Туку заеби ти Словени,татари,марсовци,антички македонци ....
Како ќе се плати сметката за струјаа и утре како ќе одам на факс без пари?
За ова треба да се отвори тема ....
Хехе,убаво прашано.Сега ќе ти кажам..
Сметката ќе ја платиш со пари,а на факултет нема никогаш да се запишеш без пари,се што можеш е да бидеш надпросечна и со тоа да добиеш некакво олеснување.
А што им е тешко на „Соросоидите“ и „ЕсДеЕсовците“ да прифатат една историја на Македонија?
Што толку им противи Македонската историја со сегашната нивна идеологија?
Па јас мислам дека право кажа Груевски, а јас ќе додадам дека едноставно ние сме Македонци. Нам ни припаѓа и Антиката и Средновековието и делот каде што сме под Турско Ропство и делот каде сме под Српско... па макар и делот каде денес сме Република Македонија и сеуште под Бугарско и Грчко.
Луѓето со слаб карактер лесно потфрлуваат во овие времиња.Отсекогаш ги имало,не се само сега и не се само тука.Некаде имало Голи Оток,некаде имало бесилки...денес е демократија и мора да се трпат појавите како Сорос или пак Драги Каров.
А за СДСМ,како што кажав претходно,мине времето и полека го губат “пазарот“.Треба да ја сменат идеологијата оти таа загарантирано заминува во историјата.
Муабетот ми беше дека,Никола Груевски е запнат со ова Антикава.Го крстија Аеродромот по Александар,зошто Автопатот не го именуваа по Ченто?
Тоа е бесмисленото во ситуацијава,што нашиве партии се дефинираат и пронаоѓаат себеси во одредени делови од историјата,не одат во целост како вистински Македонци.