Етнички смени

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ovie deca makedonski tie se vistinskite ceda na makedonci i se gordost na ova zemja.
napred junaci.
Јунаци? Зарем мислиш дека правиш здрав муабет? Какви јунаци мешаш ало! За ученици се зборува кои не учествуваат во никаква војна. Не ми се верува што муабети вртите.

Tolku li im e tesko da ziveat vo opstina so albansko mnozinstvo ?
А ти не провоцирај. Секој си знае како му е, а тука или кажете нешто здраво и паметно или ќутете.

А општо за новата тепачка... незнам како и кој сеуште ги толерира одговорните лица во училиштето. Скапани и неписмени луѓе бре!!!:uvo:

Конечно сум сам против сите. И Македонци и Албанци.
Наместо да ги тепате Македонците од Струга, обединете се против заедничкиот непријател - омразениот 1307

Зашто омразен 1307???
Овде сме да дискутираме, а на постот погоре стварно не те сватив што ти беше целта да кажиш...:smir:

Ме дупиш? Бидејќи инаку ми нема смисла муабетов.
Што гледав синоќа еден порнич, на еден му ја сексаат девојката пред него а он гледа и дрка. Значи нема ништо лошо во тоа што ти ја фатиле девојката за гз. Барем според твоја гледна точка. И 7 годишно дете, само во болница... нема многу-многу што да плука. И ти да беше Супермен а некој да ти ја закачаше Лоис (така мислам му се викаше девојката) ќе ги скршеше од ќотек, макар биле и 60 бивши припадници на УЧК.

Не те дупам знам албанци што јадат свинско и свински врат па кој кур ене ги живи се и после тоа додадов збор .... шала на страна .... ама ти не разбираш која е разликата меѓу вербална и физичка провокација !

Е што сеа ја требаше со 5 души да се тепам и да јадам по гла ? не сум глуп си ја спуштив главата долу и продолжив напред , јас си знам како ми беше ама само да знаеш има голема разлика меѓу мојата и твојата провокација

А општо за новата тепачка... незнам како и кој сеуште ги толерира одговорните лица во училиштето. Скапани и неписмени луѓе бре!!!:uvo:

Нема што да ти прават тие во училиштето кога има меѓуетничка омраза која почнува од родителите, само да видете како се воспитуваат Албанците...Да мразат се и сешто македонско...и после соживот сакаме.

Дивине не знам колку си запознаена како е ситуацијата во нико нестор ама чисто информативно сегашната општина Струга брои околу 67.000 жители, а во Струга живеат околу 18.000 жители. Со новиот закон за задолжителна настава во средно образование финансирано од државата во „Нико Нестор“ и ‘‘Ибрахим Темо ‘‘ доаѓаат околу 3.000 деца. Тоа, всушност, личи на еден средношколски град. Меѓутоа, само 800 деца се од градот Струга, а другите 2.200 доаѓаат од околните села,

А сите знаеме кој ги прави проблемите .... Оние што се од планина слезени

Нема што да ти прават тие во училиштето кога има меѓуетничка омраза која почнува од родителите, само да видете како се воспитуваат Албанците...Да мразат се и сешто македонско...и после соживот сакаме.

А Македонците како? Нели исто?
Туку да, потекнува се` од дома, но во училиште има правила кои некој мора да ги наметнува и да се грижи да се почитуваат. Или мислите дека децата може да владеат со него?

Дивине не знам колку си запознаена како е ситуацијата во нико нестор ама чисто информативно сегашната општина Струга брои околу 67.000 жители, а во Струга живеат околу 18.000 жители. Со новиот закон за задолжителна настава во средно образование финансирано од државата во „Нико Нестор“ и ‘‘Ибрахим Темо ‘‘ доаѓаат околу 3.000 деца. Тоа, всушност, личи на еден средношколски град. Меѓутоа, само 800 деца се од градот Струга, а другите 2.200 доаѓаат од околните села,

А сите знаеме кој ги прави проблемите .... Оние што се од планина слезени

Проблемите ќе ги нема ако има кој да ги реши. Цело време го тупам тоа, сфатете ме. Не може децата да се посилни од професорите, директорите или полицијата. Слеп да е човек па ќе види дека ова се остава вака, затоа што така треба да биде за нечие задоволство или цел. Мамицата мамина на таквите.

Конечно сум сам против сите. И Македонци и Албанци.
Наместо да ги тепате Македонците од Струга, обединете се против заедничкиот непријател - омразениот 1307

ahahahahhahah

:pos2::pos2::pos2:

Odi do Struga i napravi go ovaa

Барем еднаш застани во одбрана на своите или од премногу соживот и ти си заборавила на критика према Албанците? Факт е дека нашиве јаделе ќутек од чиста мира (и не е прв пат). И престанете со таа политика веќе. Можно е да има политиката вмешано прсти ама факт е дека нив им одговара да вршат постојани провокации над Македонците и си ја бркаат агендата, а таа е јасна-етничко чистење.

Туку да, потекнува се` од дома, но во училиште има правила кои некој мора да ги наметнува и да се грижи да се почитуваат. Или мислите дека децата може да владеат со него?

Проблемите ќе ги нема ако има кој да ги реши. Цело време го тупам тоа, сфатете ме. Не може децата да се посилни од професорите, директорите или полицијата. Слеп да е човек па ќе види дека ова се остава вака, затоа што така треба да биде за нечие задоволство или цел. Мамицата мамина на таквите.

Има решение ......... http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=043986EAF1F0FC41933FB87D2CE251D0

Барем еднаш застани еднаш во одбрана на своите или од премногу соживот и ти си заборавила на критика према Албанците? Факт е дека нашиве јаделе ќутек од чиста мира (и не е прв пат.

Ц ц ц. Цитирај ми кај напишав дека не ми е криво што се случува тоа и што се тепаат младите деца. Потоа, може ќе размислам дали да дискутирам со тебе.

Верувај не ме учеле да се тепам и провоцирам а и сигурен сум како сум воспитан а и моите другари исто.Ситуацијата те прави да се бориш и да не попушташ, сите тие што се од исток и од Скопје да не набројувам не знаат како се живее па затоа би замолил да не не советуваат да попуштаме, ние не им чепкаме ни женски ни ништо, многу сме мирни но сепак понекогаш мора да си ја одбраниш честа на другарот, братучедка ти или татковината.

Пак се спукавте? Браво, јас мислев нешто ново ке слушнеме да смениме малце ама ај нема везе. И не заборавајте од понеделник пак да се тепате... идиоти.

Пак се спукавте? Браво, јас мислев нешто ново ке слушнеме да смениме малце ама ај нема везе. И не заборавајте од понеделник пак да се тепате... идиоти.
Ако те сретнам на улица и те скршам од мавање со другарите мои, онака од чиста мира*, како ќе ти биде кога во јавноста ќе се слушаат гласини дека јас и ти "сме се степале", дека "сме сељаци штом се тепаме", дека "сме криви и ти и јас" бидејќи "за тоа требало да има двајца". И дека и јас и ти сме идиоти штом се тепаме.

Ете баш тоа се случува тука на форумов.

*муабетов е хипотетички

Дај бе не се прави многу паметен...ќе те молам.
Ќе те прашам прво од каде си??
Многу е лесно од страна само да кењаш...иди живеј таму во Струга па ќе правиме после муабет.

Ако те сретнам на улица и те скршам од мавање со другарите мои, онака од чиста мира*, како ќе ти биде кога во јавноста ќе се слушаат гласини дека јас и ти "сме се степале", дека "сме сељаци штом се тепаме", дека "сме криви и ти и јас" бидејќи "за тоа требало да има двајца". И дека и јас и ти сме идиоти штом се тепаме.

Бате те разбирам немој да мислиш дека не те разбирам, ама после јас со моите другари ќе треба вас да ве истепаме и никаде нема да мрдне работата, не терам инает и стварно незнам како ке ја решите ситуацијата доле.:smir:

Дај бе не се прави многу паметен...ќе те молам.
Ќе те прашам прво од каде си??
Многу е лесно од страна само да кењаш...иди живеј таму во Струга па ќе правиме после муабет.

Живеам во Скопје и ти гарантирам дека од Албанци имам изедено двапати повеќе ќотек од тебе, па после ние сме се собирале и сме ги барале нив и така до недоглед, значи пак да кажам вака не оди работата ама ај, решение школо за Албанците некаде горе по планините.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom