Скопје и скопјани наспроти останатиот дел од Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да комшика сум ти и за тоа праев муабет, дека ги гледам како живеат и дека еден ден некоја од тие ке дојде разголена на факултет и ке му покаже цицки на професорот и она ке има 9 или 10 а ја ке имам 7 заработена со труд! и да не сум лута??? после ја сум имала комплекс или не знам шо... и да не заборавам- не дека ги мразам- таман работа, има некој од нив кој ги почитувам и се дружам, но тој дел- нормалните и приземните...! :wink:
Тоа ли било бе златна, ќе собереме и за силикони не се секирај :smir: остај ги ти нашиве провинцијалки дека пијат сурово млеко се такви цицлести.

леле ме напињаш, и 6 нека имам само да не се брукам така, муабетот ми е заслужена да е... иначе чаир фала на поддршката :uvo:
Ne napinjam jas... nego em ne mozes da dobies poveke od 7, em nemas hrabrost da pokazes cicki, em kukas po momi koi ja imaat taa hrabrost i demek se raboti za nekoja nepravda.
Kaj e tuka nepravdata, te sprecuva tebe nekoj da pokazes cicki? Ako e do goleminata, ke sredime, eve i Apo se solidarizirase.:toe::toe:

Ne napinjam jas... nego em ne mozes da dobies poveke od 7, em nemas hrabrost da pokazes cicki, em kukas po momi koi ja imaat taa hrabrost i demek se raboti za nekoja nepravda.
Kaj e tuka nepravdata, te sprecuva tebe nekoj da pokazes cicki? Ako e do goleminata, ke sredime, eve i Apo se solidarizirase.:toe::toe:

за тебе добивањето добра оценка со покажување цицки е храброст?????10ка за твоето размислување!!!!!за мене тоа е понижување!!!!

за тебе добивањето добра оценка со покажување цицки е храброст?????10ка за твоето размислување!!!!!за мене тоа е понижување!!!!
vo denesno vreme nisto ne e fer.sakas 10 ke pokazes cicka sakas pejacka ke se plesnes so nekoj menager.taka odi toa...

vo denesno vreme nisto ne e fer.sakas 10 ke pokazes cicka sakas pejacka ke se plesnes so nekoj menager.taka odi toa...

можеби во некои случаи е така....значи кога некој ќе го отвори мојот индекс и ќе ги види 10ките ќе си помсили оваа учела многу или покажувала цицки??? значи сеа 10ка не е симбол на учење туку мерка за цицки???:tapp:

Е добро ја шо треба да направам за да добијам 6 ? Машки гради да покажам ?! Или алатот да го извадам ?!

Одамна изурмеа идеализмот и поштениот живот...

можеби во некои случаи е така....значи кога некој ќе го отвори мојот индекс и ќе ги види 10ките ќе си помсили оваа учела многу или покажувала цицки??? значи сеа 10ка не е симбол на учење туку мерка за цицки???:tapp:
simbol za ucenjeto ke bide znaenjeto koga ke zavrsis i ke se vrabotis vo privatna firma kadesto cenat znaenje.a tie so cickite ne stignuvaat daleku nemoj da se sekiras:smir:

Е добро ја шо треба да направам за да добијам 6 ? Машки гради да покажам ?! Или алатот да го извадам ?!
Основен услов за тоа е да си провинцијалец, бидејќи само провинцијалец го прави тоа. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom