Дали флертувате на интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
Ама стварно, зашто не кажувате вакви работи ее. :pos:
Нема некој што седи на нет повеќе од 4 саата дневно, а да нема флертувано, тоа можете други да лажете. Зашто па да не флертуваш, губиш нешто? не епа? Само ти е уште позабавно времето кога си на нет. Нели Димче? :pos:

пепељуго are you flirting with me?? do you think I am flirtable??? :pos: :pos:
иначе нема живо суштество шо го нема тоа нешо направено барем на момент... сеа сите се светци тука на форумов, а вистината е друга во реалноста...

иначе нема живо суштество шо го нема тоа нешо направено барем на момент... сеа сите се светци тука на форумов, а вистината е друга во реалноста...
Муабетот беше за флерт на интернет, реалноста е друга работа :smir:

Мене мама ми рече со непознати да не зборувам:pipi:

.

ме разбра шо сакав да кажам?? aj прочитај уште еднаш :)
Збор по збор на глас ? :pos2:
Не мора ниту овде светци да се прават, оние кои се знаат на форумов, се знаат какви се, а оние кои не се знаат не знам дали имаат причина да прикриваат какви се во реалноста.
Во однос на она што го напиша претпоставувам дека
- на форумов се прават светци
- реално, во реалниот живот постапуваат поинаку

Дали ова е тоа што мислеше или?

Мене мама ми рече со непознати да не зборувам:pipi:
А мене тато, па ќе ќутам отсега, само со вампирчето ќе си зборам :)

пепељуго are you flirting with me?? do you think I am flirtable??? :pos: :pos:

Am I flirting with you? I think you are.. hmm I'l tell you later ;)
:pos::pos:
Мислам дека Димче д флирт, сакаше да каже дека на форум сите зборуваат дека се светци и светици, а од друга страна на месинџер, скајп, јахуу и сл флертуваат до 101 и назад. Ако е така, не ми е јасно што добиваат со тоа што ни кажуваат дека не флертуваат и немаат намера?
Пријатно:pos:

а од друга страна на месинџер, скајп, јахуу и сл флертуваат до 101 и назад
Па (како една од причините) затоа не користам (јас барем) такви ствари, програми-слични комуникации...:toe:

" не флертувам " што е тоа :)

Секогаш е полесно од другата страна на мониторот...некој праша што е флерт

" Флертот е однесување. Добриот флерт е самодоверба и неплашење од превземање ризик. Бидете со ентузијазам и позитивни, тоа успева! "
...Мислам дека не постои човек што не флертувал али ај на форумов постојат и такви ликови...ама знам зашто викаат така зашто сигурно зенската или дечкото им го знае userot и редовно го проверува да види што напишал и замисли ако дознае дека напишал да флертувам па што ќе се деси после тоа ..свесен е за последиците кој можат да настанат и нормално дека одговорот ќе биде НЕ ФЛЕРТУВАМ и така ќе добие едно мило помилување по главчето и бацка во устето...а уствари кој знае што прави...:vozbud:

[FONT=&quot]

[/FONT]"

ne flertuvam dodusa msn ili skype oklucuvam samo po pola sat dnevno kolku da se dogovoram so drustvoto za izlevanje :pipi:

не...бош муабет е,повеќе че си направам муабет на некоја тема,нештом ново(не користев ни мсн ни скајп)ама некои кајганџии ме побараа па ај инсталирав средив...

а ако веќе дадам комплимент повеќе гледам на тоа како факт...се флертува фејс ту фејс нормално ако сте без обврски.

памтам едно време мирц-от кога беше...:vozbud:
јас гледав авиони...

ама имаше бајагии запечени народ,имам еден комшија беше невин до 25 години па на прва ја забремени една и сега е оженет.

Да флертував на World Wide Web, и ке продолжам да флертувам. Флертувам секаде каде што мислам дека треба да се флертува.
(ама ми е добар постот!) :)

имам еден комшија беше невин до 25 години па на прва ја забремени една и сега е оженет.
А замисли си да не флертувал на интернет, и ден денес ке е невин :)

Imav devojka od skype koja sekogas ke ja pametam kako najdobra cura :smir: nekako tie rab skype msn pa i ne gi koristam u zadnje vreme pominati stvari :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom