Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
ako e ova vistina bas me interesira kako ke go odigra natprevarot so palermo :toe:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
za trezegol ke pocekame,a za laquinta od kade sea pak taa informacija, juventinit?
Pa ne e ni povikan od Ranieri za ovoj duel protiv Palermo, Vincenzo Iaquinta http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2008/10/04-5523/Juve%2C+niente+Palermo+per+l%27attaccante+calabrese

No mozebi Giovinco nema da go vidime vo prvite edinaesetmina, posto imase nekoja bolka ili ne znam bas najdobro, no Ranieri kaza deka se e vo red so Sebastian i deka ke igra protiv Palermo.
http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo16498.shtml

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
7 Salihamidzic
8 Amauri
10 Del Piero
11 Nedved
13 Manninger
15 Knezevic
16 Camoranesi
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
И офивијално Јакинта нема да настапи против Палермо додека Буфон се враќа од една страна добра вест од друга страна лоша Буфон може многу да влијае на менталитетот на играчите:nesum:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па подобро да се слуша да ги контролира отколко да праат киксови.Тој има најубава предгледност од голот и затоа мора да писка. Btw тоа е нешто што тренерите го бараат кај голманите тоа служи како поттик.:helou:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Зашто ако си гледал Јуве ке познаеш дека неговиот глас се слуша цело време:helou:
Juve sum go gledal uhu mnogu pati, no deka Buffon celo vreme piska, toa ne sum go videl. Jas znam deka Buffon e nasiot naj miren igrac i najdisciplinariot igrac. Ne znam kade si go vadil toa deka negoviot glas se slusa celo vreme:nesum:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Ц ц ц..Баксуз до баксуз..Петмина од прв состав повредени, се надевам дека ќе успееме да победиме, не губам надеж..Зампарини со неколку изјави проба да го индиспонира Амаури, и се надевам дека ќе му одговори во стилот на Јакинта лани на Удинезе..:)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јуве биле заинтересирани за Хоакин како замена за Недвед
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=895737
Не е лоша алтернатива, ама така рачунајте дека Џовинко ќе игра како напаѓач шо според мене е подобро.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
ako dojde hoakin giovinco ke igra plejmejker togas mislam :toe:
edit:t.e so sissoko ke igraat samo sto sissoko ke ima defanzivni zadaci a giovinco ofanzivni zadaci

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ама сепак ке може да игра може ке има малце проблем со центаршутевите али ваљда ке го види Амаури со тоа косиштето:pos2:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
Ама сепак ке може да игра може ке има малце проблем со центаршутевите али ваљда ке го види Амаури со тоа косиштето:pos2:
hahahahhaaha dda da :pos2::pos2::pos2:sigurno nedved nema da igra

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom