Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Баш штета ако не игра Диего...звериште:toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Стварно штета ако не игра Диего нема да биде тоа тоа да се надеваме дека барем ќе игра малку.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Стварно штета ако не игра Диего нема да биде тоа тоа да се надеваме дека барем ќе игра малку.
И јас сакам да го видам Диего на теренот. Едноставно уживам во неговата игра, ама ако не дај Боже се повреди посериозно ќе биде лошо. Затоа се лекарите тука да одлучат дали може да игра или не. Сите сакаме Диего да е здрав и подготвен за почетокот на Серија А, така да ако не е подготвен подобро да не настапи против Реал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.931
Поени од реакции
45.030
Matchday 1: Inter v Bari (Sunday 23 August at 18:00)

Не Syn ова е нов термин и Јувентус и Интер играат тогаш
Matchday 2: AC Milan v Inter (Saturday 29 August at 20:45)

A дербито Рома - Јуве е од Недела во 18 часот, не се дегени да поклопат 2 дерби средби во ист термин . Претходната сезона на пример, поради ЛШ воведоа уште еден термин, Сабота од 4, па од 6 па вечерен термин, ретко кога поклопувале 2 дерби натпревари, освен кога мораат во Среда, или последни 2 кола кога сите се во ист термин .

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Matchday 2: AC Milan v Inter (Saturday 29 August at 20:45)

A дербито Рома - Јуве е од Недела во 18 часот, не се дегени да поклопат 2 дерби средби во ист термин . Претходната сезона на пример, поради ЛШ воведоа уште еден термин, Сабота од 4, па од 6 па вечерен термин, ретко кога поклопувале 2 дерби натпревари, освен кога мораат во Среда, или последни 2 кола кога сите се во ист термин .
А кога е Лацио-Јуве терминот и датумот да ми каже некој и за Рома-Јуве датум.Зошто може ќе одам во Рим тоа време така да може ќе имам среќа да го гледам Јуве се би дал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.931
Поени од реакции
45.030
А кога е Лацио-Јуве терминот и датумот да ми каже некој и за Рома-Јуве датум.Зошто може ќе одам во Рим тоа време така да може ќе имам среќа да го гледам Јуве се би дал.
Рома - Јуве на 30ти Август, Лацио - Јуве на 13ти Септември .

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ама не толку како што сте со Диего во тимот бај:helou:

Е да нема да биде исто ако е Диего во тимот. Минатата сезона примавте по 2,сезонава + по еден од Диего=3.:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Да се потсетиме на ланските натпревари:vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
абе по се изгледа у 22:30 ке играт низ кладилниците га пише у толко така да ако не излезам ке гледам 15-20 минути :vozbud::vozbud::vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека вечер Јуве ќе слави против манекените, а можно е и да го повредат гејналдо ако изведува многу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom