Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Адри има повреда на зглобот, и не тренира со полн интензитет, така да една забава нема да му наштети. Поради повредата мора да се дружи со мирниот Кака, може ќе научи нешто од него

0,,19792986-DP,00.jpg

Aбе тешко за смирување глеај да не го збесне и Кака како него да лумпуваат по бордели демек повредени :pos:

Ај не ме заебавајте!И што сеа ако играш фудбал не значи дека не треба да има живот!?Остај го дечкото млад е,нека се изживее и се ке биде суперишка!
И ти да имаш 20 и кусур години нема да сексаш плавуши со големи татас?

најсвежи трач вести од трач.ком
реал мадрид го сака мајкон!
Лацио Не го сака Круз!
Интер ги започна преговорите за Агуеро:vozbud:

Беше супер у Порто, ама глеам зашто многу е среќен у Челси, грее клупа а коа ке влезе леле мори мајко е...да не го глеаш што глупости праи...У Порто беше зверка, ама не е ова Португалија. Така да верувам у неговите квалитети и атрактивна игра, ама дека ке заигра пак за Интер, тешко а ако продужи вака и у Челси ќе заврши пак у Порто. Ако ми текнува добро и Барса го шутна назад откако играше у Порто ко луд а у Барса беше изгубен германец.

најсвежи трач вести од трач.ком
реал мадрид го сака мајкон!
Лацио Не го сака Круз!
Интер ги започна преговорите за Агуеро:vozbud:

Ама на овие срање.ком стварно им е досадно. Што ке им е Мајкон коа го имаат Рамос...Лацио нема да го земе Круз, тоа ви гарантирам...А коа ке видам изјава од Агентот на Кун или лично од него дека ке доаѓа у Интер, тогаш. А и така треба од напад да се шутнат Креспо, Круз, Обина па ќе ни останат Ибра, Адри, Кун*, Марио така да убав напад нема што :)

:pos2::pos2: Aј и Недвед да го зееме а, и ќе почнеме да ги стигаме нашите комшии со просек на години :)

Бај д веј, незнам зашто ама сакам Миколи да го зееме :)

Бај д веј, незнам зашто ама сакам Миколи да го зееме :)

Па да, подобра е таа опција од Милито на пример, башка Италијанец е, али во ниедна шпекулација не се протнал така да тешко дека би се реализирал евентуален трансфер .
Иако, се посигурно е дека Интер ке се дрзне за Агуеро, читам дека и Занети сакал да го види Кун во редовите на Интер . . . . е сега, совети од Марадона - Занети и те како ке имаат влијание врз одлуката на Агуеро .

Никако да прекинат и шпекулациите во врска со Ето, последната вели размена Ето - Адри, сепак, тешко дека пред Се Барса ке се одлучи за еден ваков потег, да беше истиов актуелен пред 3 години ке разберев, но не и денес :) .

Нешто на што би се израдувал Ibracadabra се и муабетите за Рибери кој е последниот од листата играчи посакувани од Интер .

Се на се, шпекулации на тон, мене ако ме прашувате кого би сакал да го видам во редовите на Интер, тоа би биле Рибери, Диего и Бруно Алвес/Кјаер, доста се .
Рибери и Диего се вонсериски играчи, и можат да се надополнуваат еден со друг, т.е. отсуството на едниот да биде покриено од другиот фудбалер, не играат на исти позиции па нема да дојде ни до гушење на нивниот потенцијал .

* И друго нешто, најбитно во моментов, е што по поразот од Аталанта, Интер има серија од 10 меча без пораз во домашното првенство, 8 победи и два реми исхода со Торино и Рома ( на домашен терен ), имаат постигнатно 21 гол а примено само 6 . . . во одлична форма влегуваат во финишот од трката наречена Скудето .

Околу трансфер пазарот има многу шпекулации ама да бидеме реални за некој играчи неможеме да се натпреваруваме. Силва и Виља мислам дека нема шанси да им текне за преселба во Италија.

Рибери ако сака да замине најверојанот ќе биде во Шпанија па така воопшто не се надевам на тоа. Реал ни цели ни се Диего, Хамшик, Агуеро. Играчи кои следната година ќе играат во УЕФА Купот а ние можеме да им понудиме ЛШ.

Незнам зошто да се бара дефанзивец и тоа елитен. Под претпоставка Киву и Самуел да бидат здрави не гледам некој да им фати место или пак тие да бидат нечива резерва, зошто горе доле ставарно ја одиграа сезона на ниво посебно Киву кој беше одличен на сите натпревари. Незнам ова ми изгледа исто како пред две години кога дадовме многу пари за Киву а во моментот не ни беше потребен зошто сите дефанзивци ни беа во форма. 30 милиони за Бруно Алвес не се малци или 15 за Кјаер.

Хамшик ,Диего и Бруно Албес и не барам повеќе.само овај диего ме плаши да не напрај исто ко кварезма

Хамшик ,Диего и Бруно Албес и не барам повеќе.само овај диего ме плаши да не напрај исто ко кварезма
Само како би се вклопил Диего , уф уф мераци ... :smir:
Само Диего да дојди јас ке бидам задоволен , дека имаме и напагачи и одбранбени...Диего е тоа што ни фали ..

Santon First Convocation in Under 21
http://inter.it/aas/news/reader?N=31113&L=en

Ајде со среќа нека му е :smir:

Само како би се вклопил Диего , уф уф мераци ... :smir:
Само Диего да дојди јас ке бидам задоволен , дека имаме и напагачи и одбранбени...Диего е тоа што ни фали ..

Santon First Convocation in Under 21
http://inter.it/aas/news/reader?N=31113&L=en

Ајде со среќа нека му е :smir:

aбе очигледно е дека ни фалат 2ца во средината .

aбе очигледно е дека ни фалат 2ца во средината .
Доколку бидат 2ца, едниот треба да е партнер на Ибра во шпицот...

---------------Цезар------------------
Маикон------Киву--Самуел------Сантон
------------Камбиасо-----------------
Занети--------Диего----------Мансини
-----------Агуеро
------------------------Ибра----------

Премногу нови имиња не е добро за тимот. Ќе биде потребно многу време за да се уигра тој тим, а вака само со мали измени тимот лесно ќе се уигра и ќе биди конкурентен и за лигата на шампионите...

Нема да бидат потребни и многу пари за овие 2 играчи...
Да се продадат Адриано, Ривас, Кварезма, Виера, Хименез, Матераци, Суазо, Обиња, да се ослободат Креспо, Круз, Фиго, па би се намалил соатавот, онака како што сака Мурињо и би се добило повеќе на квалитет во составот.
Значи нови имиња би биле Диего, Агуеро (како најзначајни и најзвучни имиња), Аквафреска и уште еден стандарден одбрамбен играч...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom