Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чудна работа, никогаш не давале меч кој се играл во 18.30, ама ова е во наша полза:)
..

даваа Кикица,кога играа Зенит - Реал ,сеа ќе даваат пак ,супер

а мене ме израдува најавениот напад за со Зенит

Јакинта - Џовинко :duel::)

Би требало да ја даваат.И Зенит-Реал ја даваа на МТВ од 18.30
Епа така сигурно ќе ги даваат Зенит - Јувентус.. Баш сакам да видам како би функционирале Џовинко и Јакинта заедно, ама знам дека ќе бидат максимално мотивирани за да се докажат..Доколку, стварно играат тие...

Ако е вистина ова, ако не е некоја шпекулација,Вијали стварно разочара..Ми останува едно да се сомневам - Дека има примено кеш `под рака` за да се вклучи во убедувањето на Буфон да ја промени средината...Мое мислење е дека Јувентус никогаш нема да се откаже од Буфон, а доколку би се откажал, ќе паднат жртви, верувам..

Вчера се сомневав, а денеска нова `бомба` од Вијали.. Јувентус немал шанси да го освои Скудетото ... Наместо да даде поддршка и мотив повеќе, тој секој ден се јавува со нова изјава, која кореспондира со симнување на моралот на Јуве после поразот од Интер...Ама се надевам дека ќе биде демантиран, како многу злобници минатата година кои велеа дека Јувентус нема да се избори за излез во Европа!:toe:

Најнови вести од Зенит е дека рокнала бомба во такси 3 мртви меѓу кои и едно дете ке има најверојатно 1 минутен молк....да се надеваме дека нема да се деси најлошото и да се одложи натпреварот:nesum:http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7747369.stm

Вчера се сомневав, а денеска нова `бомба` од Вијали.. Јувентус немал шанси да го освои Скудетото ... Наместо да даде поддршка и мотив повеќе, тој секој ден се јавува со нова изјава, која кореспондира со симнување на моралот на Јуве после поразот од Интер...Ама се надевам дека ќе биде демантиран, како многу злобници минатата година кои велеа дека Јувентус нема да се избори за излез во Европа!:toe:

Со овие изјави на Вијали сам на себе си наштетува.Преставувал идол за многу навивачи на Јувентус,легенда на еден голем клуб со кој што има освоено се што може да се освои.Ова нема да влијае ни на играчите ни на навивачите,преставува само мотив повеќе.Го сакав Вијали како играч и легенда на Јуве,ама со оваа изјава многу работи паѓаат во вода.Треаба да се засрами од ваквиот однос и изјави према неговиот поранешен клуб.Неговата изјава за мене не значи ништо.

Konecno mi istece banot pa moze da kazam deka denes iako so kombiniran sostav ocekuvam dobra igra i pobeda vo Rusija iako vlezot ponatamu e osiguran. P.S. do moderatorot ili administratorot: Ne im dozvoluvajte na fanovite na drugite timovi da provociraat ovde za da ne pisuvame oftopic. Forza Juve sempre!

Експлозија на бомба во автомобил што усмрти три лица претпладнево во Сант Петербуг, најверојатно ќе го одложи дуелот од лигата на фудбалските шампиони меѓу Зенит и Јувентус закажан за вечер од 20.45 минути.

Sportskoradio903

Zal mi e za lugjeto sto zaginale vo eksplozijata ama mislam deka ne bi trebalo da se odlozi mecot zatoa sto vo sekoj grad gine po nekoj pa po taa logika treba da se odlozuva sekoj vtor mec. Eksplozijata nema vrska so mecot i gluposti bi bilo da se odlozi za toa.

Можно е да остане само со едноминутен молк
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
A minute's silence is likely to be observed before tonight's game at the Petrovsky Stadium.
[/FONT]
http://www.channel4.com/sport/football_italia/nov25a.htm

И нешто многу посериозно (барем за нас): Неколку клуба се навртеле околу Џовинко, за да го позајмуваат во Јануари.... http://www.channel4.com/sport/football_italia/nov25f.html

Pa podobro bi bilo da go pozajmi nekoj pomal klub kade bi dobival poveke sansa otkolku da dreme na klupa i da propagja. Ranieri idiot.

Isto taka bi trebalo sansa da dobie i maliot Ekdal. Ako nekoj gi gledase podgotovkite na Juve ke se uverevte deka stanuva zbor za odlicen igrac, samo koj da mu dokaze na KRETENOT Ranieri deka treba nekogas i da iskombinira a ne da igra so isti startni 11 i isti 3 zameni.

Isto taka bi trebalo sansa da dobie i maliot Ekdal. Ako nekoj gi gledase podgotovkite na Juve ke se uverevte deka stanuva zbor za odlicen igrac, samo koj da mu dokaze na KRETENOT Ranieri deka treba nekogas i da iskombinira a ne da igra so isti startni 11 i isti 3 zameni.

Ај еден мал тип од мене... Наместо да пишуваш по 3-4 поста во рок од 5 минути и да ги редиш еден под друг имаш едно безобразно копче 'Измени', кое ни ја олеснува работата. Клик на него и среди си го постот....:toe:

Ај еден мал тип од мене... Наместо да пишуваш по 3-4 поста во рок од 5 минути и да ги редиш еден под друг имаш едно безобразно копче 'Измени', кое ни ја олеснува работата. Клик на него и среди си го постот....:toe:
OK ne se nerviraj, ke go koristam vo idnina

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom