Момци ги здробивме, браво .. Ми направи кејф што и Диего и Трезеге дадоа по едно голче, свака чест за Каморанези чудовиште
Браво и за Мело добар гол, иаку првиот му беше поништен поради офсајд.
Нема што да коментирам ке кажам на кратко. Многу сум задоволен од играта на средниот ред освен Џовинко, некако слабо ми делуваше и дуелите ги губаше, а Поулсен изигра феноменално браво чиста 10ка заслужува заедно со Мело, добар пар за во средината се, а па да не речен кога ке дојде и Сисоко одлична замена ке имаме (Поулсен). Трезеге требаше да беше повлечен од игра порано, но кога виде дека постигне гол, Чиро се придомисли и го извади Диего, ама момчево многу ми излега опасно, мислам дека треба да добива повеке шанса во случајов како што е сега.
Одбраната си изигра добро на ниво, немаше којзнае каква работа.
Головите што ги постигаа не треба никој да кривиме и они се клуб и тие треба гол да дадат, сепак Џиџи имаше МАЛКУ слаб натпревар ама тоа не оди во криза на Јуве.
Се на се, голема патарда и вака да продолжиме , да не ја спуштиме формата на игра и да продолжиме.
Сега малку одмор, па со Удинезе дома, а денеска Удинезе изгуби од Фиорентина на домашен терен. Ке биде сосема интересно.
Поздрав. ЈУВЕНТУС!