Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нема официјална потврда за што повреда е. Ако е бутниот мускул може и до еден месец, ако се препоние помалку. Ги изгубивме сите Бразилци што беа на интернационална должност, прво Маикон па Адри па сеа Цесар. Малер е тој Дунга

Па нема официјална потврда за што повреда е. Ако е бутниот мускул може и до еден месец, ако се препоние помалку. Ги изгубивме сите Бразилци што беа на интернационална должност, прво Маикон па Адри па сеа Цесар. Малер е тој Дунга

Па ако се сеќавате ( за тие што го гледаа мечот Еквадор - Бразил ) Цезар се пожали на повреда, а ако не се лажам за истата работа стануваше збор . . . знам тогаш искоментирав, уште ова ни фалеше зашто претходно Маикон го напушти теренот поради повреда .

Иначе според fcinternews Цезар ке отсуствува најверојатно месец дена, веста ја имаат превземено и преведено goal.com .

А за вчерашниот меч незнам зашто некои беа разочарани од играта, јас напротив, по ремито на Јуве го добив она и што го очекував, единствено ме разочараа Сантон, Дејо и Балотели .
Типичен Мурињо стил беше вчерашниот дуел, цврсто во одбраната и со добра реализација во нападот ( 3 добри шанси, 1 гол ). . . ако приметивте сезонава, Интер не создава многу шанси, но има висок степен на реализација на истите со некои исклучоци ( Јунајтед вториот меч, Торино на домашен терен ) . На крај краева кои беа шансите на Удинезе, во споредба со оние две супер шанси на Мунтари во првиот дел, и онаа на Дејо по пасот на Ибра во вториот дел . :toe:

Мене ме радува играта во одбраната сезонава, проблемот секогаш на истата го прави анемичниот напад и дефанзивната средина, додадете ја тука желбата на Мурињо за двајца играчи од средината и еден во нападот, и тешко дека Интер ке биде oна што ние од истиот го гледаме последниве неколку години, бледа и лоша игра во средината и нападот а со тоа и дозволување противникот да го диктира поседот на топката .

п.с. Сите овие идеи на Мурињо за иднината на Интер, желби за нови трансфери, инвестирање во млади играчи и слично, не би ги правел тренер кој има намера да остане овде 2-3 години . :smir: Али ај, се во свое време .

Jose Mourinho: A Defender, Two Midfielders & A Striker Are Needed At Inter

"We have to improve in every department; we need a defender, two midfielders and a striker. Four reinforcements," Mourinho told Sportmediaset.it.

http://www.goal.com/en/news/10/ital...nder-two-midfielders-a-striker-are-needed-at-

Бруно Алвес, Диего, Хамшик и Агуеро :vozbud: според мене :)

Syn побрз од мене со инфо. :smir:

Бруно Алвес, Диего, Хамшик и Агуеро----топ засилувања според мене,според стилот на игра на Мурињо:vozbud:Сакам Есиен или Лампард да се донесат во ИНТЕР,едни од најдобрите средишни играчи на денешницава,ама тоа е работа на Морати и Мур,јас само искажувам желби.И со овие играчи нема да бидеме ништо послаби,ке добиеме на техника,најслабата точка во Интер.Диего е како создаден за нашиот среден ред:vozbud:и на тоа уште Хамшик или Лавеци кога ке се додадат,едноставно ќе го газиме кој стигнеме.:vozbud::vozbud::vozbud:

Абе шо е со вас.. засилувања.. што ќе ни се? Нели гледате дека газиме бре.. никој ништо не ни може.. Деки мајстор и Мунтари закон се.. :smir: засилувања тикви зелени.. играј тука со нив.. дур се можи.. што сакате.. па вие.. шампиони сме.. веќе 4 титула по ред.. ако не беа оние од канализацијана во Торино ќе имавме 3 ѕвезди.. јбг.. то е.. :smir:

Абе шо е со вас.. засилувања.. што ќе ни се? Нели гледате дека газиме бре.. никој ништо не ни може.. Деки мајстор и Мунтари закон се.. :smir: засилувања тикви зелени.. играј тука со нив.. дур се можи.. што сакате.. па вие.. шампиони сме.. веќе 4 титула по ред.. ако не беа оние од канализацијана во Торино ќе имавме 3 ѕвезди.. јбг.. то е.. :smir:

СЕ ЗЕЗАШ ТАКА???:nesum::nesum:

Julio Cesar Could Be Out For Up To A Month

Inter goalkeeper Julio Cesar limped off during the second half of the game with Udinese last night and the medical staff are concerned he picked up a thigh strain which could rule him out of action for around a month, according to FcInterNews. The 29-year-old got injured while coming out of his line to pluck the ball away from Udinese and Italy winger Simone Pepe.
He immediately felt pain in his thigh muscle, but remained on the field for a few minutes to better ascertain the extent of the problem before eventually asking to be replaced.
The Brazilian international is expected to undergo further tests today and if the initial diagnosis will be confirmed, he could miss at least four Serie A games, including the big match with second-placed Juventus on April 18, and the return leg of the Coppa Italia semifinal with Sampdoria.

eve za cezar !! pozdrav do site interisti

Адриано ќе се врател наредната недела, после Велигден, така изјавил неговиот агент.

Блесава работа со човеков, абе ко куче треба да го шутнат! Дркаџија невиден!
Повеќе

Оти да го шутнат бе море.. му се скарала женската.. шо да прави човекот.. и мене да ми се скара ќе паднам во депресија.. :pos:

Оти да го шутнат бе море.. му се скарала женската.. шо да прави човекот.. и мене да ми се скара ќе паднам во депресија.. :pos:

Тебе те плаќаат милијарди ?

Шала на страна ... го ОБОЖАВАВ Адриано ... ама со вакво понашање во Ренова не заслужува да игра .... Мртов гад ... Ај да беше во старата форма па да се ПУВАШЕ дека го сакаат ... али типов подоле од гомно е во моментов .... Срамота.

Ситуацијата со Адри е многу лошо изменаџирана. Кога веќе побарал да остане подолго во Бразил, Интер морал да му дозволи бидејќи и вака и така он ќе си останеше. Ќе имаше само едно официјално соопштение дека на Адри му е дозволено да остане две недели во Бразил за да реши семејни причини и никој немеша да се замара со тоа. Клубот потоа интерно ќе си ги решеше проблемите со него, дали тоа ќе биде продажба, враќање во Бразил или раскинување на договорот без да се крева прашина.

Иначе повредата на Цесар не е сериозна, можно е да брани уште во сабота против Палермо

Ситуацијата со Адри е многу лошо изменаџирана. Кога веќе побарал да остане подолго во Бразил, Интер морал да му дозволи бидејќи и вака и така он ќе си останеше. Ќе имаше само едно официјално соопштение дека на Адри му е дозволено да остане две недели во Бразил за да реши семејни причини и никој немеша да се замара со тоа. Клубот потоа интерно ќе си ги решеше проблемите со него, дали тоа ќе биде продажба, враќање во Бразил или раскинување на договорот без да се крева прашина.

Иначе повредата на Цесар не е сериозна, можно е да брани уште во сабота против Палермо

Не ти ја разбирам логиката, треба ли Интер стално да му го прави ќефот на Адриано и вечно да има разбирање за неговите журки и пијанчења? Тој може да побара но ако го одбијат мора да послуша, милиони зема од клубот а се однесува како да игра мал фудбал во маало. Мислам дека премногу му е дозволено и досега, не е повеќе важно дали се кренала прашина или не. Интер треба за мир во куќата да му ги даде документите а Адри да научи дека има и други напаѓачи во светов и никој не е незаменлив. И да завршиме веќе еднаш со тоа, догодина со нов напад и еден елитен плејмејкер да мислиме на поголеми успеси.

Не ти ја разбирам логиката, треба ли Интер стално да му го прави ќефот на Адриано и вечно да има разбирање за неговите журки и пијанчења? Тој може да побара но ако го одбијат мора да послуша, милиони зема од клубот а се однесува како да игра мал фудбал во маало. Мислам дека премногу му е дозволено и досега, не е повеќе важно дали се кренала прашина или не. Интер треба за мир во куќата да му ги даде документите а Адри да научи дека има и други напаѓачи во светов и никој не е незаменлив. И да завршиме веќе еднаш со тоа, догодина со нов напад и еден елитен плејмејкер да мислиме на поголеми успеси.

И добро што направиме со тоа што Интер имаше цврст став и му наредил да се врати во Милано??? Едно големо ништо. Адри пак си остана во Бразил, и пак го сврте вниманието кон медимите и пак пет дена се говореше за тоа.

Интер се обидува колку толку да го врати Адри на прав пат за да може да го продаде не за да го зачува во тимот. На сите им е јасно дека иднина за Адри во Интер тешко дека ќе има. Цело време збориме за напаѓа од типот на Ето, Агуеро и Диего Милито. Со таков ангажман за Адри ќе нема место во тимот тоа сите го знаат па и самиот играч до некаде.

Интер да му дадеше слободни денови можеби ќе се вратеше во Милано за неколку дена а не за 15 сигурно ќе добиеше шанса во последните 4 кола кога титулата ќе беше освена. Вака сега прашање е дали ќе заигра до крјаот на сезоната. И кој ќе сака да купи играч (еве немора да го купи да го добие при трампа во одреден трансфер) кој официјално одбива да се врати во тимот??? НИКОЈ. Дури постои можност да си го откупи договорот во јуни и да бира каде да оди а не ние каде ќе го шитнеме. Е сеа замисли да отиде во Милан (најлошо сценарио) и да биде една половина од тоа што е Пирло и Сидорф, е тогаш ќе се чешаме. Го засилуваме директниот конкуретн за титулата со класа играч.

Види, сите веќе ги знаат проблемите на Адриано и со таква историја зад себе, среќа е што има фудбалски квалитет иначе никој нема да го земе. Интер може и треба да го продаде уште во јуни а заинтересирани ќе се најдат. Не е трагедија ако оди во Милан, нека оди нека им кине нерви малку ним. Нема да направи ништо само ќе го повлече Рони со себе :)

Не може професионален клуб да му биде заложник на еден играч кој решил да си тера по негово. И да му дозволеше клубот да остане, пак ќе се пишуваше по весници дека го нема, и на крајот, како би се чувствувале останатите играчи? Зошто еден играч би бил привилегиран, секој сака да си одмори 5-6 дена. Освен Занети кој не бара ни ден одмор, и да му дадеш ќе одбие. Сите овие ујдурми на Адри само ја влошуваат атмосферата. Јас му посакувам да замине во голем клуб, но ако продолжи вака, ќе му прави друштво на Касано.

Зошто ако некој побара слободни денови за да реши семејни проблеми да не добие одмор??? Етички и човечки е да му се даде помош на секого. Е сега дека се работи за Адри кој има лошо минато тоа не е во ред.

Ван Бујтен од Баерн две недели е во родната земја поради семејни причини. Вчера се врати за да помогне бидејќи имаат проблеми со одбраната. Клубот веднаш го врати во Белгија за да биде покрај семејството и ризикува да игра со дрвото Брено и Демикелис против нападот на Барса. Никој не направи никаква приказна од тоа.

А за Адри само ако го дадеме без пари на некоја екипа можда ќе го земат и тоа е под знак прашалник дали некој ќе сака. Опоравен Адри на пазарот вреди 10-15 милиони евра. Тоа се пола пари за ангажман на еден играч како што е Диего, Хамшик, Аквилани, Макун или Фелипе Мело.

Занети денес има слободен ден:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom