Xfire
fino alla fine
- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 7.342
- Поени од реакции
- 2.235
welcome my friendПривот пат кога татко ми ме седна пред телевизор да гледам фудбал беше на натпревар помеѓу Јувентус и Ајакс и од тогаш па до денес моето срце е црно-бело. Па еве конечно и јас да се зачленам и да дадам некој коментар иако редовно ве читам и да ве пофалам сите сте супер и шо и да ми треба у врска со Јуве си го наоѓам тука т.е. некој обавезно се потрудил да оставе некоа информација линкче ово-оно (RESPECT до сите).:helou:
Е па вака најпрво Среќен роденден на Велемајсторот Del Piero и како му го закка пак од слободен ... стварно не е салам
Нека е честито победата и очекувам вака да тераме до крај.
Esposito е бе (=хаха Стендардоооо :tv::tv:
упс грешка,тој кажа нешто Стендардо и ми се уврте у глаа,е па кога утињаш гол од еден метар добиваш казна братчеEsposito е бе (=
Еве кикс на Милан и тоа голем, и сега имаме повеке шанси следното коло Интер- Палермо тежок натпревар пак може да се киксне а ние играме со Џенова не е слаба екипава ама мислам ке одиме на чиста победа!!!
Форза Јуве! се приближуваме таму каде ни е местото
-Јувентус-Џенова ќе се игра во четврток!!ima li nekoj pojma zosto so genova igrame vo cetvrtok vo 20. 30 a drugite igaat vo sabota i nedela
Нема проблем брат... Само ти посакај нешто...:helou:fala
да не ја даваат на телма?vo cetvrtok juve zapocnuva