Извештај на ММФ за работата на владата

батали ги тие имф-овци и ввбанковци, тоа се монструозни нео(демек)либерални.
1 долар им значи многу повеќе отколку два африкански детски животи

срамота

totalno bespotrebna tema ..MMF treba da se ignoriraat.. krvopijci i paropijci

Мене ми е јасно зошто некој 40-50+ годишен чиче од канада дрка на сдс по форуми?

@ Misitcen
-Do koga kje se tolerira vakov moderator na forumov. Sekoj negov post sodrzi navredi kon neistomilsnici, a deckovo treba da se grizi za urednosta i nivoto na diskusiite.

totalno bespotrebna tema ..MMF treba da se ignoriraat.. krvopijci i paropijci
A svetska banka ?

@ Misitcen
-Do koga kje se tolerira vakov moderator na forumov. Sekoj negov post sodrzi navredi kon neistomilsnici, a deckovo treba da se grizi za urednosta i nivoto na diskusiite.
ne se mesaj ..toj e vo funkcija na antropoloski eksperiment na forumot na koj ke se vidi dodeka moze da zastrani i mutira covekot..jas mislam deka toj ke ja ponisti teorijata na evolucijata

@ Misitcen

A svetska banka ?

isti luge se toa

@ Misitcen
Го пријавив постот и претпоставувам дека сеуште никој не прочитал... А очекувам дека и за Никола ќе реагираат онака како што треба!

Го пријавив постот и претпоставувам дека сеуште никој не прочитал... А очекувам дека и за Никола ќе реагираат онака како што треба!

Исто и се согласувам со забелешката на интел и Стрелец.

Месијо гледам си еволуирал.Си научил кирилица.Браво.

Абе мораше еднаш ...ама некако инает ме фати пошто ми рекоа ако не сум пишувал кирилица ќе ми стегнел некој кривична пријава па си реков ај некое време на латиница да пишувам да видам што ќе се случи со кривичната.

Ne bas. Aj od pocetok.Grujo gi vrati site pari koga dojde na vlast i na MMF i na WB.
Sto se sluci potoa ?

ММФ во годишната проценка за Македонија изразува загриженост и од обемот на дефицитот на тековната сметка од 14 насто БДП и од брзината на неговото влошување.

Успорувањето на светската економија може дополнително да го влоши дефицитот на платниот биланс со намалување на извозот, извозните цени, намалените дознаки на дијаспората и му се заканува на растот, смета ММФ, како што го пренесе агенцијата Ројтерс.

Еве еден интересен податок од 2007година

ММФ изразува загриженост и би сакале уште малку ако може да паразитираат на наш грб. Пред некој ден го слушнав Месиќ како вика дека ММФ им бил потребен, што значи таму се на добар пат да се пикнат. Колку понастрана се држиме од овие организации толку подобро.

Колку понастрана се држиме од овие организации толку подобро.

ММФ ја помага економската клима во Македонија а сега поради експертот Славески и јавната потрошувачка и глувото следење на предупредувањата на ММФ ќе ни се одрази на наш грб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom