- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.871
- Поени од реакции
- 4.130
OK ne se nerviraj, ke go koristam vo idnina
Kako што кажав, совет... ништо повеќе. Е сеа дали ќе го користиш или не зависи од тебе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OK ne se nerviraj, ke go koristam vo idnina
Ke ja davaat, ja najavija vcera na vesti. A vecer ka davaat Manchester-Villareal.Ако не ја одложат уталмицата ( а мислам дека нема ) ќе можеме да гледаме пренос на мтв 1 од 18 : 30 ( според 24 фудбал ) , знае ли некој дали сигурно ќе ја даваат , сајтот на мтв не го отвара
Еве ме и мене по подолго време.
Само да кажам дека очекувам добра игра на Јуве и никако да изгубиме сакам поволен резултат и тоа го сака Раниери, мислам дека и Зенит ке напаѓа ама ке им се спротиставиме верувам во Раниери, само да не загубиме сакам да сме без ПОРАЗ, до ФИНАЛЕ!!!
Форза Јуве, Форза Амаури за вечерва ке блесне осекам
п.с - Ке га дават на мтв1 ??
Ке можам да го глдам првото полувреме после неможам второто на тренинг сум, така да би замолил некој да ми пише порака на мобилен кога ке заврши Јуве и ако има голови кој ги дал головите оти касно можеби јас ке се вратам ке може? ај кој ке каже дека ке ми прати ке му пратам ПП за бројот.ДА ... од 18 :30 ..конечно да изгледаме една утакмица без мн напнување
Pogore kazav deka vcera javija na vesti deka ke ja ima kako sto ja imase i Zenit-Real. Forza Juve, i ne ni pomisluvaj na poraz,sekako do finale pa i vo nego. pozzЕве ме и мене по подолго време.
Само да кажам дека очекувам добра игра на Јуве и никако да изгубиме сакам поволен резултат и тоа го сака Раниери, мислам дека и Зенит ке напаѓа ама ке им се спротиставиме верувам во Раниери, само да не загубиме сакам да сме без ПОРАЗ, до ФИНАЛЕ!!!
Форза Јуве, Форза Амаури за вечерва ке блесне осекам
п.с - Ке га дават на мтв1 ??
Od kade ti e sostavov?Добро бе ќе научи ли еднаш СТАРЕЦОВ да ги ротира играчите ... и да им дава шанса на помладите , а не на неважен меч на минус 10 степени да ги става Дел Пиеро и пред се Недвед ( 15 утакмици по ред игра 90 минути на 36 години ) ... тотално сум разочаран од овој МИСТЕРРРРР Раниери
Еве го составот
Манингер , Григера , Мелберг , Киелини, МОЛИНАРО , Каморанези, Сисоко, Маркисио , НЕДВЕД , ДЕЛ ПИЕРО , Јакинта
* Оние со капс лок нетреба да бидат во првиот состав ( далеку од тоа дека не заслузуваат ( со исклучок на Молинаро ) туку ради тоа што им треба одмор ... и нетреба да играат на минус 10 степени во Русија , туку да се Чуваат за во Серија А , а да им се даде шанса на помладите
Od kade ti e sostavov?
ОМФГ? Точно ли е ова?![]()
По експлозија на кола-бомба која се случи во Санкт Петерзбург, се размислува за можноста да се одложи денешниот натпревар од Лигата на шампионите.
Во возило Лада Нива експлодира направа која наводно ја носел еден од четирите патници. Загинаа три лица помеѓу кои и едно дете, четвртиот се бори за живот, а инцидентот се случил во близина на тренинг центарот на Зенит.
УЕФА по консултации со руската полиција ќе донесе одлука дали ќе биде одложен денешниот натпревар помеѓу Зенит и Јувентус