Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во колку добар момент дојде победава, и тоа во Џенова каде ако не се лажам домаќините до овој меч немаа пораз . 0 - 2 е повеќе од одличен резултат, без примен гол и на тактички план далеку подобри .
И покрај малерите во одбраната, кога Ибра е на теренот Се е поинаку, Балотели покажува дел од својот талент, но сепак ми делува некако незаинтересирано, неборбено а тоа не треба да се карактеристики за еден тинејџер кој го носи дресот на актуелниот првак во Италија . Голот што го постигна беше дискутабилен и милиметри одлучуваа дали топката ја помина гол линијата, јас поради лошиот стрим тоа не го забележав но како и да е, Џенова беа безопасни во вториот дел освен една сериозна прилика кога Оливеира направи фаул во напад врз Камби а истиот не беше санкциониран .

Иако многу важен дуел, за подигање на моралот и создавање временски услови на Сибир во делови од Италија, во овој меч не се влезе со 100% од потенцијалот кој овој тим го поседува поради дуелот со Јунајтед, нешто што пред мечот ме плашеше. Башка што играа против одличната Џенова па овој резултат и не може да се каже дека е очекуван ( поготово не од фановите на Јуве ), плус демотивирачкиот резултат со Сампдорија и тролањето на медиумите по ремито со Рома а да го додадеме и тука товарот од ЛШ, во доста тешка атмосфера се гостуваше денес а сепак се забележа победа, и те како битна во борбата за Скудетото . . . на ред се Росина и Торино, и преубав викенд, не дека и сега е лош :wink: .

Поздрав до сите фанови на Интер, не сум во можност да коментирам многу на форумов поради работни обврски, но поради големата важност на овој триумф решив и јас да се вмешам во дискусијата :)

што слушам дека ви се повредил бурдисо а и неколку други!!!се надевам дека не е некој од поважните играчи па подоцна доколку изгубите од нас да викате овој не ни играше оној не ни играше :smir: (се надевам дека оваа нема да го сватите како провокација)

за фубалските незналици по форумот , еве зашто мурињо одржа таква прес конференција ова беше еден од поважните натпревари сезонава а интер одигра рутински без поголем напор и притисок

Следна со нас :tv: ама овој резултат оди во наш прилог најмногу и секако во ваш.Браво и честитки:wink:

Абе фамилијата да му ја ебам на овие од Гоал. Се нивно во пеколот да гори.. копилиња смрдени..
Сега пишуваат дека вториот гол на Интер бил доста сумлив, топката едвај ја поминала гол линијата, а линискиот судија не се двоумел воопшто! :nerv:

Абе фамилијата да му ја ебам на овие од Гоал. Се нивно во пеколот да гори.. копилиња смрдени..
Сега пишуваат дека вториот гол на Интер бил доста сумлив, топката едвај ја поминала гол линијата, а линискиот судија не се двоумел воопшто! :nerv:

Па прилично дискутабилна ситуација, за со толкава леснотија да покаже кон центарот. Ако кучињата (медиумите) нека си лајат, караванот ќе си врври (ние ќе си победуваме).

C_3_Media_733870_immagine_l.jpg

Еве секој може да види и сам да процени дали голот бил регуларен или не.

A long ball by Cambiasso was flicked on by Ibrahimovic. Balotelli ran onto it and beat Rubinho with a soft finish. Rossi was on the line to clear, but he made a huge error and the ball went over the line but not fully. However, the linesman seemed to feel the ball had crossed the goal line and awarded a goal, despite major protests from Genoa. Replays show Inter were rather fortuitous at having been given the benefit of the doubt.

Топката ја минала гол линијата ама не целосно, Интер имал голема помош од судиите...

Повелеле слика:

intergol.jpg

Па прилично дискутабилна ситуација, за со толкава леснотија да покаже кон центарот. Ако кучињата (медиумите) нека си лајат, караванот ќе си врври (ние ќе си победуваме).

http://www.tuttosport.com/images/70/C_3_Media_733870_immagine_l.jpg
Еве секој може да види и сам да процени дали голот бил регуларен или не.
Затоа е убаво во вакви ситуации да се користи технологија во фудбалот, значи, стриктно во вакви, или да има судии и позади головите зашто во вакви ситуации, кога има гужва во шеснаесетникот во никој случај не може да кажеме дека судијата е кадарен да донесе 100% точна одлука, факт .

Како што се гледа на сликава топката ја допира гол линијата!
Ова во тенис не е гол!

:pos:

Топката ја минала гол линијата ама не целосно, Интер имал голема помош од судиите...

Повелеле слика:

attachment.php

А од оваа слика, сепак мислам дека топката ја мина гол линијата, има мал простор кој јасно се гледа и на сликава помеѓу линијата и топката . . . . останете поздравени :smir:.

A long ball by Cambiasso was flicked on by Ibrahimovic. Balotelli ran onto it and beat Rubinho with a soft finish. Rossi was on the line to clear, but he made a huge error and the ball went over the line but not fully. However, the linesman seemed to feel the ball had crossed the goal line and awarded a goal, despite major protests from Genoa. Replays show Inter were rather fortuitous at having been given the benefit of the doubt.

Повелеле слика:

Прегледај го приврзокот 10316

чист гол го признаа?

чист гол го признаа?
Па друже, симни ја сликата и зумирај ја, ке видиш дека топката ја има поминато гол линијата, т.е. има празнина помеѓу топката и гол линијата, што значи дека голот е чист . Иако мојот прв впечаток беше дека не е .

Па друже, симни ја сликата и зумирај ја, ке видиш дека топката ја има поминато гол линијата, т.е. има празнина помеѓу топката и гол линијата, што значи дека голот е чист . Иако мојот прв впечаток беше дека не е .

прашувам дали го признаа?

аа ок не го признале ок

прашувам дали го признаа?

аа ок не го признале ок
Признаен е голот, со тој гол, Интер поведе со 0-2, првиот го постигна Ибра . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom