Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
imobile dosta dobar se pokazuva mislam deka treba da se zeme vo seniorskata ekipa na juve a ne vo mladincite ne samo na ovaj tuku i na predhodniot natrepvar

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Штета за Имобиле што не погоди, добра акција беше. Малиот се повеќе се наметнува за сениорскиот состав и мислам дека заслужува да му се пружи шанса.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Нема голгетерски став Имобиле, имаше 2-3 шанси требаше да искористи барем една со погодог, инаку така во игра добро игра. Абе треба да ја разработиме левата страна таму кај Брацо, ни фалат неговите продори, гледам како шири раци Брацо но никој не гледа каква е тактиката само по десна страна да се напаѓа или што е работата.
Голот безвеза го примивме кај е Григера да покрие, Зебина двајца неможи да држе, овој Григера си спие.

Се надевам на подобра игра во второто полувреме и уште некој гол да падне во нивна мрежа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Нема голгетерски став Имобиле, имаше 2-3 шанси требаше да искористи барем една со погодог, инаку така во игра добро игра. Абе треба да ја разработиме левата страна таму кај Брацо, ни фалат неговите продори, гледам како шири раци Брацо но никој не гледа каква е тактиката само по десна страна да се напаѓа или што е работата.
Голот безвеза го примивме кај е Григера да покрие, Зебина двајца неможи да држе, овој Григера си спие.

Се надевам на подобра игра во второто полувреме и уште некој гол да падне во нивна мрежа.
i jas se nadevam na podobra igra od strana na nasite vo pravo si inace brate

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Како за на пријателски меч, добра игра, само што одбраната ни е тиња.Голот не смееше никако да се прими.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
loll koj vleze da branit aghaahhahaha

le so vakva igra nz dali ke sme jaki :S me razocaruva po malce :S ali vo tek se podgotovkite za novata se zona

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
loll koj vleze da branit aghaahhahaha

le so vakva igra nz dali ke sme jaki :S me razocaruva po malce :S ali vo tek se podgotovkite za novata se zona
А ги глеаш ли ти играчите што се на теренот, повеќе од 3 првотимци нема, што очекуваш?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
chimenti dosea podobar se pokaza od manigner vo dosegasnite dva meca vo pred sezona ali nee dorasanat da go pomini

А ги глеаш ли ти играчите што се на теренот, повеќе од 3 првотимци нема, што очекуваш?
abe to da ali sepak brat da se nosi dres na juve e golema stvar !!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Мораме да купиме лев бек иначе незнам како ќе ја крпиме оваа позиција

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хајнце добро би ви се нашол:toe:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Мораме да купиме лев бек иначе незнам како ќе ја крпиме оваа позиција
Брат па ти беше против доаѓањето на Гросо, и викаше дека Моли е добар.

А бе луѓе изигра 2 добри натпрвара Моли и одма се загреавте, врска нема човекот само трча ко изгубен.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Aј бе нека иде да се лечи овој Дел Пиеро. Лаком за гол да даде.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Брат па ти беше против доаѓањето на Гросо, и викаше дека Моли е добар.

А бе луѓе изигра 2 добри натпрвара Моли и одма се загреавте, врска нема човекот само трча ко изгубен.
За разлика од Гросо Молинаро е подобра опција. Ама тоа не значи дека Молинаро е којзнае колку добар . Според мене просечен играч кој неможе да игра на ниво константно. Јас бев за Молинаро доколку биде донесен Гросо ,но доколку биде донесен друг поквалитетен лев нек сигурно дека нема да стојам зад Молинаро. Мислам дека Де Чеље ќе биде прва опција ( доколку не се купи друг играч )

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Слабо изигравме али пријателска е и со малдинци игравме. Само Дел Пиеро и Амаури останаа на крај.

:pos2::pos2::pos2: На крај Дел Пиеро со Обезбедување го вадеа од стадион. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom