THE_PIRAT
Avanti Formica atomica!
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 2.508
- Поени од реакции
- 79
Juventus channel :helou:
Брао друже. Го фативме тренингот во живоJuventus channel :helou:
Фелипе Мело најверојатно ќе биде играч на Јуве до крајот на денот, а неговото презентирање ќе биде вПонеделник..Сега во моментов има средба меѓу официјални лица на Јуве и на Фиорентина и се очекува на крајот од таа средба да се соопшти официјално дека Фелипе Мело е новото засилување на Јувентус..
Пак даде гол ама од пенал сеганајверојатно ќе има презентација,мора да се гледа а голот на Диего беше еурогол,првиот гол на Диего во дресот на јуве,поминува еден двајца другиот лета и ја плесна
глеам сеа и тренингот малце,играат утакмица,штета не можам да глеам сеа,ај после може ќе се најде нешто ,клипови јутуб итн.
Што бројка ке носи Мело бе?за утре пред тренингот стајте стрим да ги гледаме јас пропуштив се денескаФелипе Мело најверојатно ќе биде играч на Јуве до крајот на денот, а неговото презентирање ќе биде вПонеделник..Сега во моментов има средба меѓу официјални лица на Јуве и на Фиорентина и се очекува на крајот од таа средба да се соопшти официјално дека Фелипе Мело е новото засилување на Јувентус..
Или 5 - ка или 8 - ца ... по се изгледа дека Маркисио ќе си остане на постоечкиот број а осмицата ќе иде кај Мело. Другата варијанта е петката на Зебина кој во новата сезона ќе го носи дресот со број 15. За петката е заинтересиран и Канаваро , за кого мислам дека треба да си ја прифати 29 ката ( најдобро ќе му стои )Што бројка ке носи Мело бе?за утре пред тренингот стајте стрим да ги гледаме јас пропуштив се денеска
Зебина е извонреден играч. Еден од најдобрите на неговата позиција. Го мачеа повреди , имаше лош стратег ... но се неколкуве пресконференции покажува дека за него како да кариерата почнува од нула и ќе се труди да биде што е можно подобар. Мислам дека ќе биде еден од најдобрите играчи нареднава сезона и еден од најзаслужните за добрите игри на Јуве. Само му треба психолошка стабилизација која мислам дека со доаѓањето на Ферара ќе проработи кај Зебина. Мене повеќе ме плаши левата бековска позиција. Само Гросо да не дојде. Де Чеље е подобро решение од него.Според последните шпекулации Марко Маркиони пристигнал во Фиренца и веќе вечерва или сабајле ќе ги има медицинските прегледи во Фиорентина...Нека му е со среќа и да покажува добри игри во новиот клуб..
А Зебина се надева дека под водство на Чиро Ферара ќе има повеќе шанса да се покаже, и исто така изјави дека ако останел Раниери како тренер, тогаш веројатно ќе размислел за својата иднина, но сега сака да ја докаже својата вредност и изјави дека ќе дава се од себе на теренот и се надева дека ќе го гледа Јуве од последните 2 натпревари од ланската сезона..Исто така, Зебина рече дека лично право на Недвед е дали ќе го облече дресот на Интер, и испрати пофални зборови за него и за Трезеге..
И јас имам огромни очекувања од Зебина за нареднава сезона..Сигурен сум дека под водство на Чиро, Зебина ќе го крене нивото на игра еден левел повисоко, верувам дека ќе се среди и дека барем малку ќе го скроти својот избувнувачки и експлозивен карактер кои на многу пати знае да му направат огромни проблеми со картоните..Зебина е извонреден играч. Еден од најдобрите на неговата позиција. Го мачеа повреди , имаше лош стратег ... но се неколкуве пресконференции покажува дека за него како да кариерата почнува од нула и ќе се труди да биде што е можно подобар. Мислам дека ќе биде еден од најдобрите играчи нареднава сезона и еден од најзаслужните за добрите игри на Јуве. Само му треба психолошка стабилизација која мислам дека со доаѓањето на Ферара ќе проработи кај Зебина. Мене повеќе ме плаши левата бековска позиција. Само Гросо да не дојде. Де Чеље е подобро решение од него.
5kata e na Cannavaro dodeka 8cata na Marchisio. Melo spored mene ke ja nosi 4kata, bidejki i prirodno ja igra taa pozicija pa i so zaminuvanjeto na Mellberg, toj broj e sloboden.Или 5 - ка или 8 - ца ...