Д
Демијан
Гостин
Juve sigurno ke igra od 18:30 samo dali ke ja davaat na MTB1
Би требало да ја даваат.И Зенит-Реал ја даваа на МТВ од 18.30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Juve sigurno ke igra od 18:30 samo dali ke ja davaat na MTB1
Чудна работа, никогаш не давале меч кој се играл во 18.30, ама ова е во наша полза
..
Епа така сигурно ќе ги даваат Зенит - Јувентус.. Баш сакам да видам како би функционирале Џовинко и Јакинта заедно, ама знам дека ќе бидат максимално мотивирани за да се докажат..Доколку, стварно играат тие...Би требало да ја даваат.И Зенит-Реал ја даваа на МТВ од 18.30
Ако е вистина ова, ако не е некоја шпекулација,Вијали стварно разочара..Ми останува едно да се сомневам - Дека има примено кеш `под рака` за да се вклучи во убедувањето на Буфон да ја промени средината...Мое мислење е дека Јувентус никогаш нема да се откаже од Буфон, а доколку би се откажал, ќе паднат жртви, верувам..
Вчера се сомневав, а денеска нова `бомба` од Вијали.. Јувентус немал шанси да го освои Скудетото ... Наместо да даде поддршка и мотив повеќе, тој секој ден се јавува со нова изјава, која кореспондира со симнување на моралот на Јуве после поразот од Интер...Ама се надевам дека ќе биде демантиран, како многу злобници минатата година кои велеа дека Јувентус нема да се избори за излез во Европа!![]()
Isto taka bi trebalo sansa da dobie i maliot Ekdal. Ako nekoj gi gledase podgotovkite na Juve ke se uverevte deka stanuva zbor za odlicen igrac, samo koj da mu dokaze na KRETENOT Ranieri deka treba nekogas i da iskombinira a ne da igra so isti startni 11 i isti 3 zameni.
OK ne se nerviraj, ke go koristam vo idninaАј еден мал тип од мене... Наместо да пишуваш по 3-4 поста во рок од 5 минути и да ги редиш еден под друг имаш едно безобразно копче 'Измени', кое ни ја олеснува работата. Клик на него и среди си го постот....![]()