Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Адриано му давал совети на Балотели, му ја наебал :pos:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun28a.html

ама внимание и на последниот дел

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Of all the trainers I have had up until now, Jose Mourinho was the best. I learnt a lot from him and I have not forgotten that already in 2008 he was against my sale,” Adriano concluded. [/FONT]

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Адриано му давал совети на Балотели, му ја наебал :pos:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun28a.html

ама внимание и на последниот дел

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Of all the trainers I have had up until now, Jose Mourinho was the best. I learnt a lot from him and I have not forgotten that already in 2008 he was against my sale,” Adriano concluded. [/FONT]

Go uci deka e bolje da si dojdes od zurka u 5 saat sabajle i deka e podobro da se pie pivo vo krigla nego of flasa:pos2:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ја и на Ван Дер Ваарт би тргнал да бидам искрен о/ Има опасен шут малиот ....

Како и да е ..... /покажува на аватар ... Тој ке не спаси ;))
стварно очекуваш дека кварезма ќе покаже нешто ? ако не му го раскинат договорот до јануари па тогаш да го продадат врв на кариера ќе му биде :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Ван Дер Варт никако, Мота, Камби се леваци, уште еден типичен левучар у среден ред Не, премногу ке е предвидлива играта . Еднаш играа Интер сезонава со 3ца леваци у прв тим у средина, Киву, Камби и Мунтари . . . а тоа беше гостувањето во Бергамо со Аталанта, го знаете епилогот .

А Кварезма, шознам, како крило и дефинитивно не може, шанса нема . Ако Мур се обиде да го уфрли некако како плеј т.е. на позиција на Дејо у тој 4-3-1-2 систем, ок, ако не ништо . Проблемот е што многу му се симна цената, затоа и не го продаваат, у Челзи беше даден со надеж дека ке имресионира кај Сколари и ке им биде шитнат за повисока цена, али недела покасно типот беше отпуштен а кај Хидинк не добиваше шанса .
Не дека Мурињо гори од желба да го задржи, и самиот кажа, нема кој да го земе, а позајмица не доаѓа у обзир у '' слаба '' екипа, самиот Кварезма не сака .
Подготвителниот период ке ни го даде одговорот на многуте прашања, систем на игра, играчи кои остануваат, играчи кои доаѓаат и слично .

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Извинете ако досаѓам меѓутоа сликава е закон

Каква елеганција...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Eдинственото подобро нешто на Меаца од кревањето на Скудетото е жена му на Фиго :) .

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Syn пеер ние иаме и Фан клуб за жена му на фиго со уште 2-3ца интераши хахаха :)):pipi::pipi:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Eдинственото подобро нешто на Меаца од кревањето на Скудетото е жена му на Фиго :) .
Хахах се глеа заашто не игра овој на ниво по цел ден ја онади.....:pusk:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Хахах се глеа заашто не игра овој на ниво по цел ден ја онади.....:pusk:
Па такво нешто да ти шета цел ден по дома што би ти преостанало освен . . . . all day long . :wink:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ауууууу женава на Фиго е.....:sekss::sekss:

Абе ке го биде Кварезма,не му кварите филм на Деко,че ве пуца свите....:vozbud::vozbud::smir:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Ме радува оваа вест, најискрено . Дијаманти игра на позиција Trequartista како што практикуваат италијанците да ја нарекуваат позицијата плеј . Не дека сум ко попален мајмун за банана, па да се летам за секое име, нц, прво, дечкото не чини многу, второ, феноменален изведувач на слободни удари и оние т.н. скратени корнери, трето, супер алтернатива и појачување на клупата, мада ако се покаже зашто да не и стартер .

Ми се свиѓа како се одвиваат работите во моментов со Интер, потребна е супер клупа а во моментов Интер е убедливо најдобар тука, башка позицијата плеј е доста комплексна и секоја алтернатива е добредојдена . Дијаманти би чинел 4 милиони евра плус Ривас . :smir:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ја и на Ван Дер Ваарт би тргнал да бидам искрен о/ Има опасен шут малиот ....

Како и да е ..... /покажува на аватар ... Тој ке не спаси ;))
Ако чекаме на него не знам дали ќе стигнеме многу далеку :wink:.

Според мене, нема да ги продадат ниту Ибра нути Маикон. Не е глупав Морати да ги продаде најдобрите. Си сака добар пласман во Лига на шампиони, не за џабе го донесе и Мурињо лани.

Знаеме дека Ибра е превртлив и алчен за пари, ама не е ни тој глупав. Кој будала ќе му даде 12 милиони годишно?! За споредба, Рибери се шпекулира дека ќе преговара за 8 милиони плата, ако остане во Баерн.

Ова со Маикон повеќе ми личи на обид на неговиот менаџер да издејствува поголема плата за него, демек ако не му дадат повеќе пари спремен е да си оди.

Ван Дер Варт ми изгледа дека тешко би се снашол во Интер. Плус не е толку потребен.

Инаку, рано е, има уште многу време за трансфери. Би требало Мурињо да не изненади со уште некој играч. Сигурна сум дека ќе купи некој што од поодамна си го пикирал и нема да и дозволи на управата да му се меша. Таков си е Мурињо (само да не излезе на крај како со Кварезма лани).

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Маикон и Цезар вечерва повторно ќе слават, нека им е честито на двајцата титулата со Бразил. Маикон изигра ѕверски цел турнир, докажа зошто е прв избор на десната бековска позиција во Бразил, Цезар исто така на високо ниво, наша гордост се двајцата.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Маикон и Цезар вечерва повторно ќе слават, нека им е честито на двајцата титулата со Бразил. Маикон изигра ѕверски цел турнир, докажа зошто е прв избор на десната бековска позиција во Бразил, Цезар исто така на високо ниво, наша гордост се двајцата.
Нека им е честита титулата!
Цезар можеше да реагира при првиот гол. Навикнати сме од него да го одбрани и невозможното...

Адриано ни го препорачува Мело како одлично засилување за наредната сезона и вика дека со Мота и Мело во средниот ред интер можи да оди на двојна круна, сериа а и лига на шампиони.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
Интер му ги нуди Виера, Мансини и пари на Лион за Бензема

Раководството на Интер приготви понуда за Карим Бензема од Лион. Идејата им е да ги пратат Виера и Манчини во Олимпик и згора на тоа да додадат уште 15-20 милиони евра

Манчестер Јунајтед како што изгледа се откажа од Карим Бензема, но затоа Интер е се уште во игра. Во клубот од Милано подготвија понуда со која би требало да бидат задоволни двете страни, а младиот Французин со алжирско потекло е подготвен да премине во италијанскиот гигант. Претседателот на Лион кажал дека можност за заминување на Бензема ова лето постои, а и дека голема желба им е да го добијат Патрик Виера. Според италијанските медиуми, Бензема е на чекор до заминувањето во Интер, каде треба да му биде партнер во нападот на Златан Ибрахимовиќ. Преговорите со Карваљо и Деко се се уште во тек.
A? :)

Овие двајцава за кои пишував дека би ги дал џабе, за да го земеме Бензема. Е за вакви зделки сакам да слушам :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom