И зборови како Fail,R.I.P,OFF TOPIC,EDIT,fail
И зборови како Fail,R.I.P,OFF TOPIC,EDIT,fail
еве ти превод да не се нервирашИ зборови како Fail,R.I.P,OFF TOPIC,EDIT,
Еј ај научи македонски прво па укЉучи се на темава океј?мислам дека некој може да напише нешто неправилно, а сепак да има поента.
Нели целта на форумот беше да се разменат мислења?
Мене ме нервира кога некој ќе одговори нешто паметно и другиот од немајкаде ќе му одговори нешто вака: Прво научи се да пишуваш после реплицирај...
Посељачки и попедерски здравје...
Та или да?Геогравија! Хехехехехеххе! Па добро бе, па самиот изговор на зборот не е таков. Алал та ти е за овој пост, навистина. Оној кој не мари за правописните правила (па и за лексичките, семантичките, граматичките) нека размисли два пати пред да го издаде постот.Мислам дека на овој форум премногу ти солат ум и ти се прават паметни, како да ја ослободиле Македонија чиниш, а го грозат нашиот прекрасен јазик.Многу тажно.
Не вели два пати, да не ти го викнам Конески.Toj sto nema napraveno niedna greska vo pisuvanjeto, prv neka mavne so kamenot!
Абе сите правиме грешки, нема што тука. Ама има разлика од грешка до грешка. Кај некои грешки очигледно е дека се работи за неписменост а некаде се гледа дека е несакајќи.Toj sto nema napraveno niedna greska vo pisuvanjeto, prv neka mavne so kamenot!