Зборуваме за кај нас..не мешајте нафтени босови...фудбалски звезди и холивуд глумец/ца
од горе наведените работи во анкетата...мислам дека најпрофитабилна е хиругот..посебно пластичен хирург..зошто...во стоматологија нема зимање мито..едноставно одиш ти прават заб и си одиш...бар мене до сега не ми побарале мито..и далеку од тоа да ми треба за еден заб да дадам мито...психијатар исто така...Како пилот си имаш фиксна плата..освен ако додека леташ авион и им велиш на патниците..давајте мито или ќе го уривам авионот хехехе...Адвокат..хммм втората работа според мене со најголем профит..
застанав кај хирург.....знаеме сите какви се хирурзите во болниците..посебно во Куманово...ако не им дадеш мито несакаат да те оперираат веднаш..ти вели оди во Скопје а за да дојдеш на ред во Скопје треба да чекаш 3 месеци...така да секој ден по 200-300 евра мито..тоа се пари пари и пари...
да ја надополнам листата..со осигурителна компанија..Тука има НЕВЕРОЈАТЕН ПРОФИТ..али исто така со матни работи..кои мислам дека нема потреба да се октриваат..а кој сака да знае ...нека пише тука па слободно ќе се отворам..макар и затвор лежел