брат не спомнувај ќе почнат да ме колнат миланезине ќе помислат вистина јас ги подреков :)
Ако е до мене сметајте на мене цела сезона ќе подрекувам :pos2:

B

Beck's

Гостин
Значи кај и да е,дојде крај на сагата мегу Интер и Барса.Време и беше за такво нешто,не можам веке да се нервирам со тој копачот Ето како барал повеке пари,курац-палац....
Ибра изгледа решен е да си оди веке подолго време,па затоа изјавите што ги изјавуваше му беа само за Барса да даде понуда за него.....не знам што му фалеше во Интер,но што е тука,со срека нека му е,Ето добредојде во Интер...
Во суштина не губиме ништо....ист состав со екстра расен стрелец и плеј-Хлеб....:smir:
e kako toa ne znaes sto mu falese,razmisli malku pa pisi potoa nesto:uvo:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
И според ова што го пишува дека Ибра ќе зема намалена плата во Барса испадна дека не го очитува на Интер и на Морати бидејќи секоја година бараше некој нов нов договор со крвопиецот Раиола.Секоја година му даваја бонуси од 1 мил бонусаи за голови, за сериа А, за лојалност му дадоја сеа 1 милион и најскапо платен фудбалер беше со 13 мил по сезона и сеа ќе си одел за помалку пари.Тоа за мене е непочитување.Го цицаше Морати а Лапорта да си свирка.И во Интер нека се откажеше од 3 милиони од платата и за 4 години колку што е ете ти 12 мил повеќе за Морати и ете ти нов играч.Ама Морати е прост што им дава толку.И денес пишува дека 11 мил ке била платата од Ето и бонус само ако се освои ЛШ.Не да се многу 11 туку се премногу за 29 годиашен напаѓач.Никогасш не ќе го продадеме, освен ако даде 20-30 гола и аиам го шитниме на Манчестер Сити(ако влезат ЛШ)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.968
Iskreno ne sum ama ic sreken so ovaa razmena.
1. Ne znaeme kako ke se iskoristat tie 45 - 50 mil. od strana na Morati, dali planiraat on i Murinjo da donesat playmaker.Bez nego razmenata e totalno promasuvanje bidejki site znaeme koj bese "kreativec" i egzekutor do sea vo Inter...A i znaeme kakov tip na igrac e Eto,ne deka go potcenuvam ili slicno tuku toj sprema mene ne e igrac koj moze da prezeme se na sebe odnosno da ja zeme topkata od centar na teren i da ja pomine cela odbrana i da stegne nekoj gol.On za mene e vistinski egzekutor koj mora da bide hranet so topki koi vo Inter stvarno neznam koj smetaat deka ke mu isporacuva
2. Dali Eto'o ke se prilagodi na calcio ligata.Svedoci sme na stotina primeri koi pokazuvaat deka mnogu talentirani igraci se imaat izgubeno vo Italijanskoto prvenstvo kako guski vo magla (Anri,Rivaldo,Ronaldinjo...)
3.Nema da moze da gi gledame utakmicite na Inter so iscekuvanje sto sledno ke smisli "il genio".Go zasakav ovoj igrac epten mu posakuvam se najdobro i se nadevam ke ima milost prema nas ako se sretneme so Barca vo ligata na Sampionite:pos2::pos2:

p.s.Izvinete za latinicata imam nekoi problemi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom