Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
,когаКолјо Дијамантот им е главна естрадна ѕвезда од интернационален калибар.:toe:

Само да те надополнам и РОМАРИО им е помеѓу поголемите ѕверки!Само што ``интернационално`` не е многу познат ко Кољо!:pos2:

Само да те надополнам и РОМАРИО им е помеѓу поголемите ѕверки!Само што ``интернационално`` не е многу познат ко Кољо!:pos2:

LOL be ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Страв ми е да ја затворам темава, ќе опаднит посетеноста на форумов :)
Него, стварно бе 17 гласа разлика се во прашање? Ако е вистина, Ресен ќе се развијат економски ептен. Шеќерот на пола Ресен е паднат, Ресана ќе се продават на тони. Шо се секирате? :)

Него, стварно бе 17 гласа разлика се во прашање? Ако е вистина, Ресен ќе се развијат економски ептен. Шеќерот на пола Ресен е паднат, Ресана ќе се продават на тони. Шо се секирате? :)

Ќе отворат друга бе,поинтересна ебаго.На Бузле му помина времето,сега ќе може спокојно да си ги троши 10 000 евра месечна апанажа од продажбата на телекомот,како скриен адут во договорот што тој го составуваше.:toe:

ne be kakvo zatvarawe , dur ne sednit misko na fotelja...ke ima za pisuvanje tuka )))))

inaku 2 dena veke vo gradov e nekako nenormalno tivko i mirno ..stama...edni od slavenje padnati gi nema , drugi potrebno vreme za sozemanje od poraz...

ne be kakvo zatvarawe , dur ne sednit misko na fotelja...ke ima za pisuvanje tuka )))))

inaku 2 dena veke vo gradov e nekako nenormalno tivko i mirno ..stama...edni od slavenje padnati gi nema , drugi potrebno vreme za sozemanje od poraz...

Пиши му меил на Мишко ко ќе седнит на фотеља, да отворит Кајгана и да напишит: „Жив и здрав, во фотеља сум, затворете ја темата“ :)

И после 19 или 18 год(може грешам за годиниве) ти пак чекаш и радосен си некој друг да седне на фотеља! А ти кога?
Ах бе да беа сите партиски војници ко тебе ,ќе цветаше Македонија ,а и ќе немав ништо против да се зачленам во некоја партија.

Ќе отворат друга бе,поинтересна ебаго.На Бузле му помина времето,сега ќе може спокојно да си ги троши 10 000 евра месечна апанажа од продажбата на телекомот,како скриен адут во договорот што тој го составуваше.:toe:

Постои ли некој во земјава за кого не му следиш имотно правни односи?

:))

Имаш табелче во Ексел и ажурираш благовремено, овој толку, сега толку, плус ова, испаѓа толку украл, воолку искоцкал, пропил а останатото на цигари го арчил.

:pos2:

И после 19 или 18 год(може грешам за годиниве) ти пак чекаш и радосен си некој друг да седне на фотеља! А ти кога?
Ах бе да беа сите партиски војници ко тебе ,ќе цветаше Македонија ,а и ќе немав ништо против да се зачленам во некоја партија.

Ти бе не го остави човекот на раат бре, остај нека се порадува јбт

Пиши му меил на Мишко ко ќе седнит на фотеља, да отворит Кајгана и да напишит: „Жив и здрав, во фотеља сум, затворете ја темата“ :)

ok, ama i sam znaes deka e figurativno toa misko da sedne ))) t.e. da dojde do oficijalna smena na vlasta se dotogas ke ima mesto za pisenje tuka

jas od sedenje hemoroidi iam ))))) motika i salja za odvod mi treba mene ))))))))))))))))))))))))))

ok, ama i sam znaes deka e figurativno toa misko da sedne ))) t.e. da dojde do oficijalna smena na vlasta se dotogas ke ima mesto za pisenje tuka

Знам, нашите политичари лежат во фотеља наместо да седат на неа :)
Инаку, се согласувам со тебе - се шегував погоре за пишувањето.

Постои ли некој во земјава за кого не му следиш имотно правни односи?

:))

Имаш табелче во Ексел и ажурираш благовремено, овој толку, сега толку, плус ова, испаѓа толку украл, воолку искоцкал, пропил а останатото на цигари го арчил.

:pos2:

Да бе,и јас приметувам,ко некоја манија да имам и да ги помнам сите информации во кој се споменува кој колку пари украл или проневерил од Македонскиот народ.Е ај,одсега натаму нема да ги објавувам износите толку “транспарентно“.:smir:

TAA E REALNOSTA SDSM MISLI DEKA SE VO DLABOK SON AAAAMA TAA E REALNOSTA POBEDA GOLEMA ZA VMRO I BOLNA ZA SDSM BIDEJKI IZGUBIJA ZA SAMO ZA 16 GLASA KADE SE VOJNICITE NA SDSM SEGA DA SE ZAKANUVAT DA NAPAGAT GI NEMA SE SKRIJA VO DUVLOTO A KADE BESE PROSLAVATA ZIVINARSKA FARMA LI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom