Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доби изборини поени (или барем блага согласност со неговата изјава) дури и од неутрални луѓе како што си ти.

Зборовиве (наменети за Гарфилд) се прајслес
Едно барем се гледа. Добиени поени кај една личност, да. Но тоа Гаро не е.
Пту тибам спечалот македонски, да ргаш, тргаш, за пак да ти го накладат како на суро гоедо оние кои ни пот, ни мака, ни чесна работа не виделе, а ни потешко од филџан не кренале.
.
...
А Грујо со еден удар утепа две муви:
...
2. Доби изборини поени (или барем блага согласност со неговата изјава) дури и од неутрални луѓе како што си ти.
Да се надоврзам и јас. За да добие изборни поени некој кај мене, треба бааѓи да се испоти. За манипулаторски изјави може само негативни поени.
Pa i toj e eden od politicarite!!
Sto zboruva toj sega ???Saka da se ispere od sopstvenite gluposti koi se kosea so zdrava logika.
Pa toj go odpocna procesot so antikata i na golema vrata ja vnese antikata preku spotovite vo nasite zivoti, a sega ete covekot veli deka ne trebalo narodot da se deli.
Vo najmala raka smesno no bidejki nie ziveeme vo Makedonija mozeme slobodno ovaa izjava na Gruevski da ja zavedeme pod TRAGICNO!!!
Sehtanski, odi zapleni nesto vo ovoj period na mal odmor od tri dena za direktna navreda na clen na forumot.
...од?кој се обидува да се самоамнестира.
Nikola Gruevski e clen na forumot?
Туку заеби ти Словени,татари,марсовци,антички македонци ....
Како ќе се плати сметката за струјаа и утре како ќе одам на факс без пари?
За ова треба да се отвори тема ....
А што им е тешко на „Соросоидите“ и „ЕсДеЕсовците“ да прифатат една историја на Македонија?
Што толку им противи Македонската историја со сегашната нивна идеологија?
Па јас мислам дека право кажа Груевски, а јас ќе додадам дека едноставно ние сме Македонци. Нам ни припаѓа и Антиката и Средновековието и делот каде што сме под Турско Ропство и делот каде сме под Српско... па макар и делот каде денес сме Република Македонија и сеуште под Бугарско и Грчко.