Утре Марсеј - Милан, за во среда незнам.има информација која ке ја даваат на 5+?
Зошто пропуст??Прв ден и одма пропуст на канал 5,
Алллоооо кај се Јувентус - Бордо?
Другар не напаѓај, верувам дека јas го кажа тоа од чисто навивачки цели. Во случајов грешите со Миланпропуст?
Види , ако газда ти Велија ти кажал вака да напишеш, Ок е онда...или можеби Шкендија - Победа е дерби на вечерта?
Колку за твоја информација, ние си ги добивме правата во многу фер и транспарентна битка со другите телевизии...и Ние ќе си кажеме што ќе прикажеме
Што не сум јавиш на В.Р. да му кажеш дека сакаш да гледаш Саса-Зик Новаци?
добро сеа немаше потреба и ти со ваков испад, не значи ако нешто не ни е погодено и да сме од другата страна или од некоја тв , а за ова дека вие сте одбрале да ги пренесувате тие натпревари мислам дека ви е грешно тоа ,ке треба да стаите анкета од повеке натпревари на вашата официјална страна и нека се гласапропуст?
Види , ако газда ти Велија ти кажал вака да напишеш, Ок е онда...или можеби Шкендија - Победа е дерби на вечерта?
Колку за твоја информација, ние си ги добивме правата во многу фер и транспарентна битка со другите телевизии...и Ние ќе си кажеме што ќе прикажеме
друже не се нервирај , уживај си , шо ке си пуштите тоа ке си гледаме , значи не трпите критики ,ок ваше си е тоа пријатно :helou:Ти можеш да си гледаш Sky до сабајле , заедно со репризи...ама ние си имаме спортска редакција, која си одлучува тоа што ќе емитуваме
А идејата за гласање на web која утакмица да ја гледате, тоа негде другде...покажи ми пример кај тоа се прави и ќе размислиме и ние
Не видов дали некој прашал пред мене, но ќе давате снимки (друг натпревар) после натпреварот од 20.45? Како МТВ што правеа? :smir:Ти можеш да си гледаш Sky до сабајле , заедно со репризи...ама ние си имаме спортска редакција, која си одлучува тоа што ќе емитуваме
А идејата за гласање на web која утакмица да ја гледате, тоа негде другде...покажи ми пример кај тоа се прави и ќе размислиме и ние
Никој не го оспорува тоа дека имате право да избирате што ќе пуштате, ама место да напаѓате кога вашиот избор не му се допаѓа на некој, бидете спремни да ја прифатите критиката, а не со тоа селското - мое е и ќе праам што сакам! Отсекогаш сум ја сметал Канал 5 за сериозна ТВ, ама ова што го читам тука...Ти можеш да си гледаш Sky до сабајле , заедно со репризи...ама ние си имаме спортска редакција, која си одлучува тоа што ќе емитуваме
Бате ми е гајле и за газда Велија и за газда Ѕинго. Ама очигледно и канал 5 исто работи. Ако на канал5 не им е по ќефот некој клуб не мора да го кинат од телевизија.пропуст?
Кој ти е проблемот бе опинок еден. Остави име и презиме на форум тука, да пишеме едно меилче до твоите одговорни да видат каква антиреклама им правиш. Однесувај се цивилизирано, зашо со само два поста веќе ме убеди дека сте згрешиле. Иди лечи комплекси некаде “другде“ и научи мајчин јазик ебате неопнатиот.Ти можеш да си гледаш Sky до сабајле , заедно со репризи...ама ние си имаме спортска редакција, која си одлучува тоа што ќе емитуваме
А тој шти бил fan на Јуве...и јас сум фан на ЗИК НОВАЦИ, ама В.Р. не ги дава на неговата ТВ...