- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
Ние сме браќа и не се тепаме меѓу себе како вашиот градоначалник со вашиот пратеник кој виде какви сте и ве напушти.
Срам е да се бркаат по гробишта, тоа е сквернавенје, немаат никакво поцитување и култура.
Да резимираме:
За ништо не ве бива
Готови сте.
Браќа??!!!!!
вие во моментов Ресен сте поделени на 4 дела бе алооо???
ама да знајте дека вистинските ВМРОВЦИ се со ЉУБЕ БОШКОВСКИ, а не со ИВАНОВ WHO?, и тие имаат штаб од сега во Ресен, па народот е со нив во ГТЦ во Ресен.
И не сте се тепале, па ок де вие меѓусебе потрчковците не се тепате, ама ви се тепаат шефовите и прекинете да пишувате коментари од комјутерскиот центар на владата зошто тој е платен со парите на цел народ а не само на членовите ДПМНЕ.
Ти стварно си глуп изгледа, кај признав јас пораз?
Тоа што го почитувам г-н Михајло како комшија и што му давам шанси не значи дека признавам некаков пораз. Впрочем што има да се расправам со амеби како тебе, кој знае да сере само по форумиве и проба да ми го руши рејтингот(што тврдам дека не можеш зошто знам дека сум чист и без никакви дамки).
Во погорните постови никого не навредив. Затоа немаме држава, македонци со македонци очи ќе си извадиме и не газат Албанците. никогаш не сум имал предрасуди дали е некој сдсм или вмро, имам пријатели со кои сум добар и од двете партии, никогаш не сум предизвикал инцидент за политика ама од вакви како тебе ми се гади!
Чомбе брат не се замарај ги гледаш, пукаат од интелект.... беспари интернет шо ти прет.:pos2:
а бе кој е тој КИКО јас сум од Ц.Двор и не го познавам!и таму ке изгуби ко грчка!
Кико ви е полтрон платен од ВМРО ДПМНЕ колку да му ги помати сметките на СДСМ, ама за жал сите вие ќе останите со прстот во уста.:pos2: