Д
Демијан
Гостин
Ама ако нека си идат.Јуве не е ни Интер ни Милан,Челзи и шознам уште кој...Во Јувентус играат играчи што го сакаат тимот,а не како некои курвичиња за пари.Кој ќе даде повеќе таму идат.
Двете се ТРАЧОВИ убаво беше кажано на официјалната дека Џиџи ке биде отсутен 1 месец
vidi i ti si vo pravo ama jas mislam deka parite go vrtat svetot a se drugo si doaga samo po sebeАма ако нека си идат.Јуве не е ни Интер ни Милан,Челзи и шознам уште кој...Во Јувентус играат играчи што го сакаат тимот,а не како некои курвичиња за пари.Кој ќе даде повеќе таму идат.
ако мислиш во светот на фудбалот тоа не е така според мене.Да го вртат парите но види го Хофенхајм.. кои играли ги има колку вредат и што прави. Пример давамvidi i ti si vo pravo ama jas mislam deka parite go vrtat svetot a se drugo si doaga samo po sebe
Информацијата е постирана 2-3 страни поназадEj citam deka Juventus se mnogu zainteresirani za Eboue
Edit: Za mene super Zasiluvanje. Fizicki e silen, ima brzina, znae da dribla i poseduva dobri centar sutevi. So eden zbor idealen Igrac za Juventus
Да да и според мене.Со овие тројца најсилниот тим на универзумот ќе имаме.Мислам дека Ебуе, е доволно добар, да ја носи тежината на црно-белиот дрес... Ебуе ми се свиѓа како игра... Добро би дошло и во Јуве да видме некој подобар играч, од задната линија... Но гледам по goal.com се споменуваат и Туре од Барса да се донеси во зимскиот преоден рок... На Швајнштајгер и на Диего не се надевам во зимскиов преоден рок да дојдат, затоа што се класа играчи, и уште на полу сезона не би ги оставиле своите клубови на цедило... Но сепак за мене најдобра тројка Швајни, Диего, Запата... :helou: