- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
Браќа??!!!!!Ние сме браќа и не се тепаме меѓу себе како вашиот градоначалник со вашиот пратеник кој виде какви сте и ве напушти.
Срам е да се бркаат по гробишта, тоа е сквернавенје, немаат никакво поцитување и култура.
Да резимираме:
За ништо не ве бива
Готови сте.
вие во моментов Ресен сте поделени на 4 дела бе алооо???
ама да знајте дека вистинските ВМРОВЦИ се со ЉУБЕ БОШКОВСКИ, а не со ИВАНОВ WHO?, и тие имаат штаб од сега во Ресен, па народот е со нив во ГТЦ во Ресен.
И не сте се тепале, па ок де вие меѓусебе потрчковците не се тепате, ама ви се тепаат шефовите и прекинете да пишувате коментари од комјутерскиот центар на владата зошто тој е платен со парите на цел народ а не само на членовите ДПМНЕ.
Чомбе брат не се замарај ги гледаш, пукаат од интелект.... беспари интернет шо ти прет.:pos2:Ти стварно си глуп изгледа, кај признав јас пораз?
Тоа што го почитувам г-н Михајло како комшија и што му давам шанси не значи дека признавам некаков пораз. Впрочем што има да се расправам со амеби како тебе, кој знае да сере само по форумиве и проба да ми го руши рејтингот(што тврдам дека не можеш зошто знам дека сум чист и без никакви дамки).
Во погорните постови никого не навредив. Затоа немаме држава, македонци со македонци очи ќе си извадиме и не газат Албанците. никогаш не сум имал предрасуди дали е некој сдсм или вмро, имам пријатели со кои сум добар и од двете партии, никогаш не сум предизвикал инцидент за политика ама од вакви како тебе ми се гади!
Кико ви е полтрон платен од ВМРО ДПМНЕ колку да му ги помати сметките на СДСМ, ама за жал сите вие ќе останите со прстот во уста.:pos2:а бе кој е тој КИКО јас сум од Ц.Двор и не го познавам!и таму ке изгуби ко грчка!