Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Јуве биле заинтересирани за Хоакин како замена за Недвед
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=895737
Не е лоша алтернатива, ама така рачунајте дека Џовинко ќе игра како напаѓач шо според мене е подобро.
Hoakin e desno krilo i igrata so leva noga mu e poslaba strana...taka da ova e uste eden obicen trac na goal

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
ne e nisto cudno da e ova trac :nesum::toe:
ama pa zar do tolku li da izmisluvaat be

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
ne e bitno na koja pozicija ke igra bitno e da dojde a za korisen ke bide i toa kako ima slilovi slicni na c ronaldo :helou:

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
juve treba da trgne po diego,i hamsik,a ne po hoakin,utre dava gol covinko,sigurna poeda protiv palermo.MAGICA JUVE.........:tv::tv::tv::tv:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
so mu fali be na hoakin dobar si e covekot :wink:

А

Ајсшутер

Гостин
Раниери ’лета’ уште овој викенд?

Според италијанските медиуми, доколку Јуве не успее да го совлада Палермо Раниери ќе си замине уште овој викенд, а неговото место ќе го наследи легендарниот Чиро Ферара.
повеќе...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Раниери ’лета’ уште овој викенд?

Според италијанските медиуми, доколку Јуве не успее да го совлада Палермо Раниери ќе си замине уште овој викенд, а неговото место ќе го наследи легендарниот Чиро Ферара.
повеќе...
А да прочиташ некои 20 страни наназад дека е дискутирано ова? Исто како и многу алтернативи освен Чиро.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
"Ке се откажам од се,само да ја освојам Лигана На Шампионите"
Интересна изјава на недвед. Чити!

Раниери Изјавува дека не му е грижа што зборуваат медиумите. Сконцентриран е на натпреварот со Палермо.
Here

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
"Ке се откажам од се,само да ја освојам Лигана На Шампионите"
Интересна изјава на недвед. Чити!

Раниери Изјавува дека не му е грижа што зборуваат медиумите. Сконцентриран е на натпреварот со Палермо.
Here

Toa prvoto e staro kako nok... kazuvase deka ke se otkazel i od igranje golf so Delj Piero i Camoranesi...

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Juve sum go gledal uhu mnogu pati, no deka Buffon celo vreme piska, toa ne sum go videl. Jas znam deka Buffon e nasiot naj miren igrac i najdisciplinariot igrac. Ne znam kade si go vadil toa deka negoviot glas se slusa celo vreme:nesum:
Или толку си го гледал или не си забележал на секој можен меч кога игра он се слуша неговиот глас како ги бодри:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Ајде ајде..Јас мислам дека ќе бидне, дека ќе победиме на утрешниот натпревар..Многу медиумски притисок се крена во медиумите за Раниери..Проструената „информација“ на гол.ком за наводната кавга помеѓу Раниери и Дел Пиеро дека наводно се скарале бидејќи Дел Пиеро отфрлал секаква одговорност за магловитата игра на Јувентус, после неиграњето на Винченцо Јакинта, ова Капитенот може да го искористи како можност да си ја поврати формата, и да не игра на стара слава..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ви пишав и пак ке ви пишам дека тоа е една од карактеристиките што ги бараат тренерите ... голман да вика каде да се распоредат(случај со местење жив зид),да ги поттикнува, тој има најголема прегледност на сите играчи и мора да вика...:helou::helou: позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom