Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За милито сум скептичен бидејки можно е да се случи истото како со суазо!
Суазо правеше дар мар за каљари просек по сезона му беше 18 гола а во интер се посра!

Суазо правеше дар мар за каљари просек по сезона му беше 18 гола а во интер се посра!

Исто беше и со Обина у Киево ако не се лажам...

Сепак Обина е млад и има уште многу да се докажува , вистина е тоа дека Суазо во Каљари беше еден од најдобрите стрелци во Сериа А , можеби Суазо не доби доволно шанси кај нас за да докаже нешто .. Милито е добар напагач , нека потпише па ке правиме после муабет ...

Обина не требаше да се врати во интер-требаше мислам во Евертон да оди ама не му дадоа работна дозвола!

Сепак Обина е млад и има уште многу да се докажува , вистина е тоа дека Суазо во Каљари беше еден од најдобрите стрелци во Сериа А , можеби Суазо не доби доволно шанси кај нас за да докаже нешто .. Милито е добар напагач , нека потпише па ке правиме после муабет ...
Суазо имаше бааги шанси да се докаже во првиот дел на сезоната кога пристигна ама успеа да даде само 1 гол и тоа против неговиот тим каљари.
во вториот дел од сезоната круз си беше редовен а суазо само како замена влегуваше!

Да, ама можеш да го земеш во предвид и тогашниот тапа наш тренер и вендаш ќе ти станат јасни условите под кои се вклопил Суазо во новата средина. Исто така Суазо беше навикнат на брза игра, и игра поразлична од онаа нашата.
Сепак Милито е гол играч од типот на Нистелрој или Пипо, па не очекувам негово невклопување во тимот, едноставно човекот ќе игра пред Ибра и ќе ги чека неговите асистенции. Супер играч земаме, само годините малку и цената не ми се бендисуваат, другото е ок.

Според eurosport.yahoo.com агентот на Милито веќе е во Лондон и веќе зборувал со неколку клубови.

"Is Milito going to Inter? I'm in London and I'm talking to several clubs," Hidalgo told Calciomercato.
"I can't say which clubs they are I can only say that they are important."

He added:"Is it true that I've met directors from Manchester United? If I'm here there's a reason, there are interesting offers for him in the Premier League and we are evaluating them.
"Of course Milito wants to go to England otherwise I wouldn't be here."

Не знам дали да се радувам или да плачам :icon_roll

http://eurosport.yahoo.com/08052009/58/serie-milito-agent-london.html

Milito e играч за Џенова и остали мини клубови ... Нема тој капацитет за Интер ....

пс:Фала до тие што прашаа што како =)

<3

Milito e играч за Џенова и остали мини клубови ... Нема тој капацитет за Интер ....

пс:Фала до тие што прашаа што како =)

<3

Па не е наша работа :) Чим си тука и си куцкаш значи си ок, башка така се расте :) и ја 100 пати сум лупал, и еднаш мене ме излупаа, али така се станува МУЖ :) така да Heads UP ;) Он топик: и да не го зееме Милито, не е крај на светот, ќе ископаме некој друг, не му се секирам нешто многу многу. Проблем е среден ред а за у напад како и да е ќе ги иаме Ибра и Балотели.

Aaa пичее, ти имаш и шорцевиии :kesa: :) ја чекам ново коНплетче, дрес бел, оној од лани за 100 годишнина што е од Занети и блуза с'с змију :)
edit-сеа приметив дека и ти тој си го земал, за 100 годишнина што е. Ја више иам од Ибра, ланскиот ама од Капитано ќе биде прајслес :) Ме нервира сеа што го иам тој од лани е со крагња, многу господински ми е и ме нервираат Пирели буквите се бели а не златни.

Да се надоврзам и јас на муабетов :)
Имам ваков...
InterMilanHSS0304.gif

А би сакал да земам...
interH_LS.jpg
+ со мое презиме :)

btw само да кажам дека сум бил во официјалната продавница на Интер во Милано и сум паднал во :nesvest:
Се би дал да одам пак :icon_cool

Според fcinternews.it : Inter (4-3-2-1): Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Samuel, Maxwell; Vieira, Cambiasso, Stankovic; Figo, Balotelli; Crespo.

------------------- Цезар--------------------

Занети---Кордоба---Самуел--Максвел

Виеира------Камбиасо------Станкович

-------------------Фиго-----------------------

----------Креспо----------Балотели-------

Според скапаните goal.com :

------------------- Цезар--------------------

Сантон----Кордоба---Самуел----Киву

Занети--------Камбиасо------Мунтари

Фиго--------------------------Станкович
----------------Балотели------------------

Aaa пичее, ти имаш и шорцевиии :kesa: :) ја чекам ново коНплетче, дрес бел, оној од лани за 100 годишнина што е од Занети и блуза с'с змију :)
edit-сеа приметив дека и ти тој си го земал, за 100 годишнина што е. Ја више иам од Ибра, ланскиот ама од Капитано ќе биде прајслес :) Ме нервира сеа што го иам тој од лани е со крагња, многу господински ми е и ме нервираат Пирели буквите се бели а не златни.
Дресот е од 100 годишнината со крстот ама оти го купив 1200 од орбис и оти е фуш роба италијанското знаме на градите падна и затоа го сликав од позади.
шорцевите се од дресот што го имам купено 2004-2005 дрес како овој подоле.
Да се надоврзам и јас на муабетов :)
Имам ваков...
InterMilanHSS0304.gif

А би сакал да земам...
interH_LS.jpg
+ со мое презиме :)

btw само да кажам дека сум бил во официјалната продавница на Интер во Милано и сум паднал во :nesvest:
Се би дал да одам пак :icon_cool
од официјалната продавница дома имам само едно топче со знакот на Интер.
сестра ми кога беше на апсолвентска ескурзија пред 2 години ми го купи и сеуште ми е најдрагиот поклон.

P1030606.jpg
овие топки што се најзгоре втората се наоѓа кај мене дома :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom