Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
Ако мислиш за КР9 можно е Камо и Зебина да го здробатМислам дека вечер Јуве ќе слави против манекените, а можно е и да го повредат гејналдо ако изведува многу![]()
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Ако мислиш за КР9 можно е Камо и Зебина да го здробатМислам дека вечер Јуве ќе слави против манекените, а можно е и да го повредат гејналдо ако изведува многу![]()
толку беше од вашата љубов кон него а????Мислам дека вечер Јуве ќе слави против манекените, а можно е и да го повредат гејналдо ако изведува многу![]()
Каква љубов, за играч кој додека игра за Јунајтед изјавува дека сака да игра во друг клуб?толку беше од вашата љубов кон него а????![]()
па се крстевте во него,сеа го навредувате.јас канаваро не ни го коментирам,после тоа шо го направи.:smir:Каква љубов, за играч кој додека игра за Јунајтед изјавува дека сака да игра во друг клуб?
И вашиве навивачи не го сакаат Канаваро иако се врати, зошто?![]()
Секој што игра за Јунајтед го сакам додека го носи нашиот дрес. Кога ќе си замине, во зависност од тоа како си заминал ќе проценам дали ќе го почитувам или не.па се крстевте во него,сеа го навредувате.јас канаваро не ни го коментирам,после тоа шо го направи.:smir:
Секој што игра за Јунајтед го сакам додека го носи нашиот дрес. Кога ќе си замине, во зависност од тоа како си заминал ќе проценам дали ќе го почитувам или не.
Гејналдо не заслужува:smir:
Сосема сте во право. Сега ако се гледаат ситуациите меѓу Јуве и МанУтд не е баш иста затоа што да не отпандеше Јуве таа година Т.Е. да не избацеа сигурно немаше да оди никаде, а ова за Роналдо е друго тој си играше супер во Јунајтед само отиде за пусти парипедери се тие сите таквите као него и ибрахимович.ај турете му кур на него,вечер мора да тепаме со "кралевите".:smir:
Тоа е исто како јас да го мразам Пандев што од Беласица отиде во Лацио...нормално дека секој сака да напреднува во кариерата и да игра во поголем клуб,па така и Роналдо поради таа причина го напушти Јунајтед:smir:Секој што игра за Јунајтед го сакам додека го носи нашиот дрес. Кога ќе си замине, во зависност од тоа како си заминал ќе проценам дали ќе го почитувам или не.
Гејналдо не заслужува:smir:
Колко години имаш бе?Тоа е исто како јас да го мразам Пандев што од Беласица отиде во Лацио...нормално дека секој сака да напреднува во кариерата и да игра во поголем клуб,па така и Роналдо поради таа причина го напушти Јунајтед:smir:
По што заклучи ти дека Реал е поголем клуб од Јунајтед?Тоа е исто како јас да го мразам Пандев што од Беласица отиде во Лацио...нормално дека секој сака да напреднува во кариерата и да игра во поголем клуб,па така и Роналдо поради таа причина го напушти Јунајтед:smir:
Се надевам Чомбе има повисок коефицент на интелигенција од тебе и ке ме сфати шо сакав да кажамКолко години имаш бе?Ти сакаш македонското првенство да го мераме со италијанското,шпанското или англиското
А манУтд не се ништо помалку од Реал па за да оди на таа варијанта.
На Роналдо му било желба уште од дете еден ден да игра во Мадрид.Човекот само си го исполни сонот!По што заклучи ти дека Реал е поголем клуб од Јунајтед?
Нема врска тоа, батали ти минатото реалноста е друга сега. Јунајтед освојува секоја година Премиер и игра финале во лига на шампиони а Реал ништо не прави, да не му беа важни парите на Роналдо ќе си останеше во Јунајтед кој има далеку поголеми шанси од Реал на сите фронтови, али тоа е знаеме што прават парите![]()
Ко на Ибра шо му беше сонот да игра за Интер така и на Роналдо за Реал, да не понудеа толкава плата тикви ќе дојдешеСе надевам Чомбе има повисок коефицент на интелигенција од тебе и ке ме сфати шо сакав да кажам
На Роналдо му било желба уште од дете еден ден да игра во Мадрид.Човекот само си го исполни сонот!
тебе ак те свате некој јас ке се заколам арно знааш шо напиша а тава шо го напиша само деца од 1-2 оделение го викат, как примеро со Пандев:pos2::pos2:А Роси сосема има право во својот постСе надевам Чомбе има повисок коефицент на интелигенција од тебе и ке ме сфати шо сакав да кажам
На Роналдо му било желба уште од дете еден ден да игра во Мадрид.Човекот само си го исполни сонот!