Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

Демијан

Гостин
Го сакам Дел Пиеро!!!!!!!!!!! Врв беше ова.Големите играчи се познаваат на големите натпревари. Каде беше Ван Нистелрој,Снајдер,КАНАВАРО....Се виде кој е најголем.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Дел Пиеро е жива легенда бе.:zver:
Сега со Киево да не направат некоја глупост.МОРА и таму да се победи за да се одржи победничкиот дух.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
http://it.youtube.com/watch?v=nuqAXyp31sUi gol di Alessandro Del PIero!!!!hahaha лудак
Еии немам зборови ЛУДАЦИИ СМЕЕ !!!!
Дел Пиеро РУЛЗЗ!!!!

Ми текна некој јувентине на форумов имаше потпис! слика од јуве и реал и натписов!
ПОВТОРНО КАКО НЕКОГАШ ВЕ ЕБЕМЕ КАКО СЕКОГАШ!
ствааарно добар потпис!:helou:
Јас бев. :)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Toj малумниот на клипот погоре треба да се преиспите малку.Многу јак навивач. хахахахха:tapp::tapp::tapp::tapp::drk::drk::drk::drk::tv::tv::tv::tv:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Го сакам Дел Пиеро!!!!!!!!!!! Врв беше ова.Големите играчи се познаваат на големите натпревари. Каде беше Ван Нистелрој,Снајдер,КАНАВАРО....Се виде кој е најголем.
Најголем од сите беше Касиљас :pos2: тој го реши мечот

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И после нека зборат дека касиљас бил подобар од БУФОН! :tapp: Неписмен голман :) основното незнае да го постави .. жив зид.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Не ме смејте бе, не ми рамнете Џиџи со Касиљас, како прво неможе жив ѕид да постави, како второ шо фате 2 пенала на ЕУ и право сите најдобар голман, па кој ги вадеше Италија од жешките моменти Буфон им фати пенал во 90тата минута на Муту таму ги вадеше тој, се секавате ли на СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО само со 2 примени гола и тоа од ПЕНАЛ И АВТО ГОЛ, а каде беше Касиљас тогаш ај не ми зборете дека Касиљас е подобар од Џиџи, Џиџи за Касиљас е бог.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ај честито нека ни е победата
А за Касиљас нема потреба да го споредувате со Буфон ... Буфон е еден , НАЈДОБАР ГОЛМАН НА СВЕТОТ.
Касиљас беше крив 100 % за вториот гол на Дел Пиеро од слободен . Живиот зид небеше ич наместен. Па тука човек што воопсто не се разбира у фудбал ќе те праша ... абе зашто живиов зид не им е паралелен со стативата ?????? Човече свесен ли е касиљас каква дупка остави ... па тука ќе погодеше и послаб изведувач на Слободни од Алекс , а не велемајстор како него.
Касиљас знае да блесне ... невикам НЕ , но нема константност

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Значи каков кеф ми направивте вчера,што ги натртивте овие краљојте, да видат дека со холанѓани востание не се крева(мирољубив народ се).
Сега уште за Зозе Мурговски да му го начукате и имате сите гратис пиење и јадење од мене, шведска маса ќе ви направам.
Позз до КикоМЦ, мојот брат со црно-бела боја и сите навивачи на најдоброто од Италија-ЈУВЕ!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.050
Поени од реакции
5.691
Позз до КикоМЦ, мојот брат со црно-бела боја и сите навивачи на најдоброто од Италија-ЈУВЕ!
Фала Чомбе, братот со црвена боја:) Многу не веруваа дека можеме да го направиме овој потег, и колку ли само луѓе знам вчера што го пишаа Реал 1 во Кладилница...Памет за друг пат...Се гледаме во Финалето во Рим...:)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Не вреди да се компарират двајцата голмани.Се знае , Џиџи е нумеро уно. И тоа не од сега,многу поодамна. Каков Касиљас,Чех,Дида,Кан и тако даље..... гола вода:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom