Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Со што се бламирам, со тоа што реков дека планирам и се надевам да се вработам?Combe begaj skri se nekade ne se blamiraj.
Со што се бламирам, со тоа што реков дека планирам и се надевам да се вработам?Combe begaj skri se nekade ne se blamiraj.
хохохоne e svetska kriza
tuku Buzle e katastrofa
kade se parite za otkupniot centar
kade se parite za parkot prespa
kade se parite za parkot na gimnazija
Тоа што наседнувам јас е моја работа ама тоа не значи дека треба да ме вреѓаш и слично. Форумов сепак е за дискусија, секој си има различно размислување и овде го пренесуваме.Се бламираш со тоа што наседнуваш на лаги, со тоа што им си жртвено јагне во СДСМ.
Каде ви е младинската организација?
Дали воопшто ја имате?
признавам сдсм имат криза со младината....Се бламираш со тоа што наседнуваш на лаги, со тоа што им си жртвено јагне во СДСМ.
Каде ви е младинската организација?
Дали воопшто ја имате?
Без разлика од која скола сум
јас барам одговор на конкретни прашања
Вака сега, не сум јас компетентен да зборувам за овие работи, ако пробам да кажам нешто може ќе излажам така да ако дојдам до некоја информација, која ќе можам да ти ја образложам, ќе постирам овде ок.Чомбе па ние дискутираме.
Благодарам на објаснувањети за што служат форумиве.
Ај да не се навредуваме дај ми одговор на неколку конкретни прашања:
Каде е сега Бузлевски да излезе и да каже каде е Аква Пура?
Каде се парите за паркот Преспа?
Како дозволил градба на плажата во Претор?
Како шверцувал цигари?
Зошто се однесува како педофил?
Голем е бројот на девојчиња што се негови жртви.
Те молам дај ми одговор на моиве прашања.
Koга ќе дојде време се ќе дознаеш што треба да знаеш, јас сум компетентен но не овде на форумов, ако сакаш ќе излезиме на пијачка, ќе си направиме муабет и ќе размениме искуства.Чомбе па ти си на советничка листа.
Како не си компетентен?
Срамота е да еден советник даде изјава не сум компетентен. Како очекуваш дека некој ќе гласа за тебе?
Па згора и на се единствено за што те бива е да си гледаш филмчиња.
За тоа е способна младината на СДСМ.
Само немој премногу да се соживувате со филмовите на Бузлевски, стари и излитени се.
:tv:
potocno so pesnataСпецијален Поздрав до СДСМ !
Чим не ме бива заборави ме и гледај си ја работатаЗошто се плашиш јавно да зборуваш за грешкие на вашиот градоначалник?
Ова е демократска држава и секој има право на јавно излагање на своите ставови.
Сосем друга проблематика е ако некој нема став, ако некој е под големо влијание на бивши и излитени политичари.
Таквите луѓе нетреба да пидат претенденти за раководни функции.
Жалам Чомбе ама не те бива.