Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај едно конструктивно мислење, зашто очигледно заборавивте како изглеа тоа и темава веќе на ништо неличи, со безвезе постови и ќе видиш ти у маало муабети... Сега гледам утакмица на телеспорт-романија , Интер - Фиорентина од пред 2 сезони. Составот е :
Толдо
Мајкон - Бурдисо - Матераци - Максвел
Виеира - Камбијасо - Занети
Дејо
Ибра - Адри
70та мин е 3-1 е резултатот, и мора да потенцирам дека перфектно ф-ционира средниот ред во оваа постава, Виеира можда на нерви ми иде ама ок е да се проба и според мене треба истата формација да се игра пошто стварно е ок само со некои измени
Цезар
Мајкон - Кордоба - Киву - Максвел
Виеира - Камбијасо - Занети
Дејо
Адри - Ибра

Сантон може е звер, ама никој не спомна дека знае да напраи и по некое грешкуле, кое не е толку очигледно ама многу значи. Има време за него, млад е. А Балотели да влага по потреба на место на Адри или некој друг и со овој тим мислам дека ке газиме.

Вчера ви велев дека не сакам онакви поклони.. т.с. онака лесни пенали.. можеби судијата го досуди бидејки беше резултатот 1-3 и падна под притисокот на публиката.. но еве ги овие на Гоал почнаа..
прво сабајле извадоа една статија дека против Интер немало досудено пенал повеке од една година.. сега еве гледам одма има интервју на Моџи кој вика дека настаните на синокешната утакмица докажувале дека Јуве бил невин.. мислев дека веке нема да има потреба да ги гледам овие од гоал како пишуваат против нас кога избегавме на +9.. сега повторно ке си пишуваат.. а овој пак од Рома.. бруно конти изјавува дека Мурињо го учел Балотели да глуми!! Пази изјавава..

Вчера ви велев дека не сакам онакви поклони.. т.с. онака лесни пенали.. можеби судијата го досуди бидејки беше резултатот 1-3 и падна под притисокот на публиката.. но еве ги овие на Гоал почнаа..
прво сабајле извадоа една статија дека против Интер немало досудено пенал повеке од една година.. сега еве гледам одма има интервју на Моџи кој вика дека настаните на синокешната утакмица докажувале дека Јуве бил невин.. мислев дека веке нема да има потреба да ги гледам овие од гоал како пишуваат против нас кога избегавме на +9.. сега повторно ке си пишуваат.. а овој пак од Рома.. бруно конти изјавува дека Мурињо го учел Балотели да глуми!! Пази изјавава..
што ќе не видиш што ќе не чуеш.
а многу голем дел од головите што паѓаа во првиот дел од сезоната се заборавени.посебно некои од офсајд што паѓаа....

Франческо Толдо

Франческо Толдо го продолжи договорот со Интер до 2011 година. Неговиот договор истекуваше ова лето.
" Ми причинува задоволство да бидам во Интер рекордер со моите 37 години. Сакам искрено да им забагодарам на сите во клубот за довербата која ми ја укажаа. Ке продолжам со овој проект во Интер. Оваа група ме прави да се чувствувам потребен за тимот секој ден. "
Толдо дојде во Интер од Фиорентина во 2001 година.

Франческо Толдо го продолжи договорот со Интер до 2011 година. Неговиот договор истекуваше ова лето.
" Ми причинува задоволство да бидам во Интер рекордер со моите 37 години. Сакам искрено да им забагодарам на сите во клубот за довербата која ми ја укажаа. Ке продолжам со овој проект во Интер. Оваа група ме прави да се чувствувам потребен за тимот секој ден. "
Толдо дојде во Интер од Фиорентина во 2001 година.

Toldo е прав звер бе ! Сам против 5души на Валенсија у соблекувална ! Тоа се поштува!!!

сега со манчестер овој мурињо кога ќе изнеси некој на теренот сите за глава ќе се фатат.ќе има некој таков потег од специјалниов

Toldo е прав звер бе ! Сам против 5души на Валенсија у соблекувална ! Тоа се поштува!!!

Да, :zver:. На 1.20 им влезе сам, незнам колку беа и кој кого таму овај... :pos2:

Абе почнаа овие мајмуниве од торино да ја ваѓаат старата шема. Штом мафијашот моџи се уклучи спремаат нешто. Се знаеше дека ќе има нешто ама до толку не очекував, али имаат поткупено многу весници и новинари кои имаат земено пари од нив а нема шанса да си ги одработат па еве сега се палат и прават притисоци :tapp:. Штета само што никој не спомнува дека ова беше прв пенал ЗА Интер годинава, дека имаше фаул над Камбијасо при 3 гол на Рома.

Овој Балотели не ми е по кејф од почетокот кога почна да се појавува, ама има нешто во него, не за џабе го форсираат.

Еве ви поздрав за добра ноќ. Ваков ЅВЕР не смее да се испушти, дефинитивно една од легендите на интер.

ја незнам зошто се обидувате да им објасните како било и што било кога пак не го менуваат тврдиот став.
уживајте дечки дрмаме на сите фронтови каде секаде ни се живи шансите за трофеј.
следна утакмица Сампдорија-Интер среда 20.45 куп на италија.

ја незнам зошто се обидувате да им објасните како било и што било кога пак не го менуваат тврдиот став.
уживајте дечки дрмаме на сите фронтови каде секаде ни се живи шансите за трофеј.
следна утакмица Сампдорија-Интер среда 20.45 куп на италија.

Д куешчн ис дали ке ја даваат на Раи ? На наша тв ке има јуБентус - Лацио.

Би требало да ја има на Спорт Клуб Србија.. ги даваа претходните две.. Јуве-Наполи и Рома-Интер.. некој нешто за составот? Златко ке игра?

Па.. Агуеро има клаузула поставена на 60 милиони што според мене не е голема сума за така квалитетен фудбалер..
Роналдо нема да си оди од Манчестер се додека таму е фергусон.. значи уште три години.. потоа тој ке биде заситен од Англија и ке побара нов предизвик.. и тука ке биде битка меѓу Реал Мадрид пред се.. а потоа Интер, Барса, Јуве, Милан.. цената би му ја одредил околи 70 милиони евра после три години..
За Меси незнам што да кажам.. искрено би го посакал одма.. али треба да се случи нешто како со Роналдињо.. да биде изневерен или од трењерот или од управата за тој да замине.. неговата цена не би можел да ја одредам..

Пак се збори за Хамшик во Интер, и се радувам поради тоа. Ако не се успее да се земе Диего или некој од негов калибар, Марек не е ни од далеку лоша варијанта:wink: Ни фали плеј, и тоа многу. За Агуеро нема да биде пропаст ако не се земе, со оглед на тоа дека ќе ги имаме Ибра, Марио, Адри(ваљда), може и Суазо да се земе назад од Бенфика. Така да супер би било ако дојде Марек, сепак ГОЛЕМ ФУДБАЛ НА МАЈСТОРСКАТА ИГРА Е :pos2:

Каква прес-конференција одржа Мурињоооо. Ауууууу, вака накурчен и во добра форма не бил никад. Сеуште ја има само на Италијански тешка е за разбирање, само вели дека Милан, Рома и Јувентус оваа година нема да освојат ништо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom