Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Jbg ...може клипов е чкартен (за мене не е ) али 3.25 ми пушти солза .... најискрено!

Штета што јас не плачам така лесно..

Jbg ...може клипов е чкартен (за мене не е ) али 3.25 ми пушти солза .... најискрено!

За ова зборев.......Браво друже за клипов,така се сака клубот,а не прст да ставаш и да ги закутуваш најверните навивачи само заради тоа што не ти е вечерта или за погрешните изјави:tapp::tapp:

Штета што јас не плачам така лесно..

Брат јбг ... Не сум ја крив што ти го сакаш Ибрахимовиќ повеќе од самиот Интер ... Ретки се таквите како тебе и никогаш нема да бидам како тебе ...

Еве малце во твој стил ... МЕ БОЛИ КУР ако Ибрахимовиќ си отиде ...

И со него и без него ... Ке се радувам и ке плачам како секогаш,ке го гледам истиот Интер , и се друго што има проживеано еден навивач на Интер ... Дали Ибра бил или не бил ... Тоа е ... Таков е тимот и сите ние го сакаме како таков ... И во сериа Ц1б да се игра јас ке навивам за Интер ... :smir::smir:

Деко брат изгледа почнал да навива од кога го донесоа Ибра во Интер,пред тоа навивал за Јубе,па за Ајакс........и сега Ибра ако пример оди во Реал,дечкото ке биде најверен навивач на истите!!!!

Од 12 треба 6, а Милан нека победува до крај.
12/6

Знам, токму тоа го пишав. =)

А за дискусијата околу Ибра, мојот став е: моментално е нашиот најдобар играч, а најдобрите често знае да ги понесе арогантност... Но ако, понекогаш и така треба, на тој начин влева страв во противничките играчи.

Деко брат изгледа почнал да навива од кога го донесоа Ибра во Интер,пред тоа навивал за Јубе,па за Ајакс........и сега Ибра ако пример оди во Реал,дечкото ке биде најверен навивач на истите!!!!

Јас искрено се надевам дека не е така ....

И се надевам дека кретенот Ибрахимовиќ ке се смири малце и ке покаже респект кон тимот кој што го прави најскапо платен играч ... и со најверните фанови на Интер ....:nesvest::nesvest:

Знам, токму тоа го пишав. =)

А за дискусијата околу Ибра, мојот став е: моментално е нашиот најдобар играч, а најдобрите често знае да ги понесе арогантност... Но ако, понекогаш и така треба, на тој начин влева страв во противничките играчи.

How about ...На тој начин го крши тимскиот дух и се ПОСЕРУВААТ поради тоа ?

За Хавиер Занети нестанува збор, се знае дека тој е миленик на публиката, и не за џабе на секој натпревар на трибините има еден транспарент на кој го пишува презимето Занети.
Незнам дали уште некој играч на Интер би доживел да има таква чест.
И за крај не е убаво да ги плукаме играчите кој играле или играт за Интер.
Да завршам вечерва со еден пост дека ние споредуваме двајца играчи кој во никој случај не се споредливи.
Ако е за верност, пожарвуваност, редовен на тренинзите, скромност, тоа е ХАВИЕР ЗАНЕТИ.

Вториот е претерано нервозен, незнае да се контролира, но знае да направи потези кој никому не му успеале, а тие негови потези неможат да се научаат, а згора на тоа физички е многу јак и кога ќе се поклопи со врвната техника и силниот шут го прават еден од најдобрите фудбалери на денешницава.
Поразличен од сите.

Поздрав за вечерва толку.
Добро е што се отвораат дискусии, а следната ваква дискусија со повеќе членови нека биде за нешто убаво, а не за еден несмасен потег на ИБРО МАЈСТОРОТ.
Но треба да му простиме, а ако не му се свижа во Интер тогаш со сила никој неможе да се задржи.

За Хавиер Занети нестанува збор, се знае дека тој е миленик на публиката, и не за џабе на секој натпревар на трибините има еден транспарент на кој го пишува презимето Занети.
Незнам дали уште некој играч на Интер би доживел да има таква чест.
И за крај не е убаво да ги плукаме играчите кој играле или играт за Интер.
Да завршам вечерва со еден пост дека ние споредуваме двајца играчи кој во никој случај не се споредливи.
Ако е за верност, пожарвуваност, редовен на тренинзите, скромност, тоа е ХАВИЕР ЗАНЕТИ.

Вториот е претерано нервозен, незнае да се контролира, но знае да направи потези кој никому не му успеале, а тие негови потези неможат да се научаат, а згора на тоа физички е многу јак и кога ќе се поклопи со врвната техника и силниот шут го прават еден од најдобрите фудбалери на денешницава.
Поразличен од сите.

Поздрав за вечерва толку.
Добро е што се отвораат дискусии, а следната ваква дискусија со повеќе членови нека биде за нешто убаво, а не за еден несмасен потег на ИБРО МАЈСТОРОТ.
Но треба да му простиме, а ако не му се свижа во Интер тогаш со сила никој неможе да се задржи.

Се согласувам тотално ... ама ке простиш еднаш,двапати,петпати ... после тоа ти ставаат знакче YOU"RE NOT WELCOME и си знаеш што следува ....А интер не е клуб како Рома или Милан па да ги зема назад играчите што го ПРОДАЛЕ тимот .... (Шевченко и Панучи)

Думан ке му простиме кога ке му прости и Curva Nord!!!!!

А во скоро време мислам дека нема да биде тоа простување......

Некои работи не заслужуваат одговор! Жалам!

Јас искрено се надевам дека не е така ....

И се надевам дека кретенот Ибрахимовиќ ке се смири малце и ке покаже респект кон тимот кој што го прави најскапо платен играч ... и со најверните фанови на Интер ....:nesvest::nesvest:

How about ...На тој начин го крши тимскиот дух и се ПОСЕРУВААТ поради тоа ?

Абе нека го седни Мурињо на клупа 2-3 утакмици, кога ќе нема кој да даде гол.. па да те видам да пишиш овде..
Тимски дух.. да ти ебам тимскиот дух.. каде е тој тим кој го спомнуваш кога треба да му асистира него?
Ајде изброј колку голови Златан дал сам, колку му наместиле соиграчите.. ако дојдеш до една процентуална разлика 75 % наспроти 25 %, тогаш јас повеќе нема да го бранам него! Само се плашам дека му наместиле едвај 10 %, а сам голови постигнал 90 % !

Абе нека го седни Мурињо на клупа 2-3 утакмици, кога ќе нема кој да даде гол.. па да те видам да пишиш овде..
Тимски дух.. да ти ебам тимскиот дух.. каде е тој тим кој го спомнуваш кога треба да му асистира него?
Ајде изброј колку голови Златан дал сам, колку му наместиле соиграчите.. ако дојдеш до една процентуална разлика 75 % наспроти 25 %, тогаш јас повеќе нема да го бранам него! Само се плашам дека му наместиле едвај 10 %, а сам голови постигнал 90 % !

Ало ... Дали знаеш колку пати Интер НЕ ПОБЕДИЛ поради себичноста на Златан ?

Да почнам да серам за утките на Златан со Манчестер ?

Тимот Интер е составен од 12 играчи 11 првотимци и Curva Nord ... и јас како навивач на Интер ги сакам СИТЕ нив ... ама овој 11тиов е КУРТОН и мисли дека е над ИНТЕР ... а над ИНТЕр не е НИКОЈ ... па ни Златан ...ни Curva Nord

Ако неможеш да го разбереш тоа како навивач на Интер ... жалам .. нема зашто да дискутираме ...

И почна да бладаш од што не знаеш како да одговориш ... Што има везе тимскиот дух со асистирањата на Ибрахимовиќ ? Или мислеше да му асистира у стилу да го одбрани ?

Па не му е прв пат бе брат ... Еднаш Морати го извади , Мурињо 200 пати го извади ... Преку кур им доаѓа на сите со тоа понашање ....:uvo::uvo:

Точно е дека е така, но па и тој нема право да биде недисциплиран.
А доколку го сака Интер сепан нетреба да му досадува или заситува од Интер.
Играчот можеби се заситува и е едноставно платен да го прави тоа што навивачите од него го бараат.
Но и без него нема да ни биде нималку лесно, каков таков нека седи само кај нас.
А каков му е карактерот, тоа можеме да го споредиме само со карактерот на Синиша Михајловиќ или Горан Иванишевиќ - тенисерот, со еден збор Балканци - темпераментни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom