Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мунтари зошто го купивме ??!?!? во одбранава просечен е ама во нападов поубаво од него ке изиграм.вчера со манчестер сите центаршутеви над гол беа:kesa:

мунтари зошто го купивме ??!?!? во одбранава просечен е ама во нападов поубаво од него ке изиграм.вчера со манчестер сите центаршутеви над гол беа:kesa:

Јас мислам дека Манчини треба да добива повеке минутажа на таа страна а мунтари да игра централно повлечено....:toe:

читај ..... стварно фалеа кросеви по таа лева страна вчера а ги немаше ни од мунтари ни од сантон

Сантон мислам дека не ни смееше да помине средина од терен за да не би се дозволило по никоја случајност бришан простор за Роналдо.
Инаку Сантон е офанзивен десен бек (чиста замена за Мајкон), верувајте дека во напад се снаоѓа одлично, подобро отколку во одбрана. Кога имаше повеќе слобода во играта со Рома во купот одигра изворедно и во офанзива. Сигурно се сеќавате и на асистенцијата за голот на Фиго против Лече.
Во Манчестер би било пожелно да игра лево еден од Максвел или Киву. Несакам Давиде да се изгори толку брзо. Одлично ја започна кариерата.

Јас мислам дека Манчини треба да добива повеке минутажа на таа страна а мунтари да игра централно повлечено....:toe:

ок ,сум за тоа да игра мансини попробивен е и брз е и пас да направи и се тоа.мунтари централно поповлечено??а камбијасо кај ќе го носиме??:smir:

Абе види, Мунтари имаше бајаги свои моменти сезонава, даде гол со Јуве, даде гол со Рома во Супер Купот, даде гол со Наполи, имаше неколку асистенции од кои дел од нив во дерби средби ( гости со Рома, Лацио ), али ДА, непотребен трансфер зашто овој тим има таков играч, Камбијасо . Но со оглед дека Виеира нема да остане и наредната сезона тука, добро е да се има Мунтари во тимот иако мислам дека од наредната сезона почесто ке го гледаме на клупата, сепак, парите дадени за него сезонава се исплатеа, за разлика од оние кои беа дадени за Кварезма или Мансини на пример .

Уште нешто да додадам за Мунтари а и да се повторам, по функционален би бил доколку направи рокада со Занети, т.е. Занети да игра лево а Мунтари десно, плус, левата страна за нијанса ке е пофунцкионална кога се напаѓа, а и Мунтари десно ке има поголем посед на топката баш зашто е левак.

абе види вака се ислатеа парите ама на таа позиција ни треба некој што ке мисли повеќе на нападот .оти вака со тројца во средина што мислат на својот гол мн се потпираат на станкович.замисли да имаме играч на местото од мунтари кој е поофанзивен .

мансини мора да се игра на таа позиција а мунтари на клупа малце нека поседи.ах и тоа како ќе бевме поопасни со лампард на местото на станкович ,а станко да се врати на позиција од мунтари:smir:

... лампард на местото на станкович ,а станко да се врати на позиција од мунтари:smir:

Лампард?
Добро бе до кога ке се слушаат вакви ствари...
Добро е го зедовме , да го купевме , вака така - на крај дупка....
Па дупка бе брат, како да не е...
од 25 кола , колку изиграл Мунтари , Мансини , Кварезма??
Кварезма е грев што го дадовме...барем според мене.
Точно дека не се покажа како што треба , али кој ке се покаже со мала минутажа?
Сите се пишманат што дошле во интер токму поради таа работа, дека не ја добиваат минутажата која ја заслужуваат...
Мурињо изјавува дека доколку Балотели даде се од себе на тренинг , ке стане најдобар во светот - и остали срања а игра , у пичку матер.
Максвел кај е?
Не ми е јасно како можеше да го стави Ривас и Сантон...
САНТОН 18 годишен со какво искуство против Манчестер?
Се надевам дека ке смени нешто овој пат, и дека ке одиме понатаму

"Ти си исто лајно како Јувентус" - му порачаа на Платини од ВИП ложата на Меаца!!

Претседателот на Уефа долго време нема да се врати назад на Џузепе Меаца за да гледа натпревар после случувањата во вторникот..
Бившиот плејмејкер на Јувентус и претседателот на Уефа, Мишел Платини, претрпе голем број на напади од ВИП ложата на Интер, за време на натпреварот против Манчестер во лигата на шампионите.
Според La Stampa, фановите на Интер кои седеа во ВИП ложата на Џузепе Меаца почнаа да упатуваат навредливи коментари на сметка на Платини, бидејки беа незадоволни од судењето на Медина Кантаљехо, судија за кој веруваа дека е одбран токму од Платини за да му помогне на Манчестер Јунајтед.
Еден гледач извика: "Платини ти си исто лајно како Јувентус" !!
Исто така тие беа гневни бидејки тој во една своја изјава во Декември рече дека би сакал да му го даде трофејот на Јувентус!
Како и да е, се верува дека токму Платини издал директна наредба во Уефа да не се презема ништо во врска со тоа да се казни трењерот на Интер, Жозе Мурињо, кој исто така за време и по натпреварот имаше забелешки на сметка на главниот судија.

Еден гледач извика: "Платини ти си исто лајно како Јувентус" !!

На место е споредбава . :vozbud:

Него денес излегоа шпекулации дека Јубе е во сериозни преговори со Диего, со оглед дека денес Вердер гостува во Милано, ова може да е и последната шанса на Интер за било какви контакти со овој играч .
А и да додадам, Агуеро имал расправија со тренерот на Атлетико, како се ближи летово така се поизвесен е овој трансфер . :toe:

Што му фалеше на Сантон во вторникот бе ? алоо .. Боље изигра него 90% од одбраната на Интер!!

ps:Многу интераши има на фан клуб Билан странава бе :cds::party3::party3::3:

Што му фалеше на Сантон во вторникот бе ? алоо .. Боље изигра него 90% од одбраната на Интер!!

Тоа е моментот, одбраната, али сеа ако ти го постави некој прашањето, колку кросеви и центар шутеви имаше ? Тоа фали по таа лева страна, додади го тука и Мунтари, едностанво немаа никаков удел во играта од нападот, Маикон беше покриен и од страните воопшто не се ни напаѓаше . Затоа пологично е Максвел да игра лево, далеку поопасен е во нападот, а и избалансиран играч е, не е лош во одбраната, сезонава само со Аталанта изигра слабо, али кој па изигра добро на тој меч . :toe:

Лампард?
Добро бе до кога ке се слушаат вакви ствари...
Добро е го зедовме , да го купевме , вака така - на крај дупка....
Па дупка бе брат, како да не е...
од 25 кола , колку изиграл Мунтари , Мансини , Кварезма??
Кварезма е грев што го дадовме...барем според мене.
Точно дека не се покажа како што треба , али кој ке се покаже со мала минутажа?
Сите се пишманат што дошле во интер токму поради таа работа, дека не ја добиваат минутажата која ја заслужуваат...
Мурињо изјавува дека доколку Балотели даде се од себе на тренинг , ке стане најдобар во светот - и остали срања а игра , у пичку матер.
Максвел кај е?
Не ми е јасно како можеше да го стави Ривас и Сантон...
САНТОН 18 годишен со какво искуство против Манчестер?
Се надевам дека ке смени нешто овој пат, и дека ке одиме понатаму
Не видов ниту една грешка на Сантон во цела утакмица , добро играше во дефанзива , еднаш добро му ја одзеде топката на Роналдо :toe:
Да речиш за Ривас и Мунтари ок ама за Сантон :nenene:

Тоа е моментот, одбраната, али сеа ако ти го постави некој прашањето, колку кросеви и центар шутеви имаше ? Тоа фали по таа лева страна, додади го тука и Мунтари, едностанво немаа никаков удел во играта од нападот, Маикон беше покриен и од страните воопшто не се ни напаѓаше . Затоа пологично е Максвел да игра лево, далеку поопасен е во нападот, а и избалансиран играч е, не е лош во одбраната, сезонава само со Аталанта изигра слабо, али кој па изигра добро на тој меч . :toe:
Точно е дека немаше ниту еден центар шут , ама и не изигра лошо .
Максвел доколку играше ке мојвме некако да напаѓаме од лево , дека знаеме како беше Маикон запрен.
Сепак дојдов до заклучок дека Максвел подобро ке се снајдеше...

abe luge sto se nervirate za djabe angliskiot fudbal e mnogu pobrz i podinamicen za razlika od italijanskiot taka da mancester spored mene izigra perfektno na levata strana kade evra odlicno se snaoga i e eden od najdobrite fudbaleri na taa pozicija.Potoa da dodadam deka sredniot red na mancester mosne uspesno prakase topki vo shesnaesterec moram da go go spomnam i gigs koj si sozdade dve 100% sansi za gol.Iako kako navivac na inter ne mislam deka nasata ekipa ke se plasira bidejki ne sme uste zreli da odigrame golem natprevar osobeno koga stanuva zbor mancester.Taka da taktikata na murinjo e nefunkcionalna i milsam deka imavme ogromna sreka minatiot natprevar.Moja zabeleska e golemata nepovrzanost na sredniot red so napagjacite bidejki nemoze muntari da isprati centarsut i se odnesuva kako da ne znae da igra fudbal (treba da se ima malce tehnika a ne samo da se trca)Maikon sto go falevte nikade go nemase ovaa utakmica golema sramota taka da gospod neka ni e napomos narednata utakmica bidejki sum 100% siguren deka ke primime najmalce 2 gola taka da nema sto da barame ponatamu tolku moznosta i kapacitetot:toe:

abe luge sto se nervirate za djabe angliskiot fudbal e mnogu pobrz i podinamicen za razlika od italijanskiot taka da mancester spored mene izigra perfektno na levata strana kade evra odlicno se snaoga i e eden od najdobrite fudbaleri na taa pozicija.Potoa da dodadam deka sredniot red na mancester mosne uspesno prakase topki vo shesnaesterec moram da go go spomnam i gigs koj si sozdade dve 100% sansi za gol.Iako kako navivac na inter ne mislam deka nasata ekipa ke se plasira bidejki ne sme uste zreli da odigrame golem natprevar osobeno koga stanuva zbor mancester.Taka da taktikata na murinjo e nefunkcionalna i milsam deka imavme ogromna sreka minatiot natprevar.Moja zabeleska e golemata nepovrzanost na sredniot red so napagjacite bidejki nemoze muntari da isprati centarsut i se odnesuva kako da ne znae da igra fudbal (treba da se ima malce tehnika a ne samo da se trca)Maikon sto go falevte nikade go nemase ovaa utakmica golema sramota taka da gospod neka ni e napomos narednata utakmica bidejki sum 100% siguren deka ke primime najmalce 2 gola taka da nema sto da barame ponatamu tolku moznosta i kapacitetot:toe:
Чим немаш ти верба во својот клуб , не си навивач на истиот .

Е модератори знам дека повеќето сте за Интер,радувајте се сега ќе зборуваме на 11.03.2009.Ама сепак јас за Интер навивам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom