Сленг

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
hahaha slusana mi e pesnata 'zurka' so e jaooo kolko sum se smeel "neznajs mor da igrajs eve ti karton zolt" hehehe otka4 se :pos2::pos2::vozbud:

Aбе шознам супер се децана и песнивe шо им се она појќе за заебанции им се ко таа Охрид Гори Журка (како и да беше) и Генгста Оро... иначе имаат уш неколку песни
интересна исто ми е и Може Вака ...

Јас прв пат ги слушнав вчера, а мислам дека и многумина прв пат вчера за прв пат ги слушнав, толку се позитивни и весели, а песната им е најоткачена и најзабавна, каква атмосфера се направи на песната, гореше Универзална
Којзнае длаи понатака ќе се пријавуваат на вакви фестивали, би сакала пак да ги гледам и да имаат уште подобри и пооткачени песни
СЛЕНГ ----- само напред!

Тој што пее: Абре ја су Дон Кихот мариовски од итар пејо... :).. или како шо го викет П'ше.. Братучед ми е мене :)

Некст тајм ако се сеќавате пред десетина години настапија на Златно Славејче со песната Фудбалер и Кошаркар

Напишана од нивниот чичко текстописец аранжер...Човек со јако лоби во жирито и целата музичка јавност
Победата нивна не е ништо друго него платани гласови од жири комисијата и платени сметки и кредити за гласачи кој однапред се одредени за таа работа... организирано добиени гласови можам да кажам...
Сленг е морален победник(секад е така тој кој го сака публиката и кој е морален победник не оди на евровизија, за жал)...Генгста оро ке се слуша и понатака на Радио станиците, а како што гледам и по странски форуми(Руски,Бугарски...сите ја бараат песната за даунлоад)
Некст Тајм ќе се прошетаат до Русија, ке замрзнат некој ден таму и што е најбитно ќе се посрамотат самите себе, а на жалост и Македонија...и сето тоа само затоа што им одговара така на (С)МРТ*

идејата со (С) е позајмена

Да беа морони. Ај прогуглај ги победниците до кај 95/96 година од Евросонг да приметиш разлика.
Проклети да се д американ чикен батаци, и плус тука се прави муабет за групата Сленг не за евровизија. Епа за мојот вкус се шупаци а ако на некој друг му се океј нека си ги слуша

Можда до 95/96 беше ОК Евровизија но веќе не е истото

Од сдигурни информации еве одкога се дозна победникот што се случило позади сцена.

ДА,точно е дека само Белов дошол одма да им честита и тоа со зборови-многу ми е мило,,браво само напред ете им професионалец поголем од сите други останати вечерта,срамота
а Калиопи и Наумче уште коа им ги дале бодовите од телевоутингот си отишле ко попарени
битно кажа македонската публика не 12, со чест на исклучоци, исфрустрирани фаци,непрофесионалци корумпирани....

Интересна песна беше мене многу ми се допадна.

Прв пат ги видов на тема тука на форумов али како Хикс фактор па после незнам изгледа тие се истите. Добри се, добри смешни текстови. Ке ги биде.

Прв пат ги видов на тема тука на форумов али како Хикс фактор па после незнам изгледа тие се истите. Добри се, добри смешни текстови. Ке ги биде.

Не се сосема истите, мислам дека се тие од Хикс Фактор плус 2-3 нови кои не се на Журка во Сустејн (Хикс Фактор).

Шо знам, разлика на вкусови, многу тапа ми се мене. А они беа само за во Москва да ги пратиме :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom