- Член од
- 25 јануари 2008
- Мислења
- 1.839
- Поени од реакции
- 68
Молиии мора да иде на десктоп! хахахаха
Молиии мора да иде на десктоп! хахахаха
моли е како затвореник:pos2: а зденката ептен озбилен:pos2:
Е ова е она што јас го зборев на темава, пред некој ден. Кога Јуве не е конкурентен тогаш се е во ред и со судиите и со Јуве, кога Јуве е конкурентен и има шампионски амбиции, тогаш настанува проблем и веднаш нешто е сомнително. Типично за играч или тренер на Интер. Воопшто не ме чуди нивното плачење, навикнав на тоа. Замислете што ќе биде ако Јуве ја освои титулата. Веројатно ќе се покрене нова судска постапка против нас за префрлање во Серија Б.На Мурињо и Матераци му чинеа судиите и ги бранеа со ставот дека тоа се само фудбалски грешки кога Адриано даде гол со рака и уште неколку сомнителни ситуации на официјални натпревари, а се бунат и ги омаловажуваат судиите кога ќе досудат „сомнителна“ ситуација на еден обичен Куп..линк
100%Веројатно ќе се покрене нова судска постапка против нас за префрлање во Серија Б.
Точно..Доколку Интер победеше на пеналите, тогаш немаше да има никакви реакции ни кон судењето на судијата, ниту кон натпреварот..Според мене фаул за пенал имаше, можеби не беше стартот за црвен картон, но сепак, пенал постоеше, кој не беше реализиран од страна на Јакинта..А за голот на Амаури, Мурињо нека го побара Ривас како виновник, а не судијата..Е ова е она што јас го зборев на темава, пред некој ден. Кога Јуве не е конкурентен тогаш се е во ред и со судиите и со Јуве, кога Јуве е конкурентен и има шампионски амбиции, тогаш настанува проблем и веднаш нешто е сомнително. Типично за играч или тренер на Интер. Воопшто не ме чуди нивното плачење, навикнав на тоа. Замислете што ќе биде ако Јуве ја освои титулата. Веројатно ќе се покрене нова судска постапка против нас за префрлање во Серија Б.
Е ако планираат Закардо да го носат, поарно Григера нека остане... Закардо не е оној што беше во Палермо, мада и тогаш мене не ми беше многу по ќејф. Ако веќе земаат десен бек, Рафина и никој друг.Најнова вест доаѓа од Скај Спорт 24..Медиумот кој прв ги најави трансферите на Фелипе Мело и на Мартин Касерас во Јуве, пишува дека Јуве е заинтересиран за Закардо, десниот бек на Волфсбург, инаку поранешен член на Палермо, и поранешен репрезентативец на Италија, член на составот кој го освои СП во Германија..линк
Добро е што се бараат засилувања на бековските позиции..Иако Секо, Блан и Елкан рекоа дека трансфер пазарот за Јуве е затворен сепак сметам дека има шанси да биде донесен еден бек кој би донел квалитет во редовите на Јувентус. Сепак мислам дека најквалитетно решение е Рафиња..
Закардо супер играше во Палермо,и на СП прикажа супер игри, но јас мислам дека за замена е подобар од Григера..Сметам дека попотребен ни е лев од десен бек. Десно може да игра Зебина, солидни партија на таа позиција прикажа и Касерас, а лево Јуве ги има само Молинаро и Де Чеље..Де Чеље минатата сезона блескаше во првиот дел на сезоната, но потоа многу често беше повреден..А кај Молинаро спротивната ситуација, првата полусезона беше инфериорен, а втората (а посебно последните кола, кога Јуве имаше долга серија слаби резултати) Молинаро ја одигра на многу добро ниво..Така да сметам дека лев бек дефинитивно е попотребен од десен бек...Е ако планираат Закардо да го носат, поарно Григера нека остане... Закардо не е оној што беше во Палермо, мада и тогаш мене не ми беше многу по ќејф. Ако веќе земаат десен бек, Рафина и никој друг.
Не знам, мене од секогаш не ми бил по ќејф Закардо. Ако веќе земаме десен бек, најдобро би било тоа да е Рафина.Закардо супер играше во Палермо,и на СП прикажа супер игри, но јас мислам дека за замена е подобар од Григера..Сметам дека попотребен ни е лев од десен бек. Десно може да игра Зебина, солидни партија на таа позиција прикажа и Касерас, а лево Јуве ги има само Молинаро и Де Чеље..Де Чеље минатата сезона блескаше во првиот дел на сезоната, но потоа многу често беше повреден..А кај Молинаро спротивната ситуација, првата полусезона беше инфериорен, а втората (а посебно последните кола, кога Јуве имаше долга серија слаби резултати) Молинаро ја одигра на многу добро ниво..Така да сметам дека лев бек дефинитивно е попотребен од десен бек...
Полека полека, почнува со најситните детаљи и минорни купови, до оние најголемите и грандиозните.
Некои осетија закана, и веднаш одбранбени системи активираат...
Полека дечки, пред нас претстои Шампионскиот Јувентус, и визна либерализација. Нема нешто поубаво да го гледаш твојот омилен фудбалски клуб кога сакаш и каде сакаш.
Значи Милан и Интер, заборавете на амбициите! Лавот веќе оздравува.
:pos2::pos2::pos2: НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ.....не е провокација ама пази на патетика аман :pos2:Полека полека, почнува со најситните детаљи и минорни купови, до оние најголемите и грандиозните.
Некои осетија закана, и веднаш одбранбени системи активираат...
Полека дечки, пред нас претстои Шампионскиот Јувентус, и визна либерализација. Нема нешто поубаво да го гледаш твојот омилен фудбалски клуб кога сакаш и каде сакаш.
Значи Милан и Интер, заборавете на амбициите! Лавот веќе оздравува.
lolll koj milan bre koj inter vrska da se nemalo od fudbal pozz:pos2::pos2::pos2: НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ.....не е провокација ама пази на патетика аман :pos2: