Дали флертувате на интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
флерт на нет има на секој чекор секој со секого... зарем не е така???

Не можам да речам дека не но тоа е лоша идеа.Се трудам да не го практикувам тоа.

хехехе а кој не флертува на нет? Има ли таков воопшто? хехех како не сум ја видела оваа тема еее:pos::pos:

Да Шмекам на нет,,, добра ствар за тепање време... ;)

Па самиот факт што комуницираш директно со некој непознат (или познат, ама со кого комуникацијата во главном ви се сведува на виртуелно ниво) остава задоволителен простор меѓу сите останати форми на разговор да се јави и малку флерт, доколку се погодите слични на таа бранова должина.

Со други зборови и без тупење: да, флертувам виртуелно, со повеќе луѓе, кога имам време и кога сум расположена за тоа :)

Па самиот факт што комуницираш директно со некој непознат (или познат, ама со кого комуникацијата во главном ви се сведува на виртуелно ниво) остава задоволителен простор меѓу сите останати форми на разговор да се јави и малку флерт, доколку се погодите слични на таа бранова должина.

Со други зборови и без тупење: да, флертувам виртуелно, со повеќе луѓе, кога имам време и кога сум расположена за тоа :)

Добро, идивидуално гледано секој ужива во определени работи..и истите го исполнуваат без разлика дали од манијачки побуди или се работи за забава или тако даље,..
Ама мене ми е стварно глупаво и без врска да флертувам со кој било на нет, ако има нешто пто сакам да го качам и сакам фаце то фаце..а не на фацебук. тет -а тет е права ствар.. виртуелното е.. како мамење на сетилата..уствари баш тоа. :)
Не мора да сте на иста бранова должина за да постои флерт, ама добро е тие два брана да бидат кохерентни..бидејки така можеш да се доведеш до интерференциј, односно појачување на бранот во одредени точки, ени веј..или буквален баланс во друг случај кога брановите би се поништувале.
и ..да одговорам пократко да не е конфузно :)
Не, не флертувам на интернет. причините се погоре наведени.

За многу луѓе е поедноставно. Нарочито ако имаат физички комплекс. Јас немам. А имам и ретка среќа со взаемна љубов.

nekogas od vreme na vreme koga mi e dosadno. :pipi:

Апсолутно не :).

Ако некој некого (кој и не сака такви ствари) така сфаќа...ок. Но нели со време треба да му се укаже ако некој не го сака тоа? Стоп момче/девојко, влегуваш во...

Мада ако тоа се прави, си носи проблеми, од едно во друго... А зарем малку флерт постои во реалниот живот па и интернет.

И...како изгледа флерт преку интернет? Како се изведува тоа?
Маче што ти е убаа хаљината, очите како ѕвезда северница, хехе, гуш гуш, :wink:, ах те обожавам (непозната) :back:
и такви ствари? Па тоа више на зафрканции ми делува него на нешто друго. А и да делува на нешто друго, секогаш е можно истото да се прекине од спротивната страна со муабет или едно клик на дугме.

хехехе а кој не флертува на нет? Има ли таков воопшто? хехех како не сум ја видела оваа тема еее:pos::pos:

и ја се чудам како не си ја видела :pos: :pos: иначе се согласувам со тебе во целост

и ја се чудам како не си ја видела :pos: :pos: иначе се согласувам со тебе во целост

Ама стварно, зашто не кажувате вакви работи ее. :pos:
Нема некој што седи на нет повеќе од 4 саата дневно, а да нема флертувано, тоа можете други да лажете. Зашто па да не флертуваш, губиш нешто? не епа? Само ти е уште позабавно времето кога си на нет. Нели Димче? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom