Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

Демијан

Гостин
Ама ако нека си идат.Јуве не е ни Интер ни Милан,Челзи и шознам уште кој...Во Јувентус играат играчи што го сакаат тимот,а не како некои курвичиња за пари.Кој ќе даде повеќе таму идат.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Уште проблеми.
Повредата на Буфон посериозна од тоа што препоставувале.2 месеца во аут се врака на средината на Декември.Читав во спорт но еве и линк.
More

Во Торино се зборува за доагањето на шефот на Сампдорија Марота.
more

Најверојатно трач:smir:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Уште проблеми.
Повредата на Буфон посериозна од тоа што препоставувале.2 месеца во аут се врака на средината на Декември.Читав во спорт но еве и линк.
More

Во Торино се зборува за доагањето на шефот на Сампдорија Марота.
more

Најверојатно трач:smir:
Двете се ТРАЧОВИ убаво беше кажано на официјалната дека Џиџи ке биде отсутен 1 месец:toe:а денеска фудбалерите играле нашки кажано сервис и имале доста забава http://juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_A2F23AEA50B749F1BAF7CACB6464EC95.asp :vozbud:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
Ама ако нека си идат.Јуве не е ни Интер ни Милан,Челзи и шознам уште кој...Во Јувентус играат играчи што го сакаат тимот,а не како некои курвичиња за пари.Кој ќе даде повеќе таму идат.
vidi i ti si vo pravo ama jas mislam deka parite go vrtat svetot a se drugo si doaga samo po sebe

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
vidi i ti si vo pravo ama jas mislam deka parite go vrtat svetot a se drugo si doaga samo po sebe
ако мислиш во светот на фудбалот тоа не е така според мене.Да го вртат парите но види го Хофенхајм.. кои играли ги има колку вредат и што прави. Пример давам

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Epa koga site si odea od Juventus koga bevme preseleni vo Serie B na site im poracuvav: Poveke nikogas da ne bidete onie starite....I sto izleze Emerson zagina,Ibrahimovic katatrofa 1 sezona periodicen koga kako, Thuram isto taka nikade go nemase, Cannavaro prosecno da se kaze , Cappelo AUT od Real iako stana prvak vo spanija, i Zambrota koj ako ne bese Juventus ke izgniese u Bari katastrofa.....eden od najdobrite bocni igraci na fudbalot propadna koga otide vo Barca epa toa ti e

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ej citam deka Juventus se mnogu zainteresirani za Eboue

Edit: Za mene super Zasiluvanje. Fizicki e silen, ima brzina, znae da dribla i poseduva dobri centar sutevi. So eden zbor idealen Igrac za Juventus

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ej citam deka Juventus se mnogu zainteresirani za Eboue

Edit: Za mene super Zasiluvanje. Fizicki e silen, ima brzina, znae da dribla i poseduva dobri centar sutevi. So eden zbor idealen Igrac za Juventus
Информацијата е постирана 2-3 страни поназад

Касано најверојатно ке заврши во Јуве?

More

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Pa Znam deka pred nekolku dena bea zainteresirani, no deneska vesnikot Mirror od Golema Britanija, pisuvase deka Eboue bi mozel da zamine vo Juventus vo januarskiot preoden rok

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па правевме муабет за тоа ама изгледа не читаш претходни постови.NVM
Де Чеље е повикан за настап на репрезентацијата до 21 година.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Мислам дека Ебуе, е доволно добар, да ја носи тежината на црно-белиот дрес... Ебуе ми се свиѓа како игра... Добро би дошло и во Јуве да видме некој подобар играч, од задната линија... Но гледам по goal.com се споменуваат и Туре од Барса да се донеси во зимскиот преоден рок... На Швајнштајгер и на Диего не се надевам во зимскиов преоден рок да дојдат, затоа што се класа играчи, и уште на полу сезона не би ги оставиле своите клубови на цедило... Но сепак за мене најдобра тројка Швајни, Диего, Запата... :helou:

Д

Демијан

Гостин
Мислам дека Ебуе, е доволно добар, да ја носи тежината на црно-белиот дрес... Ебуе ми се свиѓа како игра... Добро би дошло и во Јуве да видме некој подобар играч, од задната линија... Но гледам по goal.com се споменуваат и Туре од Барса да се донеси во зимскиот преоден рок... На Швајнштајгер и на Диего не се надевам во зимскиов преоден рок да дојдат, затоа што се класа играчи, и уште на полу сезона не би ги оставиле своите клубови на цедило... Но сепак за мене најдобра тројка Швајни, Диего, Запата... :helou:
Да да и според мене.Со овие тројца најсилниот тим на универзумот ќе имаме.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Кој не го глеал Уефа магазинот за Јуве да го гледа обавезно тука има добри интревјуа и сигурен сум дека ке ви се допадне уживајте!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom