Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Едвај чекам да го видам Диего пак како растура. Едноставно незапирлив е ... :) :)

инаку од денес ново во мојата колекција :

Барем да почекаше да донесат од новите дресови за 2009/2010:smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Меркизио и Поулсен да бидат поарни од лани.
За Поулсен се надевам дека ќе игра на повисоко ниво, а Маркизио беше феноменален минатата сезона, така да сигурен сум дека многу ќе напредува оваа година во составов на Јуве, а и не за џабе доби повик од Липи за Италијанската репрезентација..
Трач има дебата на ова тема и Гарганезе генерално добро има напишано факти против Му. Пазете ја анкетата некои 75%-25% беа во корист за Липи.
Липи е институција во Италија, човек со реноме и со огромен број на поддржувачи ширум Италија, а на Мурињо му одговараше минатата сезона кога токму тој истиот Липи, токму тој истиот Селектор на Италијанската Репрезентација, кажа дека според него Интер ќе го освои Калчото,а годинава кога си го кажа своето мислење, дека Јуве ќе биде тимот што ќе се радува на Скудетото, Мурињо веднаш се нафрли дека не е убаво Селектор да кажува кој тим ќе го освои Калчото итн..

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Едвај чекам да го видам Диего пак како растура. Едноставно незапирлив е ... :) :)

инаку од денес ново во мојата колекција :

Јоцо,со здравје да си го кинеш,поубав да си купам.:)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Барем да почекаше да донесат од новите дресови за 2009/2010:smir:
Па од новите е мислам, исти се со тие од лани само што на рабовите има бело место жолто. Ја имам од лани т.е. 2008/09. :D
EDIT: Моја грешка не го видов тоа доле. :)

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Па од новите е мислам, исти се со тие од лани само што на рабовите има бело место жолто. Ја имам од лани т.е. 2008/09. :D
EDIT: Моја грешка не го видов тоа доле. :)
uste gi nema novite kaj nas

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Прашувам дека јас се спремам да го земам сивиот дрес (oд Chielini :) ) од ЈувеСтор па да знам дали стигнува.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Прашувам дека јас се спремам да го земам сивиот дрес (oд Chielini :) ) од ЈувеСтор па да знам дали стигнува.
За да купиш нешто од ЈувеСторе треба да си од земја член на ЕУ. Јас сакав да земам од таму Ипод со знакот на Јувентус(12 евра беше) но не можеше:smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Jас како што гледав, има delivery до Македонија преку UPS околу 30 и нешто евра за shipping. :toe:

Леле какво прашање како прво гледаш ли дека го нема знакот најк на дресот како може од ЈувеСторе да е?

Не приметив, ги видов етикетите горе затоа помислив дека е орииналка... :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Овој го купив бидејки стариот од Дел Пиеро веке е избледеен цел и не е за носење,ке го ставам во рамка и на зид ке си го ставам деновиве. Овој не е од Јувестор,од Струмица си го земав. Ефтино го земав,планирам деновиве да го земам и другиот овој кремовиот што е :) . А некнеска праев муабет со дечко од Струмица,како овој на сликата дрес со ист дизајн го земал од Италија шеесе и некое евро мислам,со NikeFit на работ на дресот т.е оригинал дрес. Дечкото доплатил 5-6 евра за на грбот да му го испечатат ДИЕГО 28 во лиценцирата продавница/печатница за тоа ама не му е баш исто како на оригиналните дресови,но сепак кога го видов ми дојде нагон да му го соблечам и да си го облечам јас. :) :) :) За понатаму планирам да земам од Јувестор Од Киелини,Џовинко или Диего :) :) Инаку во Скопје кажа дечкото мислам во Пирамида некаде имало дресови од Јувентус,некаде по 1000-2000 денари мислам,ама ваљда можело да си порачиш да ти донесат од Италија како што знам оригинал.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Кога се фалиме веке....:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop