Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Добро бе Зоки ај не го тупи сега и не билдај постови..Секој си има право на свое мислење..
Ај ти се не не збори нешто што не треба. Не билдам постови, бар тоа биди сигурен!

И почитувам мислења. Само сакав да знам зашто, и ете ми кажа :pos2:

Ајде, поздрав. Не кревај паника

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.810
Поени од реакции
3.927

Bravo, ubavo kazano od Buffon, vistinski zamenik-kapiten...Koga sme veke kaj Buffon najverojatno ke otsustvuva podolgo od ocekuvanoto. Ova ne e toa sto go ocekuvavme....

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gigi faces extended absence[/FONT]
Friday 10 October, 2008
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus are reeling with the news that Azzurri goalkeeper Gigi Buffon will be out for much longer than previously expected.

The Old Lady are struggling after a series of poor results and they haven't been helped by some injuries to key personnel.

Possibly the most important absentee is star 'keeper Buffon, who was forced to pull out of Italy's World Cup 2010 qualifiers against Bulgaria and Montenegro.

The ex-Parma man has a second-degree tear in his right thigh and it now seems that he could be out until December, rather than November.

“The player will undergo physiotherapy and special training,” Juventus medic Riccardo Agricola revealed.

“After his injury has been allowed to completely heal, he will be allowed to rejoin the players for training.”

Austrian international Alex Manninger will continue to fill in during Buffon's absence.
[/FONT]

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Ај ти се не не збори нешто што не треба. Не билдам постови, бар тоа биди сигурен!
:sport1:

Инаку , за Буфон ми е многу жал, па да видиме што како ќе биди..Мислам дека ќе закрепне.. Фала Богу што нема да го гледам Беларди...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
секоја чест за Буфон,досега никад не сум го видел да изигра слабо,затоа е нумеро уно,мислам дека тоа му треба на јуве,да им се подигне мотивацијата како тоа што го рекол Буфон,малце се мачиме на психички план затоа не можеме да тепаме,како да играат под притисок и како да нејќат да победуваат,нема мотивација али ќе биде подобро се кладам

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Значи другите тимови да не играат? :pos2:
Зашто е за Јуве, според тебе... може да ми објасниш ЗАШТО мислиш така?
Да ти се Исповедаме???
Или само сакаше да направиш мало Интервју, со gooner4life?

И почитувам мислења. Само сакав да знам зашто, и ете ми кажа :pos2:

Ајде, поздрав. Не кревај паника
Абе Зоки ти стварно треба да бидиш бетониран, само на Арсенал... Секаде си го пикаш носот, кај што не ти го збира... Да седи мирен... Ако вежбаш во теретана не значи дека ке го крениш со малиот прст Форумов, ако некој ти се спротистави... Крцкај таму во Арсенал...:sport1::sport1::tapp:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
The Football League have released details concerning matches to be played on the Saturday and Sunday night for all the remaining rounds in the first half of the 2008/09 Serie A season.

From now until January, Juventus will have to get even more used to playing at night. Out of the 13 games left in the first half of the season, the Bianconeri will play as many as nine at 8.30 in the evening.

Starting from the next game in the calendar, the one at the San Paolo in Naples, scheduled for Saturday the 18th at 8.30 pm, all the big ones will be played at night, against Torino, Roma, Inter Milan, AC Milan and Lazio. But also the home game against Reggina and a midweek game against Bologna.

The match against Genoa will be a special case. Due to the Italian rugby team playing Argentina at Turin's Olimpico Stadium on November 15th, the game against the Rossoblu will be played on Thursday 13th. At 8.30 pm, naturally.

Одлично,9 утакмици од 20:30 за јуве од сега до јануари

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
во јуве најмногу треба да го ценат Буфон од сите играчи
зошо кога го исфрлија јуве во 2 лига сите педерчиња си отидоа ибра,замброта,турам не ми текнува на др а тој остана:toe:

Д

Демијан

Гостин
За сите ми е криво што си отидоа коа паднаа во Серија Б.Од повеќето очекував,ама од Замброта НЕ!!!Никогаш нема да му простам за тоа.Еден од моите омилени во Јувентус беше.Башка после почна да плука по Јуве. Ама тоа е тоа.Изгледа заборавил дека Јувентус него го направи играч.За такви како него нема место во Јуве.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
За сите ми е криво што си отидоа коа паднаа во Серија Б.Од повеќето очекував,ама од Замброта НЕ!!!Никогаш нема да му простам за тоа.Еден од моите омилени во Јувентус беше.Башка после почна да плука по Јуве. Ама тоа е тоа.Изгледа заборавил дека Јувентус него го направи играч.За такви како него нема место во Јуве.
Точно..Го делиме истото мислење..Повеќе пати го имам пишано тоа..За Ибро, Виеира и Канаваро не ми е гајле..Ама за Замброта, ми е и тоа како..Заменик капитен, миленик на публиката..Кога Јуве падна во Сериа Б, правев муабет со еден другар, и на прашањето кој ќе остане во Јуве, јас реков цитирам „Дел Пиеро, Замброта, Буфон, Недвед и Трезеге знам сигурно дека нема да си одат“..За Замброта бев сигурен, колку и за Дел Пиеро..Ама ете, ни го брцна ножот..И згора на тоа сега е кај ривалите...Ама ако...

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Точно..Го делиме истото мислење..Повеќе пати го имам пишано тоа..За Ибро, Виеира и Канаваро не ми е гајле..Ама за Замброта, ми е и тоа како..Заменик капитен, миленик на публиката..Кога Јуве падна во Сериа Б, правев муабет со еден другар, и на прашањето кој ќе остане во Јуве, јас реков цитирам „Дел Пиеро, Замброта, Буфон, Недвед и Трезеге знам сигурно дека нема да си одат“..За Замброта бев сигурен, колку и за Дел Пиеро..Ама ете, ни го брцна ножот..И згора на тоа сега е кај ривалите...Ама ако...
Zamenik Kapiten togas bese Thuram a ne Zambrotta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom