Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
БРАВОбрат за брат,бан за пари.Стеф:];2220100 напиша:sakam ban be
И да ве запише тебе, анастаЗија и Мериџејн како бесполезни на темиве... :helou:ајмо групно лечење на комплекси ајмоооооо...
п.с нека ја допише некој темава на листата на глупи теми и неуспешни обиди за ремет.
да те сфаќам. имаш проблем. сакаш да кажеш нешто ама незнаеш како. не се секирај во 21ви век има лекарства за се.И да ве запише тебе, анастаЗија и Мериџејн како бесполезни на темиве... :helou:
Не се фрустрирај. Ми даде црвено пред да го напишеш постов, се' после црвеното е лечење фрустрации. Tе сфаќам. Има лек за тоа, 21 век е. Со среќа. Чао.да те сфаќам. имаш проблем. сакаш да кажеш нешто ама незнаеш како. не се секирај во 21ви век има лекарства за се.
И да ве запише тебе, анастаЗија и Мериџејн како бесполезни на темиве... :helou:
анастаЗија, или било кој друг, на темава би бил полезен само ако ја затвори и ја смести во канта. Ама немам такви можности, па како и сите останати ќе јадам лајна. Секој со своето, ти плукај по Самоубиецот, јас по тебе, ти по мене, журка, што.
А за генерална полезност, би било полезно на оној кој ја отвори темата да му прижи секс. Ама не сум расположена за тоа. Ако имаш таква желба - бујрум, договорете си се по приватни пораки.
Ајт
Умрев од смеа :nesum:Јован кога пишува на темава ти читаш
колку беше смешен фактов, не сум нормален еј...![]()