- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
imobile dosta dobar se pokazuva mislam deka treba da se zeme vo seniorskata ekipa na juve a ne vo mladincite ne samo na ovaj tuku i na predhodniot natrepvar
i jas se nadevam na podobra igra od strana na nasite vo pravo si inace brateНема голгетерски став Имобиле, имаше 2-3 шанси требаше да искористи барем една со погодог, инаку така во игра добро игра. Абе треба да ја разработиме левата страна таму кај Брацо, ни фалат неговите продори, гледам како шири раци Брацо но никој не гледа каква е тактиката само по десна страна да се напаѓа или што е работата.
Голот безвеза го примивме кај е Григера да покрие, Зебина двајца неможи да држе, овој Григера си спие.
Се надевам на подобра игра во второто полувреме и уште некој гол да падне во нивна мрежа.
А ги глеаш ли ти играчите што се на теренот, повеќе од 3 првотимци нема, што очекуваш?loll koj vleze da branit aghaahhahaha
le so vakva igra nz dali ke sme jaki :S me razocaruva po malce :S ali vo tek se podgotovkite za novata se zona
abe to da ali sepak brat da se nosi dres na juve e golema stvar !!А ги глеаш ли ти играчите што се на теренот, повеќе од 3 првотимци нема, што очекуваш?
da i toa pod itno :SМораме да купиме лев бек иначе незнам како ќе ја крпиме оваа позиција
Брат па ти беше против доаѓањето на Гросо, и викаше дека Моли е добар.Мораме да купиме лев бек иначе незнам како ќе ја крпиме оваа позиција
За разлика од Гросо Молинаро е подобра опција. Ама тоа не значи дека Молинаро е којзнае колку добар . Според мене просечен играч кој неможе да игра на ниво константно. Јас бев за Молинаро доколку биде донесен Гросо ,но доколку биде донесен друг поквалитетен лев нек сигурно дека нема да стојам зад Молинаро. Мислам дека Де Чеље ќе биде прва опција ( доколку не се купи друг играч )Брат па ти беше против доаѓањето на Гросо, и викаше дека Моли е добар.
А бе луѓе изигра 2 добри натпрвара Моли и одма се загреавте, врска нема човекот само трча ко изгубен.