Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Адриано му давал совети на Балотели, му ја наебал :pos:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun28a.html

ама внимание и на последниот дел

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Of all the trainers I have had up until now, Jose Mourinho was the best. I learnt a lot from him and I have not forgotten that already in 2008 he was against my sale,” Adriano concluded. [/FONT]

Адриано му давал совети на Балотели, му ја наебал :pos:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun28a.html

ама внимание и на последниот дел

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Of all the trainers I have had up until now, Jose Mourinho was the best. I learnt a lot from him and I have not forgotten that already in 2008 he was against my sale,” Adriano concluded. [/FONT]

Go uci deka e bolje da si dojdes od zurka u 5 saat sabajle i deka e podobro da se pie pivo vo krigla nego of flasa:pos2:

Ја и на Ван Дер Ваарт би тргнал да бидам искрен о/ Има опасен шут малиот ....

Како и да е ..... /покажува на аватар ... Тој ке не спаси ;))

стварно очекуваш дека кварезма ќе покаже нешто ? ако не му го раскинат договорот до јануари па тогаш да го продадат врв на кариера ќе му биде :)

Ван Дер Варт никако, Мота, Камби се леваци, уште еден типичен левучар у среден ред Не, премногу ке е предвидлива играта . Еднаш играа Интер сезонава со 3ца леваци у прв тим у средина, Киву, Камби и Мунтари . . . а тоа беше гостувањето во Бергамо со Аталанта, го знаете епилогот .

А Кварезма, шознам, како крило и дефинитивно не може, шанса нема . Ако Мур се обиде да го уфрли некако како плеј т.е. на позиција на Дејо у тој 4-3-1-2 систем, ок, ако не ништо . Проблемот е што многу му се симна цената, затоа и не го продаваат, у Челзи беше даден со надеж дека ке имресионира кај Сколари и ке им биде шитнат за повисока цена, али недела покасно типот беше отпуштен а кај Хидинк не добиваше шанса .
Не дека Мурињо гори од желба да го задржи, и самиот кажа, нема кој да го земе, а позајмица не доаѓа у обзир у '' слаба '' екипа, самиот Кварезма не сака .
Подготвителниот период ке ни го даде одговорот на многуте прашања, систем на игра, играчи кои остануваат, играчи кои доаѓаат и слично .

Извинете ако досаѓам меѓутоа сликава е закон
0KLX1MKA--620x385.jpg

Каква елеганција...

Eдинственото подобро нешто на Меаца од кревањето на Скудетото е жена му на Фиго :) .

Syn пеер ние иаме и Фан клуб за жена му на фиго со уште 2-3ца интераши хахаха :)):pipi::pipi:

Хахах се глеа заашто не игра овој на ниво по цел ден ја онади.....:pusk:
Па такво нешто да ти шета цел ден по дома што би ти преостанало освен . . . . all day long . :wink:

Ауууууу женава на Фиго е.....:sekss::sekss:

Абе ке го биде Кварезма,не му кварите филм на Деко,че ве пуца свите....:vozbud::vozbud::smir:

Ме радува оваа вест, најискрено . Дијаманти игра на позиција Trequartista како што практикуваат италијанците да ја нарекуваат позицијата плеј . Не дека сум ко попален мајмун за банана, па да се летам за секое име, нц, прво, дечкото не чини многу, второ, феноменален изведувач на слободни удари и оние т.н. скратени корнери, трето, супер алтернатива и појачување на клупата, мада ако се покаже зашто да не и стартер .

Ми се свиѓа како се одвиваат работите во моментов со Интер, потребна е супер клупа а во моментов Интер е убедливо најдобар тука, башка позицијата плеј е доста комплексна и секоја алтернатива е добредојдена . Дијаманти би чинел 4 милиони евра плус Ривас . :smir:

Ја и на Ван Дер Ваарт би тргнал да бидам искрен о/ Има опасен шут малиот ....

Како и да е ..... /покажува на аватар ... Тој ке не спаси ;))

Ако чекаме на него не знам дали ќе стигнеме многу далеку :wink:.

Според мене, нема да ги продадат ниту Ибра нути Маикон. Не е глупав Морати да ги продаде најдобрите. Си сака добар пласман во Лига на шампиони, не за џабе го донесе и Мурињо лани.

Знаеме дека Ибра е превртлив и алчен за пари, ама не е ни тој глупав. Кој будала ќе му даде 12 милиони годишно?! За споредба, Рибери се шпекулира дека ќе преговара за 8 милиони плата, ако остане во Баерн.

Ова со Маикон повеќе ми личи на обид на неговиот менаџер да издејствува поголема плата за него, демек ако не му дадат повеќе пари спремен е да си оди.

Ван Дер Варт ми изгледа дека тешко би се снашол во Интер. Плус не е толку потребен.

Инаку, рано е, има уште многу време за трансфери. Би требало Мурињо да не изненади со уште некој играч. Сигурна сум дека ќе купи некој што од поодамна си го пикирал и нема да и дозволи на управата да му се меша. Таков си е Мурињо (само да не излезе на крај како со Кварезма лани).

Маикон и Цезар вечерва повторно ќе слават, нека им е честито на двајцата титулата со Бразил. Маикон изигра ѕверски цел турнир, докажа зошто е прв избор на десната бековска позиција во Бразил, Цезар исто така на високо ниво, наша гордост се двајцата.

Маикон и Цезар вечерва повторно ќе слават, нека им е честито на двајцата титулата со Бразил. Маикон изигра ѕверски цел турнир, докажа зошто е прв избор на десната бековска позиција во Бразил, Цезар исто така на високо ниво, наша гордост се двајцата.
Нека им е честита титулата!
Цезар можеше да реагира при првиот гол. Навикнати сме од него да го одбрани и невозможното...

Адриано ни го препорачува Мело како одлично засилување за наредната сезона и вика дека со Мота и Мело во средниот ред интер можи да оди на двојна круна, сериа а и лига на шампиони.

Интер му ги нуди Виера, Мансини и пари на Лион за Бензема

Раководството на Интер приготви понуда за Карим Бензема од Лион. Идејата им е да ги пратат Виера и Манчини во Олимпик и згора на тоа да додадат уште 15-20 милиони евра

Benzema250.jpg
Манчестер Јунајтед како што изгледа се откажа од Карим Бензема, но затоа Интер е се уште во игра. Во клубот од Милано подготвија понуда со која би требало да бидат задоволни двете страни, а младиот Французин со алжирско потекло е подготвен да премине во италијанскиот гигант. Претседателот на Лион кажал дека можност за заминување на Бензема ова лето постои, а и дека голема желба им е да го добијат Патрик Виера. Според италијанските медиуми, Бензема е на чекор до заминувањето во Интер, каде треба да му биде партнер во нападот на Златан Ибрахимовиќ. Преговорите со Карваљо и Деко се се уште во тек.

A? :)

Овие двајцава за кои пишував дека би ги дал џабе, за да го земеме Бензема. Е за вакви зделки сакам да слушам :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom