kamiSKaZI
Io Sono Interista
- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 543
- Поени од реакции
- 34
Ај едно конструктивно мислење, зашто очигледно заборавивте како изглеа тоа и темава веќе на ништо неличи, со безвезе постови и ќе видиш ти у маало муабети... Сега гледам утакмица на телеспорт-романија , Интер - Фиорентина од пред 2 сезони. Составот е :
Толдо
Мајкон - Бурдисо - Матераци - Максвел
Виеира - Камбијасо - Занети
Дејо
Ибра - Адри
70та мин е 3-1 е резултатот, и мора да потенцирам дека перфектно ф-ционира средниот ред во оваа постава, Виеира можда на нерви ми иде ама ок е да се проба и според мене треба истата формација да се игра пошто стварно е ок само со некои измени
Цезар
Мајкон - Кордоба - Киву - Максвел
Дејо
Адри - Ибра
Сантон може е звер, ама никој не спомна дека знае да напраи и по некое грешкуле, кое не е толку очигледно ама многу значи. Има време за него, млад е. А Балотели да влага по потреба на место на Адри или некој друг и со овој тим мислам дека ке газиме.
Толдо
Мајкон - Бурдисо - Матераци - Максвел
Дејо
Ибра - Адри
70та мин е 3-1 е резултатот, и мора да потенцирам дека перфектно ф-ционира средниот ред во оваа постава, Виеира можда на нерви ми иде ама ок е да се проба и според мене треба истата формација да се игра пошто стварно е ок само со некои измени
Цезар
Мајкон - Кордоба - Киву - Максвел
Дејо
Адри - Ибра
Сантон може е звер, ама никој не спомна дека знае да напраи и по некое грешкуле, кое не е толку очигледно ама многу значи. Има време за него, млад е. А Балотели да влага по потреба на место на Адри или некој друг и со овој тим мислам дека ке газиме.