Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби причината беше големиот фонд на повредени играчи, но сепак факт е дека можеа многу подобро да изиграат од она што го прикажаа на терен денеска . Одбраната неколку пати погреши, но за среќа што Буфон беше на голот . Средината освен Фелипе Мело, беше тотално инфериорна на овој натпревар . На Маркизио според мене овој му е најслабиот натпревар одигран во црно-белиот дрес, и се надевам дека ќе му биде последен .Да разочаравме ама не го заборавајте фактот дека цело време напаѓавме и во ниеден момент не се повлековме. Не заборавајте дека фалеа Дел Пиеро, Диего, Сисоко, Каморанези (не почна од почеток), Киелини, Канаваро (кој се повреди и веднаш после тоа примја гол). Значи фалеа доста играчи, а и времето беше за никаде и ги отежнуваше условите. Примивме гол од прекин, а не од игра.
Се сложувам, тоа е грешка на одбраната која на два пати не реагираше, најпрвин тој првиот ја чепна (непречен од никого) и ја прати позади, а после Пласил исто така речиси без чувар ја стави во гол. Толку е без Киелини и Канаваро. Башка прв пат играат Касерес и Легро заедно како цетнрални стопери.
Немавме среќа со пречката на Маркизо, а Пулсен ако беше малце поконцентрисан во двата обида барем еднаш ке го закопаше. . .
Башка и Бордо не е наивен противник. Првак на Франција е и има одлични поединци.
Се надевам оти повредата на Канаваро не е сериозна. Ке биде голем хендикеп да го изгубиме на почеток на сезона кога игра во солидна форма.
se gleda deka bez gzordzo slabo vo odbrana izigravme po se so kazvite bez sissoko bez delpiero i bez salihamidzic delpiero ubo e so ne se potpirame na edna zvezda :smir::helou::salut:Можеби причината беше големиот фонд на повредени играчи, но сепак факт е дека можеа многу подобро да изиграат од она што го прикажаа на терен денеска . Одбраната неколку пати погреши, но за среќа што Буфон беше на голот . Средината освен Фелипе Мело, беше тотално инфериорна на овој натпревар . На Маркизио според мене овој му е најслабиот натпревар одигран во црно-белиот дрес, и се надевам дека ќе му биде последен .
Првото полувреме Јуве беше тотално неутрализиран, слабо одеа преносите на топките од одбраната кон нападот. Во второто работите тргнаа поубаво, и како резултат на тоа дојде и голот. Јуве го прими голот од прекин, можеа подобро да реагираат одбранбените на Јуве при изведувањето на слободниот удар, но како и да е . Мислам, дека Бордо со онаа пожртвуваност и со онаа борбеност што ја прикажаа на денешниот натпревар можат да го изненадат кој и да е клуб во Европа и Светот.
Бордо не е за потценување, бидејќи е тимот кој прв го разби она повеќегодишно доминирање на Лион во Француското првенство .Toa го изјавува и Буфон „Buffon: «There are no easy teams in the Champions League»
“ Мислам дека треба што побрзо играчите на Јуве да го заборават овој нерешен резултат и да се концентрираат за Калчо натпреварот против Ливорно, Сабота навечер .
Се надевам дека не е ништо сериозно, и дека сите ќе се вратат максимално најбргу што може .With regards to Cannavaro, Felipe Melo and Tiago who left the field injured Ferrara hopes that «they will be available as soon as possible», while the medical staff will speak in the next few hours.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “We struggled in midfield and they came back at us very quickly, whereas in the second half we were far more aggressive.[/FONT]
od toa so mozev da go zabelezam mislam deka bese vo opsajt dosta diskutabilno inace ne bev vo moznost da go gledam mecot ne fajkaa strimovite kaj mene :S
Потполно се согласувам со тебе, односно Јуве да дадеше ваков гол ќе избиеше трета светска војна, но бидејќи во случајов голот го прими тогаш тоа ќе биде окарактеризирано само како обична судиска грешка. Што да правиш мафија сме да си е***е мајката, само да се местело без усул. Сега мислам дека треба да не префрлат во трета лига за да ни дојде паметот еднаш за секогаш.Абе по ова што го видов имаше офсајд можеби е лош аголот ама според мене чист офсајд да му се десеше ова на Јуве одма 300 полемики ке предизвикаше!!! Можеби сум грешка али што е тука е со Ливорно очекувам да ја поправиме лошата игра и бидејки не ја глеав утакмицата влезе ли Трезеге???
П.С. И да, без многу многу паника со појаки играме подобро и со Баерн барем 4 бода ке имаме:helou:
Мислам дека треба што побрзо играчите на Јуве да го заборават овој нерешен резултат и да се концентрираат за Калчо натпреварот против Ливорно, Сабота навечер .
Тоа е затоа што речиси сите вклучувајќи ме и мене очекуваа конечно Милан да одигра како што му доликува на клуб со неговото реноме, па така тој гол беше лесно проголтан. Кај Јуве работата е сосема поинаква и убеден сум дека доколку Јуве постигнеше гол каков што прими дека ќе се дигнеше узбуна затоа што е секогаш на тапет и под лупа.^Милан дадоа гол од офсајд па не се крена некоја узбуна .![]()