Полуција

• Креатор на темата Креатор на темата famarama
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
140
Поени од реакции
8
Poveketo mazi imale "chest" da se razbudat so sprema razleana po gakite, odnosno da imaat ejakulacija vo tekot na sonot.
Polucija (lat. poluere - da isprljash), pretstavuva nesvesno isfrlanje na sperma vo son iliti nesvesna ejakulacija.

Polucijata redovno e predizvikana od seksualnite sonovi, koi se javuvaat kako rezultat na seksualnata vozbudenost od nezadovoluvanjeto na seksualniot nagon i chesti se kaj licata koi imaat neredoven seksualen zivot.
Pri polucijata kako i pri sekoj seksualen chin se dozhivuva chuvstvoto na zadovolstvo i celosen orgazam. Polucijata prestavuva eden vid nesvesna masturbacija i da se razbereme ne pretstavuva nikakov znak za fizichko ili psihichko zaboluvanje i zatoa ne se sramete, povelete da podiskutirame na temata.

Znachi koe e vasheto iskustvo so polucijata i koga, vo koj period ste ja imale i kolku chesto?

Никогаш овоа ми се нема десено...а сите другари шо ги знам им се има случено ова!

п.с И ако може мало објаснување дали фактички за време на сонот само на психичка база се доживува ова или треба и физички удел?

Nema fizichki udel pri polucijata. Taa pretstavuva apsolutno nesvesna ejakulacija, znachi bez fizicka nadrazba ili aktivnost odnosno nesvesna masturbacija...duri ponekogash, iako retko, no se sluchiva i vo budna sostojba.

не знам и мене никогаш не ми се случило а иам мн другари шо му се има десено .. заебана работа станваш сабајле лом напраени гаќите хиххи

Ми се нема случено такво нешто. Но премногу често ми се случува јас се будам тој ме буди :icon_bigg. Станувам насабајле како Ајфелова кула. Посебно ми се случува ако се раздвижам малку во теретана, ако нема вежби за тој мускул ама има резултати, дури и изненадувачки :icon_bigg.

Ни мене ми се нема десено , али на одмор пред 2-3 години у Охрид имаше интересна дешавка...Двајца другари спијат у брачен кревет заедно пошо ипак паре су скупе, оскудација,економска криза итн.:) и наредното сабајле се будат и гледаат измеѓу двајцата еден вир па проблемот беше да се открие од кого произлегло ова :)...Опасни цепки паѓаа после тоа :)

Ми се нема случено такво нешто. Но премногу често ми се случува јас се будам тој ме буди :icon_bigg. Станувам насабајле како Ајфелова кула. Посебно ми се случува ако се раздвижам малку во теретана, ако нема вежби за тој мускул ама има резултати, дури и изненадувачки :icon_bigg.

Ах, д мистери оф д морнинг вуд! Класика, тој „добро утро“ момент е најдобра основа за целодневен ремет, особено ако му се дешава на некој кој практично го мкнеш од кревет за да се разбуди :)) За полуција (втф?!), мислев дека се дешава ова само во ран пубертет?!

Ни мене ми се нема десено , али на одмор пред 2-3 години у Охрид имаше интересна дешавка...Двајца другари спијат у брачен кревет заедно пошо ипак паре су скупе, оскудација,економска криза итн.:) и наредното сабајле се будат и гледаат измеѓу двајцата еден вир па проблемот беше да се открие од кого произлегло ова :)...Опасни цепки паѓаа после тоа :)

Знам дека има оскудација, ама дотолку гаќи да се немало? За да вир МЕЃУ двајцата има, па да не се знае ни чив е?! Дем, имало гушкање таа вечер!

Знам дека има оскудација, ама дотолку гаќи да се немало? За да вир МЕЃУ двајцата има, па да не се знае ни чив е?! Дем, имало гушкање таа вечер!

Kога си пијан све се дешава....

не ми се има десено то!
обично само со ерекција се имам разбудено :toe:

Еми.. многу било убаво да се јаде бурек..Ми кажуваше бате, тој гледал ккако некој негов другар јаде бурек :)
Да нема трето лице..
ми се десило во нколку наврати..4-5 пати
па не било во ран пубертет баш..уствари незнам..:)
Реална причина не ја открив..може напаленост..? можеби/еднаш ми се случи да легнам напнат, претходната вечер имав разгорени страсти, прегратки триење гучкање љубење но не и сеџ.. и уште кога легнував како да знаев:)
Друг пат ми се десило во моменти..кога сум бил во период кога сум сексуално активен
значи во целост не можам да го поврзам тоа со тоа колку си ебел или не..
хмм..што сакав д руго да кажам.. 2-3 случаи сигурно сум имал сон кај што гром пичка улетува и ово оно..
фуцк.. на два пати во сон сум сватил што ке ми се случи... и се будам.. и цврсто не го пуштам...сум го фатил пред да го изврши тешкото дело :)

5 од 6 мажи на темава се изјаснија дека никогаш не им се случило ова, иако знаат многу такви примери, ама ете они се двојат. Знаеш зашто?
Polucijata redovno e predizvikana od seksualnite sonovi, koi se javuvaat kako rezultat na seksualnata vozbudenost od nezadovoluvanjeto na seksualniot nagon i chesti se kaj licata koi imaat neredoven seksualen zivot.
Затоа. :icon_lol:

Sto se praat nekoi golemi ebachi,toa e normalna pojava vo raniot pubertet,ednostavno od premnogu vozbuda vo sonot doaga do svrsuvanje,si gi smenis gakite i go cekas naredniot dobar seksi son.Vo sekoj slucaj podobro e da sonuvas i da svrsuvas vo gaki odkolku za sekoja sto ke ja vidis na bel den da velis: Ah sto ke ti napravam...demek ke i ja smeni pozicijata na mindzata od vertikala vo horizontala :pos: :pos: :pos: :pos:

5 од 6 мажи на темава се изјаснија дека никогаш не им се случило ова, иако знаат многу такви примери, ама ете они се двојат. Знаеш зашто?
Затоа. :icon_lol:
Па затоа реков, бате гледал како јаде бурек некој негов другар :D
кажав дека ми се случило и во пубертет, кога не сум клецкал, (ама во суштина, мастубација мислам во тој периот и тоа како е сексуален живот) но и кога сум имал редовни односи..
Затоа внимавајте кога отварате тема :) Некои работи испуштете ги..нека се искажат слободно членовите, без да мислат дека се помалку или повеке фраери:D
edit: ps.Морам да кажам дека чувството во моментот е..силно, и некако повеке и од реално:P ... кога животот го нуди земај го,ако некој не го има доживеано:D е покус за едно интересно доживување.

Само да знаеш што се имам напишано на форумов, што имам правено и доживеано во мојата егзистенција како човечко битие :icon_lol:, нема да мислиш дека те лажам дека ја немам доживеано таа солуција-полуција. Машко ако нема редовен сексуален живот можи сам себеси да си се самозадоволи, едноставно е, не е атомска физика :icon_lol:.Па со тоа не мора да доживува, солуција, полуција, револуција. Јас лично сепак мислам дека нешто друго е во прашање во метаболизмот на телото, а не немањето на редовен сексуален живот.

Ми се има случено ова 3-4 пати до сега.:)
Ама одамна...во период од 15-17 години кога имав.
А сега...пилето си става, си пее, ме пуди....ама не плука наоколу.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom