Скопје и скопјани наспроти останатиот дел од Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не ми ја руши надежта!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не бе, од каде тоа, ја само ти укажувам дека далеку сме од розово , напротив многу поблиску сме до сиво...

Ај не ти зборам више, сам(а) ќе се увериш како стојат стварите :)

Не бе, од каде тоа, ја само ти укажувам дека далеку сме од розово , напротив многу поблиску сме до сиво...

Ај не ти зборам више, сам(а) ќе се увериш како стојат стварите :)

знам јас како е!!!!!!!!!!!се уверив и сама на многу неправди!!!!али мојата вечна оптимистичка страна ме држи у надеж дека нештата ќе се сменат!!!!!дека ќе има повеќе правда али ај забегавме ептен од темава!!!!

а какво е тоа "провинцијалско ниво"
сите од "провинција" се на тоа нивo???

нека ти фрлат вода и правец на испит!!!!!!!!!!

Next :)

Па седни на испит ...

Next...

Па почни да одговараш тоа што знаеш...

Next....

Дојди си дома и израдувај ги сите дека си фатил 6-ка....

Next....

Легни да спиеш...

E нема ''Next'' :)

колку си сигурен
зошто заради една глупоста на личност вие ги опишувате сите по особините на таа личност
Тоа е и глупата поента на глупавава тема....

Провинцијалци вс Скопјани... абе ајде :S

аман и вечерва на истото да се смеам пак! Не е интересно веќе еј, сега само улогите се сменети, кај е тони да ви објасни....:toe:

Јас мислам дека не треба да се карате туку треба да се сакате сите. Вклучувајќи ги скопјани и провинцијалките, зошто да не. Очигледно е дека доаѓаат во СК држава само заради брак, очигледно е и дека лажат и носат разочарување кај и да се појават (види пост број 80 на темава) ама ипак се фини луѓе и јас ги поштујем :smir: Скопје без провинцијалци би било досадно место за живеење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom