Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не ми се верува само каков гол пимивмее КАТАСТРОФАА :S

Лелеееееееееее кој удар човече ....................зашто нас ни се дешава ова лол...

Овој Буфон почнува да им иде на нерви ненормално. Биваше ли пак да прими ваков месечарски гол од 40 метри.:zid::zid::zid:

Овој Буфон почнува да им иде на нерви ненормално. Биваше ли пак да прими ваков месечарски гол од 40 метри.:zid::zid::zid:

Не е крив буфон што збориш беее.Чоекот си е на место..си брани одлично.Се потруди да ја фати ама топката бегаше од него -добар удар беше секоја чест за ........ незнам кој шутираше :)

Не е крив буфон што збориш беее.Чоекот си е на место..си брани одлично.Се потруди да ја фати ама топката бегаше од него -добар удар беше секоја чест за ........ незнам кој шутираше :)

Нене шутираше...свака му чест....:vozbud:

Нене шутираше ама тоа не е битно. Битно е дека секој втор шут од п***а си мајчина му влага на Буфон.

А за овој Молинаро, немам зборови, татко му поарно ќе било да го издркал.

Циркузанти у пичку матер, и да сакаат не можат послабо да одиграат, срамота!

Очигледно дека се прецениле проблем им е што ги потценуваат екипи како Каљари и Бордо ако остане вака страв ме фака за со Интер :uvo:

Абе Лимунаро(молинаро) е прав шутрак топката ја промаши бе лее, тој треба да учи топка да води....Ина4е заслужено си губиме.Ништо не напраивме цело полуреме.Амаури стандард лоша игра а очекуав гол да даде.второ полувреме не гледам немам живци..

Немам зборови со кои можам да ја опишам фрустрираноста која ја чувствувам сега од нашата игра во првово полувреме. Раката си ја искршив од маса од нервоза. Толкава немоќ не сум видел од Јуве. Сега да ми се тука би ги каменувал, мамата нивна, си ја потеков раката заради нив. Овој Диего може комотно да иде да игра за Фросиноне. Тоа ли е нашето големо засилување од летово? Абе подпросечно да кажам дека игра, ќе биде комплимент за она што го прикажува. Црно ни се пишува со ваква игра. Ако не се смени ништо во второ полувреме ете ни нов пораз од уште една подпросечна екипа. Не знам што да кажам, што и да кажам ќе згрешам.

Вака титула не се освојува, ова не е Јувентус што јас го знам, ова е само една бледа слика на тоа што беше ЈУВЕ, каков Чиро бе какви бакрачи, вината не треба да се тражи во тоа што другите екипи изиграле подобро од нас, вината е во самиот Чира и управата, срамота е ова бе, со Каљари да неможеш да победиш, доколку вака остане, утре очекувам отказ од него :toe:

Незнам што да кажам просто се чумад примаме гол,и си продолжуваме со исто темпо амаури цело полувреме(ја од 20 мин гледм)само еден пас од каморанеси други ништо не покажа, исто многу слаба партиа на Каморанеси а за Молинаро немам зборови.Секоја чест на Сисоко и КАСЕРЕС трчаат како луди на теренот но сето тоа џабе.
Oчекувам второ полувреме да ги стиснат и мислам дека ке дадеме голови само треба посериозно да влезат.

Na Ferrara ne mu cini diopterot valjda ali manje bitno neka najdobriot igrac sedi na klupa :tapp:

Ova so gledame denes i cela sezona e realnosta

EDIT: i da dodadam ne plukajte mnogu po Ciro... ne e toj nisto kriv , sam ne dojde, go donese nekoj valjda... ili mozda gresam

Немам зборови со кои можам да ја опишам фрустрираноста која ја чувствувам сега од нашата игра во првово полувреме. Раката си ја искршив од маса од нервоза. Толкава немоќ не сум видел од Јуве. Сега да ми се тука би ги каменувал, мамата нивна, си ја потеков раката заради нив. Овој Диего може комотно да иде да игра за Фросиноне. Тоа ли е нашето големо засилување од летово? Абе подпросечно да кажам дека игра, ќе биде комплимент за она што го прикажува. Црно ни се пишува со ваква игра. Ако не се смени ништо во второ полувреме ете ни нов пораз од уште една подпросечна екипа. Не знам што да кажам, што и да кажам ќе згрешам.
Колку сакаш ги критикувај играчите, единствениот кривец за оваа ситуација е Чиро, кога тренерот ги нема конците во своите раце отиде екипата тоа е реалноста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom