Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Мислам дека вечер Јуве ќе слави против манекените, а можно е и да го повредат гејналдо ако изведува многу :)
Ако мислиш за КР9 можно е Камо и Зебина да го здробат:vozbud::vozbud:П.С. не му е позицијата таму иначе:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
толку беше од вашата љубов кон него а????:tapp:
Каква љубов, за играч кој додека игра за Јунајтед изјавува дека сака да игра во друг клуб?
И вашиве навивачи не го сакаат Канаваро иако се врати, зошто?:tapp:
Ибрахимович зошто не го сакавте?:tapp:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
slab mi e netov da go ebam!:nenene:...i mn mi e zal so nema da gledam..upm..ajde so mi e gajle vazno ke gi rasturime..taka e neli?..pozz,,,pa ke stavite nes golovi voa noa na link pa ke vidam...pozz

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Каква љубов, за играч кој додека игра за Јунајтед изјавува дека сака да игра во друг клуб?
И вашиве навивачи не го сакаат Канаваро иако се врати, зошто?:tapp:
па се крстевте во него,сеа го навредувате.јас канаваро не ни го коментирам,после тоа шо го направи.:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
па се крстевте во него,сеа го навредувате.јас канаваро не ни го коментирам,после тоа шо го направи.:smir:
Секој што игра за Јунајтед го сакам додека го носи нашиот дрес. Кога ќе си замине, во зависност од тоа како си заминал ќе проценам дали ќе го почитувам или не.
Гејналдо не заслужува:toe::smir:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
taka e jas stvarno ne go sakam so zamina u real...ama mu blagodaram so naprvi za juve...ama gejnaldo go mrazam najveke i za juve da igra..ama ne go sakam tamu da vleze..so diego podobro ke izigraatt

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
педери се тие сите таквите као него и ибрахимович.ај турете му кур на него,вечер мора да тепаме со "кралевите".:smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Секој што игра за Јунајтед го сакам додека го носи нашиот дрес. Кога ќе си замине, во зависност од тоа како си заминал ќе проценам дали ќе го почитувам или не.
педери се тие сите таквите као него и ибрахимович.ај турете му кур на него,вечер мора да тепаме со "кралевите".:smir:
Сосема сте во право. Сега ако се гледаат ситуациите меѓу Јуве и МанУтд не е баш иста затоа што да не отпандеше Јуве таа година Т.Е. да не избацеа сигурно немаше да оди никаде, а ова за Роналдо е друго тој си играше супер во Јунајтед само отиде за пусти пари:toe:

Вистински ѕид:vozbud:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Тоа е исто како јас да го мразам Пандев што од Беласица отиде во Лацио...нормално дека секој сака да напреднува во кариерата и да игра во поголем клуб,па така и Роналдо поради таа причина го напушти Јунајтед:smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Тоа е исто како јас да го мразам Пандев што од Беласица отиде во Лацио...нормално дека секој сака да напреднува во кариерата и да игра во поголем клуб,па така и Роналдо поради таа причина го напушти Јунајтед:smir:
Колко години имаш бе?:pos::pos:Ти сакаш македонското првенство да го мераме со италијанското,шпанското или англиското:pos::pos:А манУтд не се ништо помалку од Реал па за да оди на таа варијанта.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
По што заклучи ти дека Реал е поголем клуб од Јунајтед?
Нема врска тоа, батали ти минатото реалноста е друга сега. Јунајтед освојува секоја година Премиер и игра финале во лига на шампиони а Реал ништо не прави, да не му беа важни парите на Роналдо ќе си останеше во Јунајтед кој има далеку поголеми шанси од Реал на сите фронтови, али тоа е знаеме што прават парите:tapp:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Колко години имаш бе?:pos::pos:Ти сакаш македонското првенство да го мераме со италијанското,шпанското или англиското:pos::pos:А манУтд не се ништо помалку од Реал па за да оди на таа варијанта.
Се надевам Чомбе има повисок коефицент на интелигенција од тебе и ке ме сфати шо сакав да кажам

По што заклучи ти дека Реал е поголем клуб од Јунајтед?
Нема врска тоа, батали ти минатото реалноста е друга сега. Јунајтед освојува секоја година Премиер и игра финале во лига на шампиони а Реал ништо не прави, да не му беа важни парите на Роналдо ќе си останеше во Јунајтед кој има далеку поголеми шанси од Реал на сите фронтови, али тоа е знаеме што прават парите:tapp:
На Роналдо му било желба уште од дете еден ден да игра во Мадрид.Човекот само си го исполни сонот!

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Се надевам Чомбе има повисок коефицент на интелигенција од тебе и ке ме сфати шо сакав да кажам

На Роналдо му било желба уште од дете еден ден да игра во Мадрид.Човекот само си го исполни сонот!
Ко на Ибра шо му беше сонот да игра за Интер така и на Роналдо за Реал, да не понудеа толкава плата тикви ќе дојдеше :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

тебе ак те свате некој јас ке се заколам арно знааш шо напиша а тава шо го напиша само деца од 1-2 оделение го викат, как примеро со Пандев:pos2::pos2:А Роси сосема има право во својот пост :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom