Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.536
- Поени од реакции
- 4.446
не ми се верува само каков гол пимивмее КАТАСТРОФАА :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Буфон почнува да им иде на нерви ненормално. Биваше ли пак да прими ваков месечарски гол од 40 метри.:zid::zid::zid:
Не е крив буфон што збориш беее.Чоекот си е на место..си брани одлично.Се потруди да ја фати ама топката бегаше од него -добар удар беше секоја чест за ........ незнам кој шутираше![]()
Нене шутираше ама тоа не е битно. Битно е дека секој втор шут од п***а си мајчина му влага на Буфон.Не е крив буфон што збориш беее.Чоекот си е на место..си брани одлично.Се потруди да ја фати ама топката бегаше од него -добар удар беше секоја чест за ........ незнам кој шутираше![]()
Колку сакаш ги критикувај играчите, единствениот кривец за оваа ситуација е Чиро, кога тренерот ги нема конците во своите раце отиде екипата тоа е реалноста.Немам зборови со кои можам да ја опишам фрустрираноста која ја чувствувам сега од нашата игра во првово полувреме. Раката си ја искршив од маса од нервоза. Толкава немоќ не сум видел од Јуве. Сега да ми се тука би ги каменувал, мамата нивна, си ја потеков раката заради нив. Овој Диего може комотно да иде да игра за Фросиноне. Тоа ли е нашето големо засилување од летово? Абе подпросечно да кажам дека игра, ќе биде комплимент за она што го прикажува. Црно ни се пишува со ваква игра. Ако не се смени ништо во второ полувреме ете ни нов пораз од уште една подпросечна екипа. Не знам што да кажам, што и да кажам ќе згрешам.