Полуција

• Креатор на темата Креатор на темата famarama
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу дада ми се има десено ова, пред едно година-две :vozbud:

Сега скоро...Не памтам.

Не ми се случува имам редовен сексуален живот, хаха лол :tapp:

Emocionalniot kapacitet, apstiniranjeto i bogatata zamisla vo kombinacija, dava vlazni sonista..:tv:

другар му кажуваше дека му се има десено , но на мене никогаш , сто посто некој многу добар сон мора да бил за да свршиш во сон .. хахаха

Ејакулација во Сон (Wet dream)

Дали ви се има десено да имате толку јак сон што сте ејакулирале...Еден другар ми кажуваше дека имал толку интензивен сон што сабајлето се разбудил цел влажен(т.е свшил во сон) што мислите дали е можно ? :)

Можно е.Ми се случило.Тоа се случува кога не си сексуално активен, или ако не си :drk: подолго време, па тоа само излегува.

Дали ви се има десено да имате толку јак сон што сте ејакулирале...Еден другар ми кажуваше дека имал толку интензивен сон што сабајлето се разбудил цел влажен(т.е свшил во сон) што мислите дали е можно ? :)
Можно е знам од искуство, но јас веднаш станав после тоа :kesa:

Не ми се десило -.- си го дресирам џоле..

mene mi se desi pred nedela dena --- polagav denta t e sabajleto a prethodniot den se utepav od ucenje i taka si legnav iznerviran isfrustriran i si sonuvav deka ja seksam RUSLANA -- so pobedi na evrovizija od ukraina ako pamtite :vozbud: -- ama poubav sex sum nemal duri ni u zivo a ni tolkava ejakulacija -- LOM BEV niz gaki more niz pizami mi probi !

Се немам избербатено на овај начин,незнам шо сон треба да е то :toe:

Ми се има случено неколку пати во раните тинејџерски години, но од тогаш па наваму ништо. И јас се сеќавам дека бев целиот лом, како до крај да сум се "изпразнил". :icon_conf:kesa:Навистина срамно, но што ќе правиш, гледам типична машка работа било ... Не знаев дека се случувало ова и кај други. Фала богу тој период замина ....

Основно бев, уште го памтам сонот :)

:vozbud:

Мислев само во американските тин-шема комедии се случува вакво нешто.
Не ми се случило досега но чуствувам ко јас да губам. :))

Сабајлечката ерекција е нормално, но да се разбудам во поплава, не, не ми се случило.
А, доста фино звучи. Искуство бе. Чувајте си го.

Ахахах не знаев дека има и стручен термин за оваа работа. И то полуција да ти се вика. Мене ми се има случено еднаш, исто така и на полно другари им се има случено и не сметам дека е нешто срамно...јбг природа брате. Ама изгледа форумџииве премногу :drk: на нет, па нив не им се дешава.:icon_bigg

Е сеа не знам дал во тој период сум бил сексуално активен или не, знам само дека сонов беше ептен влажен и многу сум се попалил...ептен јака ерекција, сиот лом бев...и се разбудив откако свршив. Се смеев ко дете мало, не ми беше чудно зш знаев дека и тоа се случува.

Инаку дека на сите машки на сабајле ни се ко станати бандери, то си е нормално. Мене ме загрижува кога не е така.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom